Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hemtelefon med lång 24 timmars samtalstid!

Gigaset C620

  Art.nr: 192233
 • 1,8-tum
 • Upp till 24h samtalstid
 • Telefonbok upp till 250 poster
 • Upp till 560 timmars standbytid
 • Inbyggd högtalare
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(14 st)

 • Raggep 2016-04-01
  Topp 250 skribent

  Mycket bra!

  Mycket bra telefon med en del extrafunktioner som är bra och dessutom har den mycket bra ljud,

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MaxT 2015-12-22

  Bra telefon

  bra ljud kvalite, lätt att använda, lång batteri livsläng och behöver inte laddas varje dag.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • FrankOchHansTycke 2015-11-01

  Prisvärd

  Batterierna håller länge och har bra ljud. Finns lite att göra med användarvänligheten.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LennartK 2015-05-07

  Helt ok telefon

  Har haft den en kort period, men upplever funktionalitet, kvalitet och användbarhet som mycket god. Kan möjligen klaga på den något plastiga uppbyggnaden; den är väldigt lätt men å andra sidan ligger den bra i handen.

  Ypperlig batteritid!

  Skulle vilja kunna stänga av "knappljudet", det låter mest bara löjligt. Har gjort det på alla telefoner jag haft, även mobiler, då jag mest tycker att det stör.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • shaman 2015-04-08

  Bra köp

  Bättre än dom tidigare Gigaset jag har haft. Såg visserligen att någon annan skrev att man inte kunde ha telefonen i laddaren med headsetet i, eftersom headset uttaget sitter så lågt ner på telefonen. Men jag provade att sätta ner telefonen med headsetet i basstationen genom att luta telefonen lite framåt när jag satte ner den och då fungerar det utmärkt. Har inte haft telefonen mer än några veckor men det är bra ljud och laddningen håller länge. Så jag har inget att klaga på!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Kjellch 2014-12-01
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Det beror på din teleoperatör och deras teknik. En del teleoperatörer erbjuder IP-telefoni, men att man fortfarande kan använda sin "äldre" utrustning och ansluta den direkt till telejacket i ens hem. Kontrollera med din teleoperatör för att se om detta är möjligt! Denna telefon ansluter man till vägguttaget, och fungerar med många operatörers IP-telefoni.

   SebastianNetOnNet 2014-12-14

Teknisk specifikation

Funktioner
Telefonbok Ja
Antal kontakter 250st
Nummerpresentation Ja
Telefonsvarare Nej
Högtalarfunktion Ja
Intercall Ja
Klocka Ja
Knapplås Ja
Ringsignaler 20st
Display Ja
Hörlursuttag Ja
Räckvidd (Inomhus) 50meter
Räckvidd (Utomhus) 300meter
Strömförsörjning
Batterityp 2xAA
Taltid 26,0h
Strömförbrukning (standby) 530,0 Watt
Dimensioner
Bredd 49,0 mm
Djup 30,0 mm
Höjd 155,0 mm
Vikt 30 gram
Övrigt
SAR-värde Godkänd
Max antal handenheter 6st
Menyspråk Skandinaviska
Bruksanvisning Skandinaviska
Medföljande tillbehör Telefonkabel, batterilock, bältesklipp, gummilock, bruksanvisning

Produktbeskrivning

 

 

Gör livet enklare med Gigaset C620

Med Gigaset C620 undviks oönskade störningar med funktioner som samtalsskydd och tidsstyrd avstängning av signalljudet. Gigaset-C620 ger dig möjligheten att stänga av ringsignalen när under natten eller när barnen sover, och istället endast visa inkommande samtal på displayen.

Du har även möjligheten att stoppa eller stänga av ringsignalen för valda inkommande samtal, det går även att blocka utvalda nummer helt med hjälp av den inbyggda svarta listan som kan hålla upp till 15 nummer.

 

Inbyggd babymonitor

Gigaset C620 ger dig möjligheten att enkelt hålla koll på dina barn utan några krav på någon extra extern enhet. Via funktionen Babymonitor som lätt går att välja via menyn, kan du ställa in känsligheten och välja emellan intern eller extern signal för att höra när din bebis vaknar.

Det finns även dialogfunktionen som är praktisk när barnen blir äldre, denna ger sig möjligheten att kommunicera med dina barn från antingen ett annat rum eller plats.

Lång batteritid

Med Gigaset C620 imponerande batteritid på upp till 24 timmars samtalstid, kan du samtala nästan hur länge du vill, och med lång standbytid på upp till hela 530 timmar finns inget krav på daglig laddning.

Gigaset C620 är utrustad med en upplyst snabbknapp för att kunna se väntande och missade samtal för att sedan enkelt kunna ringa tillbaka.

Du kan även programera valfri knapp på enheten för att snabbt kunna ringa upp valt sparat nummer från adressboken, där du kan spara upp till 250 poster som var och en kan innehålla tre nummer, en e-postardess och påminnelsedatum.

 

Kvalitet som hörs

Upplev klarare och tydligare röster, utan brus och störningar med Gigaset C620.

Gigaset C620 ger dig samtal med brilliant ljudkvalitet med HSP™ även om du samtalar genom att använda den inbyggda högtalaren.

 

Titta även på

Gigaset C620 Duo
(13 st)
 • 1,8-tum
 • Upp till 24h samtalstid
 • Telefonbok upp till 250 poster

829:-

Gigaset Gigaset C620 S30852H2403R201     Gör livet enklare med Gigaset C620 Med Gigaset C620 undviks oönskade störningar med funktioner som samtalsskydd och tidsstyrd avstängning av signalljudet. Gigaset-C620 ger dig möjligheten att stänga av ringsignalen när under natten eller när barnen sover, och istället endast visa inkommande samtal på displayen. Du har även möjligheten att stoppa eller stänga av ringsignalen för valda inkommande samtal, det går även att blocka utvalda nummer helt med hjälp av den inbyggda svarta listan som kan hålla upp till 15 nummer.   Inbyggd babymonitor Gigaset C620 ger dig möjligheten att enkelt hålla koll på dina barn utan några krav på någon extra extern enhet. Via funktionen Babymonitor som lätt går att välja via menyn, kan du ställa in känsligheten och välja emellan intern eller extern signal för att höra när din bebis vaknar. Det finns även dialogfunktionen som är praktisk när barnen blir äldre, denna ger sig möjligheten att kommunicera med dina barn från antingen ett annat rum eller plats. Lång batteritid Med Gigaset C620 imponerande batteritid på upp till 24 timmars samtalstid, kan du samtala nästan hur länge du vill, och med lång standbytid på upp till hela 530 timmar finns inget krav på daglig laddning. Gigaset C620 är utrustad med en upplyst snabbknapp för att kunna se väntande och missade samtal för att sedan enkelt kunna ringa tillbaka. Du kan även programera valfri knapp på enheten för att snabbt kunna ringa upp valt sparat nummer från adressboken, där du kan spara upp till 250 poster som var och en kan innehålla tre nummer, en e-postardess och påminnelsedatum.   Kvalitet som hörs Upplev klarare och tydligare röster, utan brus och störningar med Gigaset C620. Gigaset C620 ger dig samtal med brilliant ljudkvalitet med HSP™ även om du samtalar genom att använda den inbyggda högtalaren.   Trådlös - 1 handenhet 4,8 14 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Hemtelefon
 3. Trådlös - 1 handenhet