Snabb, smart, sömlös och snygg smartphone

OnePlus 6T 8GB+128GB Midnight Black

  Art.nr: 1006001
 • 6,41" AMOLED-skärm
 • 8 GB RAM + 128 GB lagring
 • 16 MP + 20 MP-kameror
 • Fingeravtrycksläsare i skärmen
 • En dags batteritid på en halvtimmes laddning
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OnePlus 6T kom i slutet av 2018 och imponerade stort. För vad sägs om 6,4" skärm med minimala ramar, supersnabba Snapdragon 845, generöst med minne och lagring, rejäl batterikapacitet som laddas upp på nästan nolltid och en professionellt anpassad dubbelkamera som fångar bättre bilder än någonsin förr. Dessutom blixtsnabb och säker upplåsning via ansiktsupplåsning eller fingertrycksavläsning i skärmen. 6T har allt du behöver i en smartphone och är dessutom förpackad i en riktigt tunn, snygg och lätt design. OnePlus 6T är redo för framtiden - är du?

Presentation

OnePlus är den hypade kinesiska uppstickaren som tillverkar hyllade Android-smartphones med specifikationer som hos konkurrenternas toppmodeller, men till ett lägre pris. Efter framgångar som OnePlus 5T och 6 jobbade de vidare med visionen att skapa en Android-mobil som de själva skulle vilja använda. 

Den skulle vara till för att göra livet enklare, inte vara en distrahering av livet. Den skulle vara snabb, smart och redo att stå till tjänst när du behöver det och inte märkas av när du inte behöver den. Nu - nästan fem år senare - har de en färdig smartphone som uppfyller alla kraven. 
NetOnNet presenterar OnePlus 6T. Ett vackert hantverk som satts samman minutiöst och noggrant in i minsta detalj, fullspäckad med modern och avancerad teknik och smart mjukvara. Ändå är 6T en av marknadens lättaste och tunnaste smartphones.

OnePlus 6T

Utsedd till Årets Telefon och Bäst i test

SweDroid utser OnePlus 6T till Årets Telefon 2018

Swedroids val

Swedroid utser OnePlus 6T till Årets Telefon 2018.

Läs artikeln här

Swedroids läsare utser OnePlus 6T till årets telefon 2018 - läsarnas val.

Läsarnas val

Swedroids läsare röstar fram OnePlus 6T som årets Android-telefon 2018.
Läs artikeln här

Mobiltelefon bäst i test OnePlus 6T vinner Bäst i Test hos Swedroid

Bäst i test

"Som vanligt har OnePlus skapat en telefon som det är svårt att inte älska. "
Läs hela testet här

Tålig skönhet

För att nå toppbetyg spelar minsta detalj stor roll och det börjar med utsidan. Noggrant avstämt hantverk med premiummaterial och perfekta linjer skapar en vackert designad smartphone som både ser bra ut och känns bra i handen. 
Fram- och baksida är täckt av tåligt och hållbart Corning® Gorilla® Glass 6 med mjukt böjda kanter som skapar en 3D-effekt. Hållbarheten har testats i över 40 steg för att säkerställa att glaset uppfyller de högsta kraven för stryktålighet.

Baksidan har centralt placerad dubbelkamera, blixt och logotyp placerad i lodrät linje. Tack vare ny teknik är baksidan fri från fingertrycksavläsare och lämnar ett stilrent intryck. 
Toppen är avskalad och ren, botten har högtalare och laddport med USB-C. Hörlursport har alltså slopats, men OnePlus skickar med en adapter från USB-C till 3,5 mm.
Vänstersidan har volymknapp och sim-kortsläde medan högersidan har av/på-knapp samt ett skjutreglage för tre olika ljudlägen; Ring, Ljudlös och Vibrera. 

Maximal display, minimal notch

Mindre onödig yta som kanter, ramar eller skrymmande sensorhaka och mer skärm. Displayen på OnePlus 6T täcker i stort sett hela framsidan av mobilen och lämnar endast en minimalt liten "vattendropps-haka" i överkant för frontkameran samt en 3-i-1-sensor.

OnePlus 6T - stor display med sensorhaka liten som en vattendroppe

Displayen är av AMOLED-typ och mäter 6,41 tum på diagonalen i ett bildformat av 19,5:9. Upplösningen når Full HD-upplösning med 2340 x 1080 pixlar och en pixeltäthet på 402 PPI.

OnePlus har förbättrat ljusstyrka, kromatisk färgskal och färgrymden för att leverera en av de ljusstarkaste skärmarna i branschen tillsammans med imponerande svärta. Du kan även kalibrera skärmen själv efter eget tycke och smak.

Fingertrycksläsare i skärmen

När mobilskärmarna blev allt större puttades fingertrycksläsarna till baksidan vilket gav delade meningar hos konsumenterna. Nu har tekniken kommit ikapp och upplåsning av telefonen med fingeravtryck är tillbaka till framsidan igen - utan att ta upp yta från skärmen. Som en av de första mobilerna har OnePlus 6T fingertrycksläsare i skärmen, under glaset. Tryck ditt pekfinger eller tumme för att snabbt och smidigt låsa upp telefonen.
Alternativ till fingertrycksläsaren är Ansiktsupplåsning som läser av och känner igen ditt ansikte och låser upp din mobil på 0,4 sekunder.

OnePlus 6T med fingertrycksläsare i skärmen

Snabb, sömlös och smart

En smartphone ska finnas där när du behöver den och underlätta din vardag. Snabbt och direkt, utan väntetid. OnePlus 6T har Snapdragon 845, gott om RAM-minne och OxygenOS med Android 9.0 till hjälp för att ge dig en svindlande användarupplevelse och en telefon som snabbt svarar på dina behov när du behöver det, och inte tränger in i ditt liv när du inte behöver det.
OnePlus har balanserat den senaste hårdvaran och optimerat programvaran baserat så de jobbar ihop helt sömlöst och baserat på vad användarna värdesätter mest - en snabb och jämn upplevelse utan onödiga funktioner.

OxygenOS med smarta skärm-gester

OnePlus tillhandahåller en av branschens snabbaste Android-uppgraderingar tillsammans med långsiktigt stöd för äldre enheter. Bloatware och onödiga tilläggsappar ingår aldrig. 6T kommer med OxygenOS som är baserat på Android 9.0 där OnePlus förfinar Android med användbara funktioner och optimerar Androids fullskärmshändelser. OxygenOS har också ett uppdaterat utseende med mer delikata designdetaljer och teman som kan anpassas i valfri accentfärg från RGB-färgskalan.

Några av de smarta och bekväma funktionerna är skärm-gesterna. Lyft upp telefonen för att väcka displayen och dubbelklicka på den för att låsa den. Snabbstarta appar från låst display genom att rita förinställda bokstäver som du själv anpassar efter önskemål, eller rita "II" med två fingrar för att spela eller pausa musiken.

OnePlus 6T - årets mest efterlängtade smartphone?

Game on

Sätt mobilen i Gaming Mode för att förbättra spelupplevelsen och minska eller blockera inkommande notiser, låsa skärmens ljusstyrka och omdirigera nätverksdata till spelappen medan telefonen begränsar datanvändningen av andra appar.

Kamera

OnePlus 6T har en ny algoritm som automatiskt anpassar fram- och bakkamera för att fånga högkvalitativa bilder av vanligt fotograferade motiv, exempelvis ansikten, text, mat och nattscener.
Baksidan av 6T har ett dubbelkamerasystem med en primär kamera med sensor på 16 och en sekundär sensor på 20 megapixlar. Båda linserna har en bländarstorlek på ƒ/1.7 och använder fasdetekterande autofokus för att sätta skärpan. Den primära kameran har både optisk och elektronisk bildstabilisering för skarpare bilder och bättre bilder i dåligt omgivningsljus.

Ta hjälp av någon av alla kamerafunktioner såsom Porträtt, Nattläge, Pro-läge, AI Scene Detection, Panorama, HDR eller Studiobelysning för att fånga de där bilderna du alltid drömt om. Nattläget levererar bilder som är ljusare, mer levande och med mer klarhet och mindre brus.
OnePlus 6T har kvar samma hårdvara och mjukvara för att ta branschledande HDR-bilder. Dessutom förbättrar OxygenOS klarhet och dynamiskt omfång ytterligare, samt ännu bättre gränser mellan huvudmotiv och bakgrund i stående läge för porträttbilder, samt övergripande snabbare fokushastighet och -noggrannhet.

Exempelbilder tagna med OnePlus 6T

Film med super-slowmotion

Film sparas i 4K-upplösning i 30 eller 60 bilder per sekund. Det ger dig riktigt högupplösta och skarpa filmer med massor av detaljrikedom, dessutom med hög bildhastighet som ger mer följsamma filmer som inte hackar när man exempelvis panorerar med kameran.

Dessutom kan du sakta ner tiden och få den mest ordinära händelsen att bli spektakulär. Med super-slowmotion kan du filma 1080p-video med en bildhastighet av 240 bps eller en 720p-video i 480 bps.
Se detaljerna i kompisens slam-dunk, hundens dopp i sjön eller barnens såpbubbleblåsning i nedsaktat tempo.

OnePlus 6T filma i 4K och sakta ner tiden med superslowmotion

Batteri

Batteriet i OnePlus 6T har en kapacitet på 3700 mAh och laddas via USB-C med stöd för snabbladdning (5 V, 4 A) där du kan ladda upp en dags batteritid på bara en halvtimme.

I förpackningen

 • OnePlus 6T
 • Displayskydd (förmonterat)
 • Transparent mobilskal
 • Type-C-USB-kabel
 • Snabbladdningsströmadapter
 • Adapter USB Type-C till 3,5 mm
OnePlus 6T What's in the box / Medföljande tillbehör / I förpackningen
1006001 OnePlus OnePlus 6T 8GB+128GB Midnight Black 5011100514 OnePlus 6T kom i slutet av 2018 och imponerade stort. För vad sägs om 6,4" skärm med minimala ramar, supersnabba Snapdragon 845, generöst med minne och lagring, rejäl batterikapacitet som laddas upp på nästan nolltid och en professionellt anpassad dubbelkamera som fångar bättre bilder än någonsin förr. Dessutom blixtsnabb och säker upplåsning via ansiktsupplåsning eller fingertrycksavläsning i skärmen. 6T har allt du behöver i en smartphone och är dessutom förpackad i en riktigt tunn, snygg och lätt design. OnePlus 6T är redo för framtiden - är du? *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Presentation OnePlus är den hypade kinesiska uppstickaren som tillverkar hyllade Android-smartphones med specifikationer som hos konkurrenternas toppmodeller, men till ett lägre pris. Efter framgångar som OnePlus 5T och 6 jobbade de vidare med visionen att skapa en Android-mobil som de själva skulle vilja använda.  Den skulle vara till för att göra livet enklare, inte vara en distrahering av livet. Den skulle vara snabb, smart och redo att stå till tjänst när du behöver det och inte märkas av när du inte behöver den. Nu - nästan fem år senare - har de en färdig smartphone som uppfyller alla kraven. NetOnNet presenterar OnePlus 6T. Ett vackert hantverk som satts samman minutiöst och noggrant in i minsta detalj, fullspäckad med modern och avancerad teknik och smart mjukvara. Ändå är 6T en av marknadens lättaste och tunnaste smartphones. Utsedd till Årets Telefon och Bäst i test Swedroids val Swedroid utser OnePlus 6T till Årets Telefon 2018.Läs artikeln här Läsarnas val Swedroids läsare röstar fram OnePlus 6T som årets Android-telefon 2018.Läs artikeln här Bäst i test "Som vanligt har OnePlus skapat en telefon som det är svårt att inte älska. "Läs hela testet här Tålig skönhet För att nå toppbetyg spelar minsta detalj stor roll och det börjar med utsidan. Noggrant avstämt hantverk med premiummaterial och perfekta linjer skapar en vackert designad smartphone som både ser bra ut och känns bra i handen. Fram- och baksida är täckt av tåligt och hållbart Corning® Gorilla® Glass 6 med mjukt böjda kanter som skapar en 3D-effekt. Hållbarheten har testats i över 40 steg för att säkerställa att glaset uppfyller de högsta kraven för stryktålighet. Baksidan har centralt placerad dubbelkamera, blixt och logotyp placerad i lodrät linje. Tack vare ny teknik är baksidan fri från fingertrycksavläsare och lämnar ett stilrent intryck. Toppen är avskalad och ren, botten har högtalare och laddport med USB-C. Hörlursport har alltså slopats, men OnePlus skickar med en adapter från USB-C till 3,5 mm.Vänstersidan har volymknapp och sim-kortsläde medan högersidan har av/på-knapp samt ett skjutreglage för tre olika ljudlägen; Ring, Ljudlös och Vibrera.  Maximal display, minimal notch Mindre onödig yta som kanter, ramar eller skrymmande sensorhaka och mer skärm. Displayen på OnePlus 6T täcker i stort sett hela framsidan av mobilen och lämnar endast en minimalt liten "vattendropps-haka" i överkant för frontkameran samt en 3-i-1-sensor. Displayen är av AMOLED-typ och mäter 6,41 tum på diagonalen i ett bildformat av 19,5:9. Upplösningen når Full HD-upplösning med 2340 x 1080 pixlar och en pixeltäthet på 402 PPI. OnePlus har förbättrat ljusstyrka, kromatisk färgskal och färgrymden för att leverera en av de ljusstarkaste skärmarna i branschen tillsammans med imponerande svärta. Du kan även kalibrera skärmen själv efter eget tycke och smak. Fingertrycksläsare i skärmen När mobilskärmarna blev allt större puttades fingertrycksläsarna till baksidan vilket gav delade meningar hos konsumenterna. Nu har tekniken kommit ikapp och upplåsning av telefonen med fingeravtryck är tillbaka till framsidan igen - utan att ta upp yta från skärmen. Som en av de första mobilerna har OnePlus 6T fingertrycksläsare i skärmen, under glaset. Tryck ditt pekfinger eller tumme för att snabbt och smidigt låsa upp telefonen.Alternativ till fingertrycksläsaren är Ansiktsupplåsning som läser av och känner igen ditt ansikte och låser upp din mobil på 0,4 sekunder. Snabb, sömlös och smart En smartphone ska finnas där när du behöver den och underlätta din vardag. Snabbt och direkt, utan väntetid. OnePlus 6T har Snapdragon 845, gott om RAM-minne och OxygenOS med Android 9.0 till hjälp för att ge dig en svindlande användarupplevelse och en telefon som snabbt svarar på dina behov när du behöver det, och inte tränger in i ditt liv när du inte behöver det. OnePlus har balanserat den senaste hårdvaran och optimerat programvaran baserat så de jobbar ihop helt sömlöst och baserat på vad användarna värdesätter mest - en snabb och jämn upplevelse utan onödiga funktioner. OxygenOS med smarta skärm-gester OnePlus tillhandahåller en av branschens snabbaste Android-uppgraderingar tillsammans med långsiktigt stöd för äldre enheter. Bloatware och onödiga tilläggsappar ingår aldrig. 6T kommer med OxygenOS som är baserat på Android 9.0 där OnePlus förfinar Android med användbara funktioner och optimerar Androids fullskärmshändelser. OxygenOS har också ett uppdaterat utseende med mer delikata designdetaljer och teman som kan anpassas i valfri accentfärg från RGB-färgskalan. Några av de smarta och bekväma funktionerna är skärm-gesterna. Lyft upp telefonen för att väcka displayen och dubbelklicka på den för att låsa den. Snabbstarta appar från låst display genom att rita förinställda bokstäver som du själv anpassar efter önskemål, eller rita "II" med två fingrar för att spela eller pausa musiken. Game on Sätt mobilen i Gaming Mode för att förbättra spelupplevelsen och minska eller blockera inkommande notiser, låsa skärmens ljusstyrka och omdirigera nätverksdata till spelappen medan telefonen begränsar datanvändningen av andra appar. Kamera OnePlus 6T har en ny algoritm som automatiskt anpassar fram- och bakkamera för att fånga högkvalitativa bilder av vanligt fotograferade motiv, exempelvis ansikten, text, mat och nattscener.Baksidan av 6T har ett dubbelkamerasystem med en primär kamera med sensor på 16 och en sekundär sensor på 20 megapixlar. Båda linserna har en bländarstorlek på ƒ/1.7 och använder fasdetekterande autofokus för att sätta skärpan. Den primära kameran har både optisk och elektronisk bildstabilisering för skarpare bilder och bättre bilder i dåligt omgivningsljus. Ta hjälp av någon av alla kamerafunktioner såsom Porträtt, Nattläge, Pro-läge, AI Scene Detection, Panorama, HDR eller Studiobelysning för att fånga de där bilderna du alltid drömt om. Nattläget levererar bilder som är ljusare, mer levande och med mer klarhet och mindre brus.OnePlus 6T har kvar samma hårdvara och mjukvara för att ta branschledande HDR-bilder. Dessutom förbättrar OxygenOS klarhet och dynamiskt omfång ytterligare, samt ännu bättre gränser mellan huvudmotiv och bakgrund i stående läge för porträttbilder, samt övergripande snabbare fokushastighet och -noggrannhet. Exempelbilder tagna med OnePlus 6T Film med super-slowmotion Film sparas i 4K-upplösning i 30 eller 60 bilder per sekund. Det ger dig riktigt högupplösta och skarpa filmer med massor av detaljrikedom, dessutom med hög bildhastighet som ger mer följsamma filmer som inte hackar när man exempelvis panorerar med kameran. Dessutom kan du sakta ner tiden och få den mest ordinära händelsen att bli spektakulär. Med super-slowmotion kan du filma 1080p-video med en bildhastighet av 240 bps eller en 720p-video i 480 bps.Se detaljerna i kompisens slam-dunk, hundens dopp i sjön eller barnens såpbubbleblåsning i nedsaktat tempo. Batteri Batteriet i OnePlus 6T har en kapacitet på 3700 mAh och laddas via USB-C med stöd för snabbladdning (5 V, 4 A) där du kan ladda upp en dags batteritid på bara en halvtimme. I förpackningen OnePlus 6TDisplayskydd (förmonterat)Transparent mobilskalType-C-USB-kabelSnabbladdningsströmadapterAdapter USB Type-C till 3,5 mm Okategoriserade produkter 5490 SEK 5490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter