Fjärrstyr ditt hem med nya Tellstick ZNET Lite V2

Telldus TellStick Znet Lite V2

  Art.nr: 237741
  • 433MHz- & 500 Plus Z-Wave-chip för sändning och mottagning
  • Fjärrstyr lampor och elektronik via Telldus Live
  • Schemaläggning
  • Liten och smidig
  • Enkel installation

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Telldus har jobbat stenhårt med att vidareutveckla deras Z-Wave gateway och är nu mycket glada över att kunna presentera version 2. Inte nog med att den är snygg, den är också otroligt kompetent. Den innehåller både ett Z-Wave-chip med den senaste tekniken och ett 433MHz-chip med både sändning och mottagning. Detta är en stor skillnad mot föregående version, just att du både kan sända och ta emot data på 433MHz-frekvensen. Precis som sina föregångare är den kompatibel med en mängd enheter på marknaden, och som redan finns i många användares hem.

Installation

Installationen är föredömligt enkel och all konfigurering görs i deras web-gränssnitt Telldus Live! Här kan du ställa in allt som du vill att systemet ska göra för dig. Alla scheman och händelser lagras dessutom lokalt i gatewayen. Så skulle internet-anslutningen försvinna fungerar dessa delar av ditt smarta hem precis som vanligt.

Schemaläggning

Sätt upp scheman för tändning och släckning av lamporna när du reser bort istället för att använda avslöjande timers som alltid tänder lampan vid exakt samma tidpunkt varje dag. Eller varför inte sätta på värmen i stugan innan du kommer fram? Eller tror du att du glömde att stänga av kaffemaskinen innan du åkte? Tellstick ZNet lite V.2 är lösningen på alla dessa problem.

Styrs via mobilen

Denna intelligenta och flexibla fjärrkontrollen har en räckvidd på cirka 30 meter och kan styra allt av hemmets elektronik från vardagsrummet eller andra sidan av jordklotet via internet, iPhone eller Android. Till skillnad mot TellStick och Tellstick Duo behöver inte Tellstick ZNet lite V.2 vara ansluten till en dator, utan endast en router. Tellstick Net är kompatibel med i princip alla fjärrströmsbrytare vilket innebär att du inte är låst till att använda endast en typ av fjärrströmbrytare. Med Tellstick Net kan du även spara pengar genom att inte ha en massa elektronik på eller i stand-by läge.

237741 Telldus Telldus TellStick Znet Lite V2 312692 Telldus har jobbat stenhårt med att vidareutveckla deras Z-Wave gateway och är nu mycket glada över att kunna presentera version 2. Inte nog med att den är snygg, den är också otroligt kompetent. Den innehåller både ett Z-Wave-chip med den senaste tekniken och ett 433MHz-chip med både sändning och mottagning. Detta är en stor skillnad mot föregående version, just att du både kan sända och ta emot data på 433MHz-frekvensen. Precis som sina föregångare är den kompatibel med en mängd enheter på marknaden, och som redan finns i många användares hem. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Installation Installationen är föredömligt enkel och all konfigurering görs i deras web-gränssnitt Telldus Live! Här kan du ställa in allt som du vill att systemet ska göra för dig. Alla scheman och händelser lagras dessutom lokalt i gatewayen. Så skulle internet-anslutningen försvinna fungerar dessa delar av ditt smarta hem precis som vanligt. Schemaläggning Sätt upp scheman för tändning och släckning av lamporna när du reser bort istället för att använda avslöjande timers som alltid tänder lampan vid exakt samma tidpunkt varje dag. Eller varför inte sätta på värmen i stugan innan du kommer fram? Eller tror du att du glömde att stänga av kaffemaskinen innan du åkte? Tellstick ZNet lite V.2 är lösningen på alla dessa problem. Styrs via mobilen Denna intelligenta och flexibla fjärrkontrollen har en räckvidd på cirka 30 meter och kan styra allt av hemmets elektronik från vardagsrummet eller andra sidan av jordklotet via internet, iPhone eller Android. Till skillnad mot TellStick och Tellstick Duo behöver inte Tellstick ZNet lite V.2 vara ansluten till en dator, utan endast en router. Tellstick Net är kompatibel med i princip alla fjärrströmsbrytare vilket innebär att du inte är låst till att använda endast en typ av fjärrströmbrytare. Med Tellstick Net kan du även spara pengar genom att inte ha en massa elektronik på eller i stand-by läge. Z-Wave 4,3 13 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Z-Wave