Sensor som känner av vattenläckage

Telldus Sensative Drip Leakage Sensor

  Art.nr: 1008618
  • Trådlös sensor för Z-Wave
  • 10 års batteritid
  • Mäter läckage och temperaturen
  • Diskret montering
  • Endast 3 mm tjock

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Sensative Strips Drip Leakage Sensor behöver du inte oroa dig för att du ska få fuktskador av en läckande vattenledning. Du placerar Drip Leakage-sensorn där det finns risk för läckage, exempelvis under diskhon, skulle vattenledningen läcka känner sensorn av det och skickar varningsnotiser till din mobil. Sensative Strips Drip Leakage Sensor har en tjocklek på endast 6 mm och kan därför placeras där de flesta andra läckagesensorer inte får plats. Sensorn är även utrustad med temperaturmätning, på så vis får du även en varning om det finns en risk för att området, där sensorn är placerad, skulle frysa.

Sensorn fungerar genom att den kopplas till en Z-Wave-kontrollenhet, därefter kan den skicka information till din mobil och meddela vid läckage eller om det finns en risk för att vattnet i rören fryser till is.

Sensative strips drip leakage sensor få varningar i mobilen

Få varningar i mobilen

Med Sensative Drip Leakage-sensor får du varningsnotiser i mobilen så fort sensorn känner av ett läckage. Vilket gör att du inte behöver oroa dig för att ett läckande rör ska stå och droppa utan din vetskap och i sin tur ge mer omfattande fuktskador på ditt boende.

Sensorn känner även av temperaturen och skickar notiser via din mobil om temperaturen skulle sjunka och det finns en risk för att vattnet i rören skulle frysa till is.

Lång batteritid

Sensorn har ett inbyggt batteri som håller upp till 10 år, vilket innebär att du inte behöver oroa dig över att batteriet ska ta slut. När batteriet är förbrukat återvinns hela sensorn.

1008618 Telldus Telldus Sensative Drip Leakage Sensor 13688 Med Sensative Strips Drip Leakage Sensor behöver du inte oroa dig för att du ska få fuktskador av en läckande vattenledning. Du placerar Drip Leakage-sensorn där det finns risk för läckage, exempelvis under diskhon, skulle vattenledningen läcka känner sensorn av det och skickar varningsnotiser till din mobil. Sensative Strips Drip Leakage Sensor har en tjocklek på endast 6 mm och kan därför placeras där de flesta andra läckagesensorer inte får plats. Sensorn är även utrustad med temperaturmätning, på så vis får du även en varning om det finns en risk för att området, där sensorn är placerad, skulle frysa.Sensorn fungerar genom att den kopplas till en Z-Wave-kontrollenhet, därefter kan den skicka information till din mobil och meddela vid läckage eller om det finns en risk för att vattnet i rören fryser till is. Få varningar i mobilen Med Sensative Drip Leakage-sensor får du varningsnotiser i mobilen så fort sensorn känner av ett läckage. Vilket gör att du inte behöver oroa dig för att ett läckande rör ska stå och droppa utan din vetskap och i sin tur ge mer omfattande fuktskador på ditt boende. Sensorn känner även av temperaturen och skickar notiser via din mobil om temperaturen skulle sjunka och det finns en risk för att vattnet i rören skulle frysa till is. Lång batteritid Sensorn har ett inbyggt batteri som håller upp till 10 år, vilket innebär att du inte behöver oroa dig över att batteriet ska ta slut. När batteriet är förbrukat återvinns hela sensorn. Z-Wave 5 1 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Z-Wave