Dörr- och fönstersensorer i 2-pack

Telldus Sensor kit - 2x Magnet sensor

  Art.nr: 1007739
 • Övervaka dörrar, fönster, lådor och skåp
 • 30 meters räckvidd
 • Kompatibel med Z-wave
 • Lätt att installera
 • Batteridrift

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Övervaka dörrar, fönster eller till och med skåp och lådor i hemmet med Telldus Sensor kit. Detta kit består av två stycken batteridrivna dörr- och fönstersensorer som du enkelt monterar inomhus och ansluter till ett befintligt Z-wave smarta hemsystem. Varje sensor är drygt en decimeter hög och har diskret design som är gjord för att synas så lite som möjligt. Enheterna består av två delar som fäster ihop i varandra magnetiskt när den är stängd.

Övervaka dörrar, fönster, lådor och skåp

Dörr- och fönstersensorerna placeras på dörrar, fönster, byrålådor och liknande, med självhäftade tejp eller skruv. Ena delen av sensorn på exempelvis dörren och den andra på dörrkarmen. På så sätt känner Telldus magnetsensor av när dörren öppnas och skickar en signal till din Z-wave gateway.
Därifrån får du en notis till din mobil så du får veta när någon kommer hem eller öppnar ett fönster. På så sätt kan du hålla koll på objudna gäster eller övervaka känsliga skåp som medicinskåp. 

Sensorerna behöver ingen extern strömförsörjning utan drivs av AA-batteri som är inkluderat i förpackningen. Med en stabil räckvidd på upp till 30 meter vilket gör att du kan placera den nästan varsomhelst i hemmet.

Produkten kräver en kompatibel Z-wave-hub för att fungera.

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • 4-pack AA-batterier 1,5 V
 • Litium ger bättre prestanda
 • För fjärrkontroller, ljusslingor etc

89:-

1007739 Telldus Telldus Sensor kit - 2x Magnet sensor 13794 Övervaka dörrar, fönster eller till och med skåp och lådor i hemmet med Telldus Sensor kit. Detta kit består av två stycken batteridrivna dörr- och fönstersensorer som du enkelt monterar inomhus och ansluter till ett befintligt Z-wave smarta hemsystem. Varje sensor är drygt en decimeter hög och har diskret design som är gjord för att synas så lite som möjligt. Enheterna består av två delar som fäster ihop i varandra magnetiskt när den är stängd. Övervaka dörrar, fönster, lådor och skåp Dörr- och fönstersensorerna placeras på dörrar, fönster, byrålådor och liknande, med självhäftade tejp eller skruv. Ena delen av sensorn på exempelvis dörren och den andra på dörrkarmen. På så sätt känner Telldus magnetsensor av när dörren öppnas och skickar en signal till din Z-wave gateway.Därifrån får du en notis till din mobil så du får veta när någon kommer hem eller öppnar ett fönster. På så sätt kan du hålla koll på objudna gäster eller övervaka känsliga skåp som medicinskåp.  Sensorerna behöver ingen extern strömförsörjning utan drivs av AA-batteri som är inkluderat i förpackningen. Med en stabil räckvidd på upp till 30 meter vilket gör att du kan placera den nästan varsomhelst i hemmet. Produkten kräver en kompatibel Z-wave-hub för att fungera. Z-Wave 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Välj efter system / varumärke
 3. Z-Wave