LG OLED65B9PLA - 65" OLED-TV med intelligent a7-processor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

65" OLED-TV med intelligent a7-processor

LG OLED65B9PLA

  Art.nr: 1009311
  • 4K Cinema HDR
  • 2:a generationens α7-processor med AI
  • Avancerad röststyrning
  • Dolby Vision & Atmos
  • Perfekt svärta för levande bilder

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG OLED65B9 är med sin intelligenta a7-processor och slimmade design en enastående tv som ger dig levande bilder i en minimalistisk design. Den uppgraderade processorn har en lärande AI som analyserar din omgivning för att ge dig bästa möjliga bild och ljud. Upptäck hur perfekt svärta kombinerat med ett flerdimensionellt ljud, tack vare Dolby Vision och Atmos, gör en verklig skillnad för din tittarupplevelse.  Med den integrerade röststyrningen kan du styra din OLED-tv med rösten men även dina kompatibla smarta hem produkter. 

LG TV OLED55B9PLA i vardagsrummet
Ljud & Bild rekommenderar särskilt

Ljud & Bild rekommenderar

"LG-skärmen har en läcker, kontrastrik bildkvalitet och stöder alla viktiga ljud- och videoformat. En prisvärd underhållningsmaskin!"

Läs hela testet här

Årets bästa premium TV av Ljud & Bild

Ljud & Bild - Årets bästa

Ljud & Bild har utsett LG OLED B9-serien som årets bästa premiumtv 2019 - 2020. 

Läs hela testet här

Intelligent processor möter AI

Den 2:a generationens a7-processor som är uppgraderad med en lärande AI-algoritm ger dig otroligt detaljrika bilder och ett anpassat ljud för att du ska kunna njuta av dina favoritfilmer och serier på din tv från LG. Processorn optimerar klarhet, skärpa, detaljer och ljusstyrka tack vare avancerade algoritmer som analyserar innehållet och omgivningsljuset vilket ger dig otroligt skarpa bilder på din tv. Du får en optimerad ljusstyrka i bilden som automatiskt ser till att du får en ljus och skarp bild oavsett belysningen som befinner sig i rummet.

Svart som natten med OLED

Tekniken bakom OLED med sina organiska pixlar är den enda i sitt slag som kan visa en perfekt svärta och ett riktigt mörker. En OLED-tv har självupplysta pixlar som styr hela 8 miljoner individuella ljusskällor (4K) för att du ska få uppleva en riktig svärta. Den svarta färgen är otroligt viktig för att kunna få fram alla detaljer och färger för en så naturtrogen bildupplevelse som möjligt i din tv.  

Levande färger med 4K Cinema HDR

Utöver en perfekt svärta som ger din bild en enastående kontrast har OLED65B9 även 4K Cinema HDR som gör att din tv har stöd för Dolby Vision, Advanced HDR by Technicolor, HDR 10 Pro och HLG. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt tack vare stöd för för de olika formaten där film och serier får en optimal kvalité oavsett vilken plattform du använder. 

Styr din tv med rösten

Med den integrerade röstassistenten kan du ta kontroll med din röst över din tv. Du kan enkelt och smidigt starta din favoritserie genom ett snabbt röstkommando istället för att klicka dig fram igenom menyer. Med AI och den inbyggda röstassistenten kan du ställa frågor och lära din nya saker medan du tittar på din tv men även kontrollera dina smarta hem produkter genom din tv. Med ett enkelt tryck på mikrofonknappen på fjärrkontrollen startar du röstassistent. 

Bättre ljudkvalitet med AI

Med den intelligenta a7-processorn optimeras ljudet via en ljudgenre genom att röst, effekt och frekvens identifieras i din tv. Du får ett optimalt ljud då 2.0-ch ljud mixas till ett fantastiskt virtuellt 5.1-surroundljud för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse. Tekniken för rumsigenkänning bidrar även till att erbjuda dig ett balanserat ljud som passar ditt rum, oavsett om du tittar på tv i ditt vardagsrum eller sovrum. Med OLED65B9PLA från LG kan du vara säker på att du får det bästa ljudet oavsett hur du har möblerat ditt rum.

Bioupplevelse med Dolby Vision & Atmos

Dolby Vision och Atmos är världens mest berömda teknik för HDR och ljud. Med Dolby Vision i din tv får du ett större spektrum av färger och bildkvalitén optimerats dynamiskt i varje bildruta. Dolby Atmos gör ljudet objektbaserat och ger en surroundeffekt då det låter som att ljudet kommer från flera håll, även ovanför huvudet. Ett flerdimensionellt ljud placerar soffan mitt i filmen istället för framför. Tack vare Dolbys avancerade bild- och ljudteknik kan du få en bioupplevelse i hemmet.

Få flytande rörelse med snabb svarstid

De senaste funktionerna från LG med snabb svarstid och låg ingångslag kan du ta ditt spelande till nästa nivå. Med en svarstid på endast 1 ms och 13,1 ms input lag kommer du få flytande rörelser i ditt spelande utan eftersläpningar i bilden. Med VRR och ALLM stöd på HDMI 2.1 får du även den bästa grafiken med minimalt hackande på de snabbaste hastigheterna.

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden: