Bevaka dörrar och fönster när du inte är hemma

Telldus Sensative Guard Door/Window Sensor

  Art.nr: 224938
  • Trådlös magnetsensor för smarta hem
  • Osynlig montering på dörrar och fönster
  • 10 års batteritid
  • Kompatibel med andra Z-Wave-produkter
  • Inomhus- och utomhusbruk

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Försäkra dig om att du stängde dörren eller fönstret när du gått hemifrån. Magnetremssensor för Z-Wave är en tunn magnetkontakt som underlättar din vardag. Du installerar magnetremsan enkelt med dubbelhäftande tejp i fönster- eller dörrkarmen, genom att koppla samman magnetremssensorn till din Z-wave kan du enkelt ta reda på om du lämnat ett fönster eller en dörr öppen i hemmet.  

Tunn design

Magnetsensorn varken syns eller hörs, med en tjocklek på endast 2,98 mm går den att montera i de flesta fönster- och dörrkarmar. Den hjälper dig att hålla reda på om du verkligen stängde fönstret i köket eller toalettdörren, tack vare att den använder Z-Wave-teknik för smarta hem. 

Sensative Magnetsensor Z-Wave Sensative dorrkarmen

Lång batteritid

10 års batteritid är en lång tid vilket kan göra det lätt för dig att glömma av sensorn, men du kan vara lugn, Magnetsensor Z-Wave Sensative säger till när batterinivån är låg. När batteriet har tagit slut återvinner du hela sensorn som elektronikskrot. Den går både att använda inomhus och utomhus, vilket gör att du kan använda den över hela tomten. Du ansluter den till en Gateway t.ex. Telldus ZNet Lite och det gör att du får ett riktigt smart hem. 

224938 Telldus Telldus Sensative Guard Door/Window Sensor 312297 Försäkra dig om att du stängde dörren eller fönstret när du gått hemifrån. Magnetremssensor för Z-Wave är en tunn magnetkontakt som underlättar din vardag. Du installerar magnetremsan enkelt med dubbelhäftande tejp i fönster- eller dörrkarmen, genom att koppla samman magnetremssensorn till din Z-wave kan du enkelt ta reda på om du lämnat ett fönster eller en dörr öppen i hemmet.   Tunn design Magnetsensorn varken syns eller hörs, med en tjocklek på endast 2,98 mm går den att montera i de flesta fönster- och dörrkarmar. Den hjälper dig att hålla reda på om du verkligen stängde fönstret i köket eller toalettdörren, tack vare att den använder Z-Wave-teknik för smarta hem.  Lång batteritid 10 års batteritid är en lång tid vilket kan göra det lätt för dig att glömma av sensorn, men du kan vara lugn, Magnetsensor Z-Wave Sensative säger till när batterinivån är låg. När batteriet har tagit slut återvinner du hela sensorn som elektronikskrot. Den går både att använda inomhus och utomhus, vilket gör att du kan använda den över hela tomten. Du ansluter den till en Gateway t.ex. Telldus ZNet Lite och det gör att du får ett riktigt smart hem.  Z-Wave 4,5 4 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Z-Wave