Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Övervakningskamera från SmartThings

Samsung SmartThings Cam

  Art.nr: 1008910
  • 1080p Full HD-kamera
  • För inomhusbruk
  • Molntjänst lagrar det senaste dygnet
  • Håll koll via mobilen
  • Trådlös
1 190:-

Delbetala från 138:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SmartThings Cam är en kamera med hög upplösning för inomhusbruk. Den kan användas för att hålla ett öga på barnen, hunden eller katten, eller som trygghet. Kameran filmar i 1080p Full HD, och är utrustad med både HDR som motljuskompenserar får du skarpa bilder när solen skiner in genom dina fönster och Night Vision-funktion som ger tydliga bilder även i mörkret. I kameran ingår en molntjänst som lagrar filmen från det senaste dygnet så att du kan gå tillbaka och se igenom om något inträffat.

Håll koll på håll

Med SmartThings Cam kan du hålla koll på ditt hem när du inte är hemma. Genom SmartThings-appen kan du enkelt hålla koll på ditt hem via mobilen, du ser i realtid vad som försiggår där hemma. Dessutom ingår det en molntjänst vid köp av kameran, där filmen från de senaste 24 timmarna sparas, vill du kan tjänsten utökas till de senaste 30 dagarna, så kan alltid gå tillbaka och se vad som hänt den senaste tiden.

SmartThings Cam har även en inbyggd högtalare så att du kan prata med den eller det som du ser. Kanske är det hunden som blivit lite orolig och behöver höra din trygga röst, eller så är det någon ovälkommen gäst som behöver höra att den inte är välkommen och övervakad.

Samsung SmartThings Cam

Styr alla dina smarta enheter med en app

I ditt hem finns det säkert fler smarta produkter än du anar. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt att upptäcka dem och med Samsung SmartThings Hub kan du koppla ihop dina smarta produkter och börja lära ditt hem nya trick. SmartThings-appen fungerar med både Android och iOS och kan laddas ner gratis från App Store eller Google Play. Genom appen SmartThings kan du sedan styra dina enheter, du behöver alltså endast en app för att styra ditt smarta hem, även de som inte tillhör SmartThings.

Samsung SmartThings

För att komma igång med SmartThings krävs en SmartThings Hub, som är hjärtat och hjärnan inom SmartThings. Hub:en ansluts till ditt internet och bildar ett skyddat och oberoende nätverk för dina smarta hem-produkter, även de som tillhör andra fabrikat. Samsung SmartThings är uppbyggt kring de vanligaste protokollen för IoT (Zigbee, Z-Wave och WiFi) och fungerar därför med de flesta uppkopplade produkter på marknaden. Det gör också att du inte behöver investera i nya produkter eller maskiner för att integrera dem i ditt smarta hem, eller att du behöver binda upp dig till ett varumärke för all framtid. Med Samsung SmartThings är valet fritt.

Observera att SmartThings Hub inte ingår i produkten

Styr alla dina smarta enheter med en app

I ditt hem finns det säkert fler smarta produkter än du anar. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt att upptäcka dem och med Samsung SmartThings Hub kan du koppla ihop dina smarta produkter och börja lära ditt hem nya trick. SmartThings-appen fungerar med både Android och iOS och kan laddas ner gratis från App Store eller Google Play.

För att komma igång med SmartThings krävs en SmartThings Hub, som är hjärtat och hjärnan inom SmartThings. Hub:en ansluts till ditt internet och bildar ett skyddat och oberoende nätverk för dina smarta hem-produkter, även de som tillhör andra fabrikat. Genom appen SmartThings kan du sedan styra dina enheter, du behöver alltså endast en app för att styra ditt smarta hem, även de som inte tillhör SmartThings.

Samsung SmartThings

Samsung SmartThings är uppbyggt kring de vanligaste protokollen för IoT (Zigbee, Z-Wave och WiFi) och fungerar därför med de flesta uppkopplade produkter på marknaden. Det gör också att du inte behöver investera i nya produkter eller maskiner för att integrera dem i ditt smarta hem, eller att du behöver binda upp dig till ett varumärke för all framtid. Med Samsung SmartThings är valet fritt.

Observera att SmartThings Hub inte ingår i produkten