Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös telefon med Bluetooth-anslutning!

Gigaset SL400

  Art.nr: 161710
 • 1,8-tums färgdisplay
 • Högtalartelefon
 • Bluetooth
 • Nummerpresentation
 • Telefonbok för 500 nr
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(21 st)

 • 2016-06-11

  Bra telefon

  Funkar jättebra. Prisvärd hos Netonnet. Behövde två lurar så jag köpte två satser och para ihop lurarna med den ena basstationen. Blev billigare än att köpa en extra handenhet på andra ställen. Gillar att basenheten inte är integrerad i handenhetens laddare, då är man fri att placera basen där man får bäst täckning.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • homo 2015-06-08

  bra telefon med knapplås

  bra telefon. basic funktioner. bluetooth känner inte av alla handsfree och det var dåligt.
  knapplås bra men inte automatiskt .
  kvalitén känns bra har den i verkstan och den har tappats i betongen att antal ggr.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • frazze 2015-03-02
  Topp 250 skribent

  Man får vad man betalar för.

  Telefonen fungerar utan problem, med bra ljud i högtalaren vid konferens samtal, luren känns gedigen med sin metallram samt metallknappar, men laddaren och basenheten känns och ser mkt plastiga ut, de är så ultra-lätta att de ramlar omkull av sig självt, likaså är laddaren samt lurens baksida tillverkad i Pianolack som är extremt känsligt för repor (odugligt) det var fula repor så fort jag tog i luren. likaså var jag tvungen att limma dit tyngder i botten på laddaren för att den ej ska välta om kull när luren sitter i för laddning. Lite väl dåligt. men man får vad man betalar för.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LopezJennifer 2014-11-23

  Dåligt meny system

  Telefonen i sig är nog bra, men när det kommer till meny systemet finns det mycket brister som måste åtgärdas. Det är tex väldigt rörigt.att hitta, och så går det inte alltid att komma tillbaka till huvudmenyn. Det har tom slutat med att jag ett par gånger varit tvungen att ta ur batteriet för att jag inte kunnat komma tillbaka till huvudmenyn.

  Eller
  Avbryt
 • Bettan28 2014-09-02

  Nöjd kund.

  Jättehärlig telefon! Har haft Gigaset SL 370 i 7år.
  Den här är klart bättre.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • hej skulle vilja veta om det finns en extra lur att köpa så man kan koppla ihop dom med samma basstation som jag har redan .har 1 av dessa redan sl400

  2014-01-12
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Hade en Gigaset SL tidigare. Den gick sönder och köpte en ny Gigaset C. Det gick att använda den gamla basstationen till den nya. Kolla hur många lurar du kan ansluta till basstationen.

   Hakanb 2015-05-19
 • Har en Gigaset SL400 och ett Bluetooth headset BTH250 Jag tycker det är dåligt ljud i högtalaren i headsetet. Vad kan det bero på? Telefoninställningen? Jerry

  Jermar1 2012-01-21
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej det är sällan fel på telefonen om det är dåligt ljud i headsetet, skaffa ett bättre headset!

   Lennart3 2013-11-20

Teknisk specifikation

Funktioner
Telefonbok, antal kontakter 500 st
Nummerpresentation Ja, upp till 20 nummer
Telefonsvarare Nej
Högtalarfunktion Ja
Intercall funktion Ja
Klocka Ja
Knapplås Ja
Ringsignaler 5 ringsignaler
6 polyfoniska
9 riktiga ljud
Sekretess Ja
Övrigt
Analog Ja
Passar till ISDN-linje Nej
Display TFT-färgdisplay
Headset uttag Nei
Räckvidd inne Upp till 50 m
Räckvidd ute Upp till 300 m
Batteri Litiumbatteri
Samtalstid 14 timmar
Standby tid 230 timmar
Färg Steel Grey
Gap kompatibel Ja
Max antal handenheter 6 st
Menyspråk Skandinaviska
Bruksanvisning Skandinaviska
Medföljande tillbehör Information saknas
Vikt Information saknas
Mått Handenhetsmått: 120,8 x 46 x 16
Basstationsmått: 117 x 115 x 47
Laddarmått: 49 x 126,2 x 60,5
SAR-värde Godkänd
Övrigt -

Produktbeskrivning

Med Gigaset SL400 går du en hemtelefon med tangenter i genuin metall där det ger dig en extra lyx i hemmet. En stor färgdisplay i högsta kvalitet är lätt att titta på och med anslutning till Bluetooth®-headset har du alla möjligheter till att samtala med högsta komfort. Namn och nummer till vänner, familj och viktiga kontakter är lätta att hantera i den väl tilltagna adressboken där det finns plats för upp till 500 adressboksposter (vCards). Det är också lätt att hålla systemet uppdaterat genom synkronisering via Bluetooth® eller mini-USB. ECO DECT-tekniken gör att du använder mindre energi och sparar pengar med Gigaset SL400 – samtidigt som strålningen minskas.

Förstklassiga material
Endast det bästa: Gigaset SL400 har infattning i genuin metall vilket ger hemtelefonen ett lyxigt och tilltalande utseende. De belysta metalltangenterna ser inte bara fantastiska ut – de hjälper dig också hitta rätt nummer utan problem. Gigaset SL400 har bara de allra bästa komponenterna inifrån och ut och når nya höjder inom hemtelefoni.

Inställbar färgdisplay
Trots sin tunna form har Gigaset SL400 en stor 1,8-tums TFT-färgdisplay med hög upplösning, som gör avläsning och navigering mycket lätt. Gillar du att göra dina saker personliga? Lägg in bilder på dina vänner och din familj och koppla dem sedan till motsvarande telefonnummer. Nästa gång de ringer visar bildpresentatören motsvarande foto på displayen. Alternativt kan du lägga in bilder som skärmsläckare, eller använda bildspelsfunktionen för personliga bilder.

Fokusera på dina favoriter
I expertläget kan du anpassa menyerna så att de innefattar de funktioner som du regelbundet använder. Listan gör det lätt för dig att hitta de funktioner som du verkligen använder och behöver varje dag – och allt annat döljs helt enkelt så att du inte ser det.

Spara alla kontakter
Det finns gott om utrymme för alla i adressboken i Gigaset SL400: det har plats för upp till 500 adressboksposter (vCards). Du skriver helt enkelt in namn och nummer till dina närmaste vänner och din familj, så har du dem till hands när du behöver dem.

Smidiga Bluetooth®-funktioner
Från headsetanslutning till uppdateringar av adressboken kommer Bluetooth®-tekniken i Gigaset SL400 att hålla dig ansluten. Med Bluetooth®-headsetanslutning behöver du bara ansluta ditt kompatibla headset och njuta av komforten i handsfree-samtal. Njut av enkel synkronisering via Bluetooth® eller mini-USB för att hålla adressboken uppdaterad.

Trevligare telefonsamtal
Långa samtal blir enkla med Gigaset SL400. Den har gott om samtalstid – upp till 14 timmar – och en standbytid på upp till 230 timmar. Välj bland fyra handsfree-alternativ för flexibla samtal med mycket hög ljudkvalitet. Anpassa ljudet i din Gigaset SL400 så att det passar dig perfekt genom att välja en ringsignal som du trivs med – eller ställ in vibrationssignal för att ange när ett samtal kommer in.

Verkliga energibesparingar och strålningsfri11
Den energibesparande strömförsörjningen till Gigaset SL400 förbrukar mindre elektricitet3 och är vänligare både mot miljön och mot din plånbok. Precis som alla trådlösa Gigaset-telefoner minskar även den här modellen sändningseffekten från telefonen till basstationen beroende på avståndet mellan dem. Du kan även minska sändningseffekten från Gigaset SL400:s basstation med 80 %4 genom att helt enkelt välja ECO-läget. Det strålningsfria5 ECO Mode Plus-läget stänger också av sändningseffekten när telefonen är i standbyläge.

Om du letar efter en genuin designertelefon med bästa möjliga tekniska egenskaper är Gigaset SL400 den perfekta telefonen för hemmet.

Titta även på

Gigaset C620 Duo
(13 st)
 • 1,8-tum
 • Upp till 24h samtalstid
 • Telefonbok upp till 250 poster

829:-

Gigaset Gigaset SL400 S30852H2103R201 Med Gigaset SL400 går du en hemtelefon med tangenter i genuin metall där det ger dig en extra lyx i hemmet. En stor färgdisplay i högsta kvalitet är lätt att titta på och med anslutning till Bluetooth®-headset har du alla möjligheter till att samtala med högsta komfort. Namn och nummer till vänner, familj och viktiga kontakter är lätta att hantera i den väl tilltagna adressboken där det finns plats för upp till 500 adressboksposter (vCards). Det är också lätt att hålla systemet uppdaterat genom synkronisering via Bluetooth® eller mini-USB. ECO DECT-tekniken gör att du använder mindre energi och sparar pengar med Gigaset SL400 – samtidigt som strålningen minskas.Förstklassiga materialEndast det bästa: Gigaset SL400 har infattning i genuin metall vilket ger hemtelefonen ett lyxigt och tilltalande utseende. De belysta metalltangenterna ser inte bara fantastiska ut – de hjälper dig också hitta rätt nummer utan problem. Gigaset SL400 har bara de allra bästa komponenterna inifrån och ut och når nya höjder inom hemtelefoni.Inställbar färgdisplayTrots sin tunna form har Gigaset SL400 en stor 1,8-tums TFT-färgdisplay med hög upplösning, som gör avläsning och navigering mycket lätt. Gillar du att göra dina saker personliga? Lägg in bilder på dina vänner och din familj och koppla dem sedan till motsvarande telefonnummer. Nästa gång de ringer visar bildpresentatören motsvarande foto på displayen. Alternativt kan du lägga in bilder som skärmsläckare, eller använda bildspelsfunktionen för personliga bilder.Fokusera på dina favoriterI expertläget kan du anpassa menyerna så att de innefattar de funktioner som du regelbundet använder. Listan gör det lätt för dig att hitta de funktioner som du verkligen använder och behöver varje dag – och allt annat döljs helt enkelt så att du inte ser det.Spara alla kontakterDet finns gott om utrymme för alla i adressboken i Gigaset SL400: det har plats för upp till 500 adressboksposter (vCards). Du skriver helt enkelt in namn och nummer till dina närmaste vänner och din familj, så har du dem till hands när du behöver dem.Smidiga Bluetooth®-funktionerFrån headsetanslutning till uppdateringar av adressboken kommer Bluetooth®-tekniken i Gigaset SL400 att hålla dig ansluten. Med Bluetooth®-headsetanslutning behöver du bara ansluta ditt kompatibla headset och njuta av komforten i handsfree-samtal. Njut av enkel synkronisering via Bluetooth® eller mini-USB för att hålla adressboken uppdaterad.Trevligare telefonsamtalLånga samtal blir enkla med Gigaset SL400. Den har gott om samtalstid – upp till 14 timmar – och en standbytid på upp till 230 timmar. Välj bland fyra handsfree-alternativ för flexibla samtal med mycket hög ljudkvalitet. Anpassa ljudet i din Gigaset SL400 så att det passar dig perfekt genom att välja en ringsignal som du trivs med – eller ställ in vibrationssignal för att ange när ett samtal kommer in.Verkliga energibesparingar och strålningsfri11Den energibesparande strömförsörjningen till Gigaset SL400 förbrukar mindre elektricitet3 och är vänligare både mot miljön och mot din plånbok. Precis som alla trådlösa Gigaset-telefoner minskar även den här modellen sändningseffekten från telefonen till basstationen beroende på avståndet mellan dem. Du kan även minska sändningseffekten från Gigaset SL400:s basstation med 80 %4 genom att helt enkelt välja ECO-läget. Det strålningsfria5 ECO Mode Plus-läget stänger också av sändningseffekten när telefonen är i standbyläge.Om du letar efter en genuin designertelefon med bästa möjliga tekniska egenskaper är Gigaset SL400 den perfekta telefonen för hemmet. Trådlös - 1 handenhet 4,5 21 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Hemtelefon
 3. Trådlös - 1 handenhet