Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart eluttag för utomhusbruk

Telldus On/Off Socket IP44

  Art.nr: 1010761
 • Styr med fjärr eller Telldus Live!
 • Kapslingsklass: IP44
 • Max belastning: 3000 W
 • Standard: 433 MHz
 • Perfekt för t.ex. parkeringsvärmare

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Telldus On/Off Socket IP44 är ett smart eluttag anpassat för utomhusbruk. Uttaget är kapslingsklassat enligt IP44, som innebär ett skydd mot inträngande av fasta föremål större än 1 mm och mot strilande vatten från alla vinklar. Om du redan äger en Telldus 433 MHz-fjärrkontroll kan du enkelt parkoppla den ihop med uttaget, men du kan också integrera eluttaget i ditt smarta hem via Telldus Live! ifall du äger en Tellstick och har ett Telldus Live!-konto. 

Sätt igång och stäng av eluttaget utan att behöva röra vid det. Perfekt för till exempel en parkeringsvärmare, när du vill att bilen ska vara varm och behaglig när du ska ge dig iväg.

Para ihop uttaget med en fjärrkontroll

Uttaget är kompatibelt med Telldus 433 MHz-fjärrkontroller. För att lära upp uttaget med en fjärrkontroll och på så sätt kunna till exempel slå på/av det på distans behöver du bara följa stegen nedan.

 1. Anslut uttaget till ett vägguttag. Telldus-uttaget kommer att aktivera inlärningsläge i 10 sekunder från anslutning. 
 2. Tryck på ON-knappen (1 - 3) på din fjärrkontroll. Uttaget kommer bekräfta lyckad parning genom att slå på/av tre gånger.

  Fjärrkontroll medföljer ej.

Anslut uttaget till Telldus Live! och styr via webbläsaren*

Du kan även programmera uttaget till att vara fjärrstyrbart via webbläsaren. För ökad flexibilitet - slå på parkeringsvärmaren från distans eller få full kontroll på utomhusbelysningen.

 1. Besök och logga in på Telldus Live!
 2. Tryck på plustecknet för att lägga till en ny enhet
 3. Välj enhetstyp (433,92 MHz receivers)
 4. Välj tillverkare (Telldus)
 5. Välj produktmodell
 6. Döp enheten så att du vet vilken det är
 7. Anslut uttaget till ett vägguttag och tryck på "Learn" i installationsprogrammet i din webbläsare inom 10 sekunder från att uttaget anslutits till ett vägguttag. 

Om parkopplingen skulle misslyckas, repetera steg 7 ovan.

* Kräver att du äger en TellStick och har ett Telldus Live!-konto

Produktspecifikation

 • Max belastning: 3000 W
 • Räckvidd: Upp till 30 m (vid fri sikt)
 • Kapslingsklass: IP44
 • Frekvens: 433,92 MHz
 • Strömförsörjning: 230 V, 50 Hz
 • Standby-förbrukning: <0,5 W
 • Användningstemperatur: 0 - 35°C
1010761 Telldus Telldus On/Off Socket IP44 14447 Telldus&nbsp;On/Off Socket IP44 är ett smart eluttag anpassat för utomhusbruk. Uttaget är kapslingsklassat enligt IP44, som innebär ett skydd mot inträngande av fasta föremål större än 1 mm och mot strilande&nbsp;vatten från alla&nbsp;vinklar. Om du redan äger en Telldus 433 MHz-fjärrkontroll kan du enkelt parkoppla den ihop med uttaget, men du kan också integrera eluttaget i ditt smarta hem&nbsp;via Telldus Live! ifall du äger en Tellstick och har ett Telldus Live!-konto.&nbsp;Sätt igång och stäng av&nbsp;eluttaget utan att behöva röra&nbsp;vid det. Perfekt för till exempel en parkeringsvärmare, när du&nbsp;vill att bilen ska&nbsp;vara&nbsp;varm och behaglig när du ska ge dig iväg. Para ihop uttaget med en fjärrkontroll Uttaget är kompatibelt med Telldus 433 MHz-fjärrkontroller. För att lära upp uttaget med en fjärrkontroll och på så sätt kunna till exempel slå på/av det på distans behöver du bara följa stegen nedan.Anslut uttaget till ett vägguttag. Telldus-uttaget kommer att aktivera inlärningsläge i 10 sekunder från anslutning.&nbsp;Tryck på ON-knappen (1 - 3) på din fjärrkontroll. Uttaget kommer bekräfta lyckad parning genom att slå på/av tre gånger.Fjärrkontroll medföljer ej. Anslut uttaget till Telldus Live! och styr&nbsp;via webbläsaren* Du kan även programmera uttaget till att vara fjärrstyrbart via webbläsaren. För ökad flexibilitet - slå på parkeringsvärmaren från distans eller få full kontroll på utomhusbelysningen.Besök och logga in på&nbsp;Telldus Live!Tryck på plustecknet för att lägga till en ny enhetVälj enhetstyp (433,92 MHz receivers)Välj tillverkare (Telldus)Välj produktmodellDöp enheten så att du&nbsp;vet&nbsp;vilken det ärAnslut uttaget till ett&nbsp;vägguttag och tryck på "Learn" i installationsprogrammet i din webbläsare inom 10 sekunder från att uttaget anslutits till ett&nbsp;vägguttag.&nbsp;Om parkopplingen skulle misslyckas, repetera steg 7 ovan.* Kräver att du äger en TellStick och har ett Telldus Live!-konto Produktspecifikation Max belastning: 3000 WRäckvidd: Upp till 30 m (vid fri sikt)Kapslingsklass: IP44Frekvens: 433,92 MHzStrömförsörjning: 230&nbsp;V, 50 HzStandby-förbrukning: &lt;0,5 WAnvändningstemperatur: 0 - 35°C Telldus 2 1 179 SEK 179 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Välj efter system / varumärke
 3. Telldus