Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kolsyremaskin i Piano Black-serien!

OBH Nordica Sodamaster Gazelle Black

  Art.nr: 140492
Designad kolsyremaskin som fixar kolsyrat vatten på någon sekund, bekvämt och miljövänligt. Den snygga flaskan passar att ställas direkt på matbordet. Levereras med kolsyrepatron som räcker upp till ca 60 liter!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Kolsyremaskin i snygg svart design
SodaMaster är en läckert designad kolsyremaskin som fixar kolsyrat vatten på någon sekund. Den snygga flaskan passar att ställas direkt på matbordet. Det är både miljövänligt och bekvämt att göra kolsyrat vatten hemma!

Egenskaper:
  • Kapacitet: 1 liter
  • Kolsyrat vatten per patron: ca 60 liter
  • Tid för kolsyrat vatten: 2-3 sekunder
  • Medföljande tillbehör: 1 vattenflaska med skruvkork, 1 kolsyrepatron
OBH Nordica OBH Nordica Sodamaster Gazelle Black 6515 Kolsyremaskin i snygg svart designSodaMaster är en läckert designad kolsyremaskin som fixar kolsyrat vatten på någon sekund. Den snygga flaskan passar att ställas direkt på matbordet. Det är både miljövänligt och bekvämt att göra kolsyrat vatten hemma!Egenskaper:Kapacitet: 1 literKolsyrat vatten per patron: ca 60 literTid för kolsyrat vatten: 2-3 sekunderMedföljande tillbehör: 1 vattenflaska med skruvkork, 1 kolsyrepatron Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter