Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Komplett startpaket för det smarta hemmet

Telldus Start-Up Kit Premium

  Art.nr: 1007795
 • För både styrning och övervakning
 • TellStick ZNet Lite V2
 • Röststyrning via Google Home och Amazon Alexa
 • Premium Access ingår i tre månader
 • Smarta uttag, dörr, fönster, termo & hygrosensorer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Telldus Start-up Kit Premium är det kompletta startpaketet för dig som vill komma igång med ditt smarta hem. Startpaketet är utbyggbart med flera tekniker och kompatibelt med över 500 enheter från olika fabrikat. I paketet ingår TellStick Znet Lite V2 som är en gateway som både innehåller ett Z-Wave-chip med den senaste tekniken samt ett 433 MHz-chip med både sändning och mottagning. 

Utöver TellStick får du tre smarta uttag som du kan använda för att styra exempelvis lampor, dörr- och fönstersensor för övervakning av hemmet samt en termo- och hygrosensor som låter dig kontrollera temperaturen och luftfuktigheten. När du köper Telldus Start-up Kit Premium får du med tre månaders prenumeration på Premium Access till Telldus Live! som ger dig utökade funktioner till det smarta hemmet.

I det smarta hemmet kan du skapa scheman för automatisering eller styra dina elektriska prylar från mobilen oavsett var i världen du befinner dig. Det kan inte bli enklare att ta kontrollen över vad du vill göra i hemmet - endast din egen fantasi sätter gränserna. Med Telldus behöver du inte oroa dig över huruvida stängde av kaffebryggaren eller inte när du åkt hemifrån, du ser det enkelt och snabbt i mobilen, dessutom kan du stänga av kaffebryggaren i mobilen om du skulle ha glömt den på. 
Allt du behöver finns i Start-Up Kit Premium Monitor. Skaffa ett och gör ditt hem betydligt smartare redan idag.

Kompatibilitet med Google Home och Alexa

Med stöd för Google Home och Alexa kan du genom röstkommandon kontrollera om enheter är på och av samt dimma belysningen till önskad nivå.

Premium Access i tre månader

Förutom startpaketet ingår det även tre månaders prenumeration av Premium Acces till Telldus Live! som är Telldus gränssnitt till det smarta hemmet. Det ger tillgång till fler smarta funktioner, utökad statistik och information så som obegränsad historik för sensorer, ökad flexibilitet för att skapa automatiserade händelser samt möjlighet att skicka e-mail och SMS.

Startpaketet innehåller:

 • 1 TellStick ZNet Lite V2
 • 3 smarta uttag on/off 433 MHz
 • 1 Fjärrkontroll 433 MHz
 • 1 Dörr-/fönstersensor 433 MHz
 • 1 Termo-/Hygrosensor 433 MHz
 • 3 månader Premium Access