Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös telefon med pekskärm och bluetooth!

Gigaset SL910

  Art.nr: 161239
 • 3,2-tums pekskärm
 • Upp till 500 kontakter
 • Enkel navigering
 • Bluetooth
 • Slimmad design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • fffffffffff 2013-09-06

  Dålig ljud

  Jag tänkte köpa något bra eftersom jag fortfarande ville ha hem telefon. Extremt låg ringsignal, även vid max. Ladda över ringsignaler är hopplöst. Tar inte mp3 filer och är extremt svårt att få kontakt via bluetooth. Ladda in egna bakgrundsbilder...njaa.....inte rätt format om du nu lyckas få kontakt med telefonen. Nej tack till det priset.....

  Eller
  Avbryt
 • Rob100 2013-08-01

  Telefon med problem

  Telefonens mjukvara tycks inte fungera riktigt.
  Menyerna hänger sig eller släpar efter tidsmässigt.
  Det går inte alltid att avsluta ett samtal på ett "riktigt sätt", man kan få felmeddelande "busy" (eller vad det nu står ibland när man lägger på luren) och det verkar som om samtalet inte har kopplats ner.

  Ljudkvaliten är ganska dålig och det är många gånger jag haft problem att uppfatta vad som sagts.

  När man svarar i telefonen hinner jag säga mitt namn men den som ringer upp uppfattar det inte. Verkar som om det är en fördröjning innan samtalet kopplas upp.

  Samt att telefonen väger ganska mycket.

  Jag skulle inte rekommendera telefonen.

  Eller
  Avbryt
 • Thomas51 2013-08-01
  Topp 250 skribent

  Snygg och funktionell

  Mycket snygg och lättanvänd hemtelefon .. enda som jag saknar är att det var telefonsvarare på den ..

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Nuclear 2013-05-18

  Seg, långsam och allmänt kass

  Köpte denna telefon som ersättare för en gammal, mycket på grund av alla positiva recensioner. Är dock grymt besviken med den.

  Extremt långsamt och segt operativ, t.o.m. långsammare än riktigt gamla android telefoner. Systemet är även rätt uselt. Har även problem med att telefonen allt som oftast bryter samtal. Motparten hör ett tag men kan inte prata tillbaka sen bryts det helt. Dessutom är den rätt dyr!

  Köp vad som helst utom denna, den kanske sämsta pryl jag någon sin ägt.

  Eller
  Avbryt
 • Upos 2013-03-13
  Topp 500 skribent

  Super bra!!!

  Bästa trådlösa telefonen jag har köpt. Bra att kunna synka med sina googel kontakter. Och koppla in Bluetooth handsfree .Rekomenderas!!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Funktioner
Telefonbok Ja
Antal kontakter 500st
Nummerpresentation Ja
Telefonsvarare Nej
Högtalarfunktion Ja
Intercall Ja
Klocka Ja
Knapplås Ja
Ringsignaler 5st
Display Ja
Hörlursuttag Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Räckvidd (Inomhus) 50meter
Räckvidd (Utomhus) 300meter
Strömförsörjning
Batterityp Li-Ion
Taltid 14,0h
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 134,0 mm
Djup 58,0 mm
Höjd 16,0 mm
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
SAR-värde Godkänd
Max antal handenheter 6st
Menyspråk Skandinaviska
Bruksanvisning Skandinaviska
Medföljande tillbehör Basstation, nätadapter till basstationen, telefonkabel, handenhet, batterilock, batteri, laddare, nätadapter till laddaren, bruksanvisning, CD

Produktbeskrivning

Gigaset SL910 är en trådlös telefon med en stor 3,2-tums pekskärm. Skärmen är användarvänlig där du enkelt kan navigera via tre startskärmar. Du kan snabbt och smidigt få fram telefonboken, knappsatsen, menyer mm. Denna telefon är otrolig elegant i sin design med sin metallram runt höljet. Njut av telefoni som aldrig förr med denna telefon som består av hög teknologi och attraktiv design.

Enkel navigering med pekskärmen
Med Gigaset SL910 blir touch-gränssnittet ett rent nöje. Dess stora 3,2-tums pekskärm gör det extremt lätt att läsa och navigera. Användargränssnittet ger snabb tillgång till ett brett utbud av samtalsfunktioner vilket gör det mer simpelt och enkelt att ringa än tidigare. Den har även en hög kvalitet med handenheten i metall där den får ett elegant och behagligt utseende av känsla. Med samtalstid på upp till 14 timmar och passningstid på upp till 200 timmar kan du fortsätta prata och ta samtal i upp till tre dagar utan laddning.

Anpassningsbar för din bekvämlighet
Mycket anpassningsbar. Gigaset SL910 kan justeras på många olika sätt för att passa dina individuella behov. Detta låter dig uttrycka din egen personlighet och stil. Med Gigaset SL910 kan du anpassa dina ringsignaler via nedladdning av olika ljudfiler. Du kan också använda olika bilder som skärmsläckare via nedladdning. Telefonen har också en övervakningsfunktion vilket meddelar dig när en viss ljudnivå har uppnåtts. Ett perfekt hjälpmedel för barnvakten.

Bluetooth ®
Med Bluetooth sparar Gigaset SL910 dig tid. Du kan enkelt synkronisera Outlook-kontakter med via Bluetooth. Ladda ner bilder som skärmsläckare, musik eller ringsignaler. Du får också möjlighet till handsfree via Bluetooth vilket ger dig en större frihet under ett telefonsamtal.

ECO DECT för energisparande och strålnings-fri telefoni
Den energisparande strömtillförseln i Gigaset SL910 använder mindre energi, så den sparar pengar och är bättre för miljön. Precis som med alla andra trådlösa Gigaset-telefoner minskas också sändningseffekten från telefonen till basstationen beroende på avståndet mellan dem. Du kan även enkelt minska sändningseffekten i basstationen med 80% genom att välja ECO-läge. Dessutom, med strålnings-fria ECO Mode Plus sänks sändningseffekten med 100 % när enheten är i vänteläge eller laddas. På så vis kan du hålla kontakt med vänner och familj på ett mer energieffektivt sätt.

Om du letar efter en pålitlig, familjeorienterad telefon packad med funktioner av hög kvalitet, då är Gigaset SL910 den perfekta telefonen för ditt vardagsrum.

Gigaset Gigaset SL910 Gigaset SL910 är en trådlös telefon med en stor 3,2-tums pekskärm. Skärmen är användarvänlig där du enkelt kan navigera via tre startskärmar. Du kan snabbt och smidigt få fram telefonboken, knappsatsen, menyer mm. Denna telefon är otrolig elegant i sin design med sin metallram runt höljet. Njut av telefoni som aldrig förr med denna telefon som består av hög teknologi och attraktiv design. Enkel navigering med pekskärmen Med Gigaset SL910 blir touch-gränssnittet ett rent nöje. Dess stora 3,2-tums pekskärm gör det extremt lätt att läsa och navigera. Användargränssnittet ger snabb tillgång till ett brett utbud av samtalsfunktioner vilket gör det mer simpelt och enkelt att ringa än tidigare. Den har även en hög kvalitet med handenheten i metall där den får ett elegant och behagligt utseende av känsla. Med samtalstid på upp till 14 timmar och passningstid på upp till 200 timmar kan du fortsätta prata och ta samtal i upp till tre dagar utan laddning. Anpassningsbar för din bekvämlighet Mycket anpassningsbar. Gigaset SL910 kan justeras på många olika sätt för att passa dina individuella behov. Detta låter dig uttrycka din egen personlighet och stil. Med Gigaset SL910 kan du anpassa dina ringsignaler via nedladdning av olika ljudfiler. Du kan också använda olika bilder som skärmsläckare via nedladdning. Telefonen har också en övervakningsfunktion vilket meddelar dig när en viss ljudnivå har uppnåtts. Ett perfekt hjälpmedel för barnvakten. Bluetooth ® Med Bluetooth sparar Gigaset SL910 dig tid. Du kan enkelt synkronisera Outlook-kontakter med via Bluetooth. Ladda ner bilder som skärmsläckare, musik eller ringsignaler. Du får också möjlighet till handsfree via Bluetooth vilket ger dig en större frihet under ett telefonsamtal. ECO DECT för energisparande och strålnings-fri telefoni Den energisparande strömtillförseln i Gigaset SL910 använder mindre energi, så den sparar pengar och är bättre för miljön. Precis som med alla andra trådlösa Gigaset-telefoner minskas också sändningseffekten från telefonen till basstationen beroende på avståndet mellan dem. Du kan även enkelt minska sändningseffekten i basstationen med 80% genom att välja ECO-läge. Dessutom, med strålnings-fria ECO Mode Plus sänks sändningseffekten med 100 % när enheten är i vänteläge eller laddas. På så vis kan du hålla kontakt med vänner och familj på ett mer energieffektivt sätt. Om du letar efter en pålitlig, familjeorienterad telefon packad med funktioner av hög kvalitet, då är Gigaset SL910 den perfekta telefonen för ditt vardagsrum. Trådlös - 1 handenhet 3,8 12 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Hemtelefon
 3. Trådlös - 1 handenhet