Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stor filamentlampa med Bluetooth från Philips Hue

Philips Hue White Filament G125

  Art.nr: 1013854
  • 7 W / 550 lm
  • E27 / Ø 125 mm
  • Hue Bridge och/eller Bluetooth
  • Styr med app eller röst

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nu kan din smarta belysning även vara riktigt snygg. Denna Philips Hue-lampa är en filamentgloblampa som du inte behöver gömma bakom en lampskärm utan tack vare sin snygga vintagedesign gärna kan lysa upp ditt hem i en öppen armatur. Denna stora globlampan har en diameter på 125 mm och en E27-sockel som gör att den passar bra i taklampor. Snabbstyr lampan med Bluetooth eller få tillgång till alla funktioner via Hue Bridge.

Egenskaper

Lampan är globformad med en diameter på 125 mm och har en E27-sockel. Maxeffekten är 7 W vilket motsvarar den gamla tidens 40 W-lampa. Ljusflödet är 550 lumen och den avger ett varmvitt ljus som du självklart kan dimra via telefon eller Hue Bridge och fjärrkontroll. Den smarta lampan kan styras både med Hue Bridge eller enbart med Bluetooth.

Vintagedesign möter moderna möjligheter

Skapa ett ännu stilsäkrare inslag med den större versionen av den runda vintage-globlampan. Den har tvinnad glödtråd och gul beläggning, och låter dig skapa atmosfär i rummen i ditt hem. Dessa smarta LED-ljuskällor i retrostil kombinerar den enkla vintagedesignens look och känsla med Philips Hue-belysningens styrka och intelligens.

Philips Hue filamentlampa

Skapa rätt stämning med mjukt vitt ljus

Skapa rätt stämning med mjukt vitt ljus Hue-ljuskällor och ljusarmaturer använder ett mjukt vitt ljus. Dessa smartlampor, som är dimbara från klart dagsljus till dämpat nattljus, låter dig fylla ditt hem med precis rätt nivå av varmt ljus när du behöver det.

Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appen

Med Hue Bluetooth-appen kan du styra dina Hue smartlampor i ett enskilt rum i ditt hem. Lägg till upp till 10 smartlampor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.

Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue-brygga

Lägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner. Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet. Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup. Styr din belysning när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och smarta strömbrytare.

Styr Philips Hue med Bluetooth eller Hue Bridge

Kompatibel med Apple HomeKit

Philips Hue-bryggan är dessutom kompatibel med Apple HomeKit-teknik. Be Siri slå på eller dimma lamporna eller hämta förinställningar utan att trycka på en enda knapp. Via tredjepartsappar kan du till och med koppla lamporna till andra Apple HomeKit-aktiverade enheter. Hue-bryggan säljs separat eller i paket med Hue-lampor.

Google Assistant

Philips Hue är kompatibelt med Google Assistant. Styr din belysning med rösten, så behöver du varken leta efter strömbrytare eller leta reda på mobilen.  

Philips Hue är kompatibel med Google Assistant
Philips Hue filamentlampa
1013854 1013854 Philips Philips Hue White Filament G125 929002459001 Nu kan din smarta belysning även vara riktigt snygg. Denna Philips Hue-lampa är en filamentgloblampa som du inte behöver gömma bakom en lampskärm utan tack vare sin snygga vintagedesign gärna kan lysa upp ditt hem i en öppen armatur. Denna stora globlampan har en diameter på 125 mm och en E27-sockel som gör att den passar bra i taklampor. Snabbstyr lampan med Bluetooth eller få tillgång till alla funktioner via Hue Bridge. EgenskaperLampan är globformad med en diameter på 125 mm och har en E27-sockel. Maxeffekten är 7 W vilket motsvarar den gamla tidens 40 W-lampa. Ljusflödet är 550 lumen och den avger ett varmvitt ljus som du självklart kan dimra via telefon eller Hue Bridge och fjärrkontroll. Den smarta lampan kan styras både med Hue Bridge eller enbart med Bluetooth. Vintagedesign möter moderna möjligheter Skapa ett ännu stilsäkrare inslag med den större versionen av den runda vintage-globlampan. Den har tvinnad glödtråd och gul beläggning, och låter dig skapa atmosfär i rummen i ditt hem. Dessa smarta LED-ljuskällor i retrostil kombinerar den enkla vintagedesignens look och känsla med Philips Hue-belysningens styrka och intelligens.Skapa rätt stämning med mjukt vitt ljus Skapa rätt stämning med mjukt vitt ljus Hue-ljuskällor och ljusarmaturer använder ett mjukt vitt ljus. Dessa smartlampor, som är dimbara från klart dagsljus till dämpat nattljus, låter dig fylla ditt hem med precis rätt nivå av varmt ljus när du behöver det. Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appenMed Hue Bluetooth-appen kan du styra dina Hue smartlampor i ett enskilt rum i ditt hem. Lägg till upp till 10 smartlampor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue-bryggaLägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner. Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet. Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup. Styr din belysning när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och smarta strömbrytare. Kompatibel med Apple HomeKitPhilips Hue-bryggan är dessutom kompatibel med Apple HomeKit-teknik. Be Siri slå på eller dimma lamporna eller hämta förinställningar utan att trycka på en enda knapp. Via tredjepartsappar kan du till och med koppla lamporna till andra Apple HomeKit-aktiverade enheter. Hue-bryggan säljs separat eller i paket med Hue-lampor.Google Assistant Philips Hue är kompatibelt med Google Assistant. Styr din belysning med rösten, så behöver du varken leta efter strömbrytare eller leta reda på mobilen.   Philips Hue 439 SEK 439 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Philips Hue