Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Läcker kolsyremaskin som fixar god läsk på sekunder!

SodaStream Jet Black Shiney

  Art.nr: 116792
Enkel kolsyremaskin som möjliggör tillverkning av kolsyrat vatten och smaksatt läsk. Levereras med kolsyrepatron som räcker upp till ca 60 liter!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Kolsyrad dryck på bara några sekunder!

Ett enklare, roligare och billigare sätt att fixa dricka till hela familjen vid alla tillfällen! Levereras med kolsyreflaska som räcker upp till ca 60 liter!

Allt du behöver för att göra läsk, bubbelvatten och lätt smaksatt bordsvatten hemma är vanligt kranvatten, en SodaStream-maskin med tillhörande gaspatron samt en av smakerna. Slipp släpandet av tunga flaskor ifrån affären och slipp böket med att panta!

Stort utbud av smaker
Utbudet av smaker utökas ständigt. Bland våra klassiker hittar du smaker som Cola, Cola light och Orange. Fresh Fruit innehåller fantasifulla kombinationer av fruktextrakt som Pink Grapefruit och Red Berry Mix. För den hälsomedvetne finns Vitamin och Energi samt Hint of fruit, energidrycker och nya smaker som ger lätt smaksatt bordsvatten. Varje SodaStream-smakflaska ger upp till 12 liter färdig dryck. Hint of fruit-flaskorna ger upp till 50 liter.

Extra smarta, patenterade gaspatroner
SodaStream drivs av gaspatroner. De heter Alco2jet och är konstruerade i lättaste, modernaste aluminium och efter högsta europeisk säkerhetsstandard. En standardpatron räcker upp till 50-60 liter.

Tåliga flaskor
Flaskan till din kolsyremaskin görs med en process som garanterar den genomskinliga PET-plastens styrka. Flaskan har en kork med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge. Flaskan kan rengöras i varmt vatten med en flaskborste och lite vanligt diskmedel vid behov. Placera inte flaskorna i diskmaskin, eftersom flaskornas elasticitet försvagas vid extrem värme.

Ett miljövänligt alternativ
Med SodaStream hjälper du miljön genom att bespara den burkar och flaskor. Och även genom att dricka vatten som kommer till dig genom kranen, inte med lastbil.

Mått: 44,5 x 12 x 24 cm

SodaStream SodaStream Jet Black Shiney SodaStream Jet Black Kolsyrad dryck på bara några sekunder!Ett enklare, roligare och billigare sätt att fixa dricka till hela familjen vid alla tillfällen! Levereras med kolsyreflaska som räcker upp till ca 60 liter!Allt du behöver för att göra läsk, bubbelvatten och lätt smaksatt bordsvatten hemma är vanligt kranvatten, en SodaStream-maskin med tillhörande gaspatron samt en av smakerna. Slipp släpandet av tunga flaskor ifrån affären och slipp böket med att panta! Stort utbud av smakerUtbudet av smaker utökas ständigt. Bland våra klassiker hittar du smaker som Cola, Cola light och Orange. Fresh Fruit innehåller fantasifulla kombinationer av fruktextrakt som Pink Grapefruit och Red Berry Mix. För den hälsomedvetne finns Vitamin och Energi samt Hint of fruit, energidrycker och nya smaker som ger lätt smaksatt bordsvatten. Varje SodaStream-smakflaska ger upp till 12 liter färdig dryck. Hint of fruit-flaskorna ger upp till 50 liter. Extra smarta, patenterade gaspatronerSodaStream drivs av gaspatroner. De heter Alco2jet och är konstruerade i lättaste, modernaste aluminium och efter högsta europeisk säkerhetsstandard. En standardpatron räcker upp till 50-60 liter. Tåliga flaskor Flaskan till din kolsyremaskin görs med en process som garanterar den genomskinliga PET-plastens styrka. Flaskan har en kork med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge. Flaskan kan rengöras i varmt vatten med en flaskborste och lite vanligt diskmedel vid behov. Placera inte flaskorna i diskmaskin, eftersom flaskornas elasticitet försvagas vid extrem värme. Ett miljövänligt alternativMed SodaStream hjälper du miljön genom att bespara den burkar och flaskor. Och även genom att dricka vatten som kommer till dig genom kranen, inte med lastbil. Mått: 44,5 x 12 x 24 cm Okategoriserade produkter 4,3 6 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter