Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vattentät träningsklocka som håller koll på ditt resultat!

Garmin Forerunner 110

  Art.nr: 170876
  • Olika träningsprogram
  • Vattentät
  • Håller koll på kaloriförbrukningen
  • Garmin Connect
  • Mäter puls

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Forerunner 110


Perfekt klocka från Garmin som optimerar din träning och förbättrar dina resultat. Klockan är användarvänlig och behändig för dig som är ute i skogen eller springer på löpbandet på gymmet. Klockan är också vattentät vilket gör att du inte behöver oroa dig när det regnar ute. Forerunner 110 håller koll på alla sprungna meter och förbättrar träningen med sina olika funktioner så som träningstider, medelhastighet och varvtider.

Klockan är utrustad med en digital pulsmätare som berättar för dig hur mycket du anstränger dig. Perfekt för dig som vill förbättra din kondition.
 

Garmin Connect

Vare sig du tränar för en tävling eller börjar ett mer hälsosamt liv, kommer du att älska den motivation du får av att granska din träning online. Att följa upp dina data är enkelt med Garmin Connect™, vår webbplats för kostnadsfri dataanalys och delning.

Överför enkelt till Garmin Connect från en PC- eller Mac-dator, visa sedan den rutt du har färdats på en karta, visa en sammanfattning av dina träningsdata, skapa målsättningar med mera. För inomhusaktiviteter när GPS inte används visas inte kartor på Garmin Connect, men dina träningsdata är ändå registrerade.

Garmin Garmin Forerunner 110 Garmin Forerunner 110 Perfekt klocka från Garmin som optimerar din träning och förbättrar dina resultat. Klockan är användarvänlig och behändig för dig som är ute i skogen eller springer på löpbandet på gymmet. Klockan är också vattentät vilket gör att du inte behöver oroa dig när det regnar ute. Forerunner 110 håller koll på alla sprungna meter och förbättrar träningen med sina olika funktioner så som träningstider, medelhastighet och varvtider. Klockan är utrustad med en digital pulsmätare som berättar för dig hur mycket du anstränger dig. Perfekt för dig som vill förbättra din kondition.   Garmin Connect Vare sig du tränar för en tävling eller börjar ett mer hälsosamt liv, kommer du att älska den motivation du får av att granska din träning online. Att följa upp dina data är enkelt med Garmin Connect™, vår webbplats för kostnadsfri dataanalys och delning. Överför enkelt till Garmin Connect från en PC- eller Mac-dator, visa sedan den rutt du har färdats på en karta, visa en sammanfattning av dina träningsdata, skapa målsättningar med mera. För inomhusaktiviteter när GPS inte används visas inte kartor på Garmin Connect, men dina träningsdata är ändå registrerade. Träning och pulsklocka 4,4 5 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Träning och hälsa
  3. Träning och pulsklocka