Förläng räckvidden på din Z-Wave-gateway

Telldus On/Off Z-Wave Range Extender

  Art.nr: 1009658
  • 2300 watt
  • Förläng din Z-Wave-signal
  • Kompatibel med andra Z-Wave-produkter
  • Timerfunktion

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

On/Off Z-Wave Ranger Extender från Telldus förlänger räckvidden för Z-Wave när det är för långt avstånd mellan din enhet och gateway. Placera den mellan enheten och din gateway för att signalen ska kunna gå hela vägen fram till enheten. På så vis kan du använda din smarta enhet där du vill och behöver inte förhålla dig till din gateways räckvidd. Du kan på ett enkelt sätt optimera signalen från din gateway, så att räckvidden blir längre genom att placera ut On/Off Z-Wave Ranger Extender strategiskt i ditt hem.

Vad är Z-Wave?

Z-Wave är ett trådlöst kommunikationsprotokoll för det smarta hemmet. Alla Z-Wave-produkterna kommunicerar på radiofrekvens 868,42 MHz, vilket gör att du kan ha Z-Wave-produkter från olika varumärken, som ändå kan kommunicera med varandra. Med en styrenhet, så som TellStick Znet Lite V2, kan du styra dina Z-Wave-produkter via din smartphone när du inte är hemma.

Slimmad design

On/Off Z-Wave Range Extender är även ett smart uttag, som klarar av elektronisk utrustning upp till 2300W (resistiv belastning). Genom din smartphone kan du stänga av och sätta på uttaget som du vill och även använda timerfunktionen, så att uttaget sätts på och stängs av automatiskt. Tack vare sin slimmade design tar det upp mindre plats i ditt vägguttag, vilket gör att du fortfarande får plats med en kontakt i det andra uttaget i ett vägguttag med två uttag. 

Telldus on-off range extender
1009658 Telldus Telldus On/Off Z-Wave Range Extender 14272 On/Off Z-Wave Ranger Extender från Telldus förlänger räckvidden för Z-Wave när det är för långt avstånd mellan din enhet och gateway. Placera den mellan enheten och din gateway för att signalen ska kunna gå hela vägen fram till enheten. På så vis kan du använda din smarta enhet där du vill och behöver inte förhålla dig till din gateways räckvidd. Du kan på ett enkelt sätt optimera signalen från din gateway, så att räckvidden blir längre genom att placera ut On/Off Z-Wave Ranger Extender strategiskt i ditt hem. Vad är Z-Wave? Z-Wave är ett trådlöst kommunikationsprotokoll för det smarta hemmet. Alla Z-Wave-produkterna kommunicerar på radiofrekvens 868,42 MHz, vilket gör att du kan ha Z-Wave-produkter från olika varumärken, som ändå kan kommunicera med varandra. Med en styrenhet, så som TellStick Znet Lite V2, kan du styra dina Z-Wave-produkter via din smartphone när du inte är hemma. Slimmad design On/Off Z-Wave Range Extender är även ett smart uttag, som klarar av elektronisk utrustning upp till 2300W (resistiv belastning). Genom din smartphone kan du stänga av och sätta på uttaget som du vill och även använda timerfunktionen, så att uttaget sätts på och stängs av automatiskt. Tack vare sin slimmade design tar det upp mindre plats i ditt vägguttag, vilket gör att du fortfarande får plats med en kontakt i det andra uttaget i ett vägguttag med två uttag.  Z-Wave 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Z-Wave