Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös dimmer till ditt Philips Hue-system

Philips Hue Dimmer switch

  Art.nr: 247477
  • Placeras vart du vill
  • Trådlös fjärrkontroll
  • Batteridriven

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Hue Dimmer Switch EU är en batteridriven dimmer till ditt Hue-system. Du ansluter dimmern till din Hue-brygga (köps separat) och ställ in via appen och styr sedan ljuseffekterna utan att behöva använda din smarta enhet - tänd/släck eller dimra efter egen smak.

Placeras vart du vill

Dimmern används som en vanlig väggströmbrytare men går att placera vart du vill, antingen med skruvar eller med tejp på baksidan. Det innebär snabb installation utan kablar och onödigt trassel. Enheten drivs av ett CR2450-batteri (medföljer) och har en livslängd på minst 3 år.

Löstagbar fjärrkontroll

Strömbrytaren är magnetisk och kan enkelt tas bort från den monterade plattan. Det gör att du kan använda dimmern som en fjärrkontroll till din stämningsfulla belysning - en räckvidd på 12 meter säkerställer att du alltid har kontroll på ditt Hue-system.

Mått för väggplattan: 14 x 115 x 70 mm

OBS: dimmern kräver att du har en kompatibel Hue-brygga

Google Assistant

Philips Hue är kompatibelt med Google Assistant. Styr din belysning med rösten, så behöver du varken leta efter strömbrytare eller leta reda på mobilen.  

Apple HomeKit

Philips Hue-bryggan är dessutom kompatibel med Apple HomeKit-teknik. Be Siri slå på eller dimma lamporna eller hämta förinställningar utan att trycka på en enda knapp. Via tredjepartsappar kan du till och med koppla lamporna till andra Apple HomeKit-aktiverade enheter.

247477 Philips Philips Hue Dimmer switch 929001173761 Philips Hue Dimmer Switch EU är en batteridriven dimmer till ditt Hue-system. Du ansluter dimmern till din Hue-brygga (köps separat) och ställ in via appen och styr sedan ljuseffekterna utan att behöva använda din smarta enhet - tänd/släck eller dimra efter egen smak. Placeras vart du vill Dimmern används som en vanlig väggströmbrytare men går att placera vart du vill, antingen med skruvar eller med tejp på baksidan. Det innebär snabb installation utan kablar och onödigt trassel. Enheten drivs av ett CR2450-batteri (medföljer) och har en livslängd på minst 3 år. Löstagbar fjärrkontroll Strömbrytaren är magnetisk och kan enkelt tas bort från den monterade plattan. Det gör att du kan använda dimmern som en fjärrkontroll till din stämningsfulla belysning - en räckvidd på 12 meter säkerställer att du alltid har kontroll på ditt Hue-system. Mått för väggplattan: 14 x 115 x 70 mm OBS: dimmern kräver att du har en kompatibel Hue-brygga Google Assistant Philips Hue är kompatibelt med Google Assistant. Styr din belysning med rösten, så behöver du varken leta efter strömbrytare eller leta reda på mobilen.   *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Apple HomeKit Philips Hue-bryggan är dessutom kompatibel med Apple HomeKit-teknik. Be Siri slå på eller dimma lamporna eller hämta förinställningar utan att trycka på en enda knapp. Via tredjepartsappar kan du till och med koppla lamporna till andra Apple HomeKit-aktiverade enheter. Philips Hue 4,7 8 179 SEK 179 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Philips Hue