7" Touch-skärm till Raspberry Pi

Raspberry Pi 7" Touch Screen

  Art.nr: 241799
  • 7" RGB 800×480-upplöst skärm
  • 24 bit färg och 60 fps
  • 10-punkters kapacitiv touch
  • 70 graders betrakningsvinkel
  • DSI-kabel medföljer

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

7 "pekskärm för Raspberry Pi ger dig möjlighet att skapa Raspberrybaserade saker såsom surfplattor, infotainment, fotoramar eller annat du kan tänka dig att använda en 7" skärm till. Den ansluts via adapterkort till systemet samt en bandkabel mellan DSI port på Raspberry till 7"-skärmen.

Raspberry monteras exempevis på baksidan av touchskärmen för en snygg och praktisk lösning. Skärmen har även stöd för multitouch för tio fingrar för att underlätta användning.

Pekskärmsdrivrutiner med stöd för 10-fingrars touch och ett tangentbord på skärmen kommer att integreras i den senaste Raspbian OS för full funktionalitet utan ett fysiskt tangentbord eller mus.

241799 Raspberry Raspberry Pi 7" Touch Screen Raspberry Pi Touchscreen 7 "pekskärm för Raspberry Pi ger dig möjlighet att skapa Raspberrybaserade saker såsom surfplattor, infotainment, fotoramar eller annat du kan tänka dig att använda en 7" skärm till. Den ansluts via adapterkort till systemet samt en bandkabel mellan DSI port på Raspberry till 7"-skärmen. Raspberry monteras exempevis på baksidan av touchskärmen för en snygg och praktisk lösning. Skärmen har även stöd för multitouch för tio fingrar för att underlätta användning. Pekskärmsdrivrutiner med stöd för 10-fingrars touch och ett tangentbord på skärmen kommer att integreras i den senaste Raspbian OS för full funktionalitet utan ett fysiskt tangentbord eller mus. Raspberry Pi 899 SEK 899 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Raspberry Pi