Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gigaset A420 Duo med stor display.

Gigaset A420 Duo

  Art.nr: 184098
 • 1,8-tums display
 • Telefonbok upp till 100 kontakter
 • Lång samtalstid
 • Eco Mode

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • Skoffan 2016-01-13

  Tappar uppkopplingen med basenheten

  Köpte den för tre månader sedan och blev lite tveksam direkt då en av lurarna tappade kontakten med basenheten. Efter lite pillande löste det sig, men efter ett par veckor hände det igen.
  Nu är det tredje gången och båda lurarna hare tappat kontakten med basenheten. Nu kan man inte längre koppla ihop dem igen. Reklamation får det bli när jag hittat kvittot.

  Eller
  Avbryt
 • SutteCity 2015-05-17

  Bra ljud

  och lättanvänd. superbra att telefonböckerna synkar mellan enheterna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • IngoBiiingo 2015-03-09

  Bra telefoner

  Inget att anmärka på, bara att koppla in och börja ringa.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • luchan55 2014-10-29

  Bra telefon till rätt pris

  Jag är mycket nöjd med denna telefon. Lättanvänd och med ett skapligt ljud. Helt ok!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LIQDD 2014-10-20

  Bra köp

  Bra pris för en basstation med två lurar. Bra kvalitét och lättanvända.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Funktioner
Telefonbok Ja
Antal kontakter 100st
Nummerpresentation Ja
Telefonsvarare Nej
Högtalarfunktion Ja
Intercall Ja
Klocka Ja
Knapplås Ja
Ringsignaler 20st
Display Ja
Hörlursuttag Nej
Räckvidd (Inomhus) 50meter
Räckvidd (Utomhus) 300meter
Strömförsörjning
Batterityp Li-Ion
Taltid 20,0h
Strömförbrukning (standby) 240,0 Watt
Dimensioner
Bredd 48,0 mm
Djup 28,0 mm
Höjd 156,0 mm
Vikt 30 gram
Övrigt
SAR-värde Godkänd
Max antal handenheter 4st
Menyspråk Skandinaviska
Bruksanvisning Skandinaviska
Medföljande tillbehör Batteri, laddare, manual

Produktbeskrivning

Gigaset A420 Duo

Trådlös hemtelefon med en stor och upplyst display. Denna skärm har en hög kontrast och det är lätt att läsa och navigera. Gigaset A420 har en telefonbok med plats för 100 namn och nummer. Inte nog med det så har hemtelefonen en utmärkt ljudkvalité som gör att du hör samtalen väldigt tydligt och klart.

Den stora skärmen på telefonen har en hög kontrast som gör det enkelt för dig att läsa och navigera i dess menyer. Gigaset A420 har också en högtalarfunktion som är perfekt för dig som vill kunna prata i telefon samtidigt som du står i köket och har händerna fulla eller villl göra något annat under tiden.

Gigaset A420 har också en väldigt lång taltid. Hela 20 timmar taltid och en standbytid upp till 240 timmar. En smart funktion som telefonen har är att du kan stänga av ringsignalen på ljudlös under natten då du inte vill bli störd när du sover.

ECO-mode

Siemens A400 är utrustad med ECO-mode vilket medför att enheten drar mindre ström. Sändningseffekten minskas från telefonen till basstationen beroende på avståndet emellan dem, du kan även minska sändningseffekten med hela 80% genom att välja ECO-läget. När telefonen är i vänteläge reduceras sändningseffekten med 100%.

Gigaset Gigaset A420 Duo L36852H2402R201 Gigaset A420 DuoTrådlös hemtelefon med en stor och upplyst display. Denna skärm har en hög kontrast och det är lätt att läsa och navigera. Gigaset A420 har en telefonbok med plats för 100 namn och nummer. Inte nog med det så har hemtelefonen en utmärkt ljudkvalité som gör att du hör samtalen väldigt tydligt och klart.Den stora skärmen på telefonen har en hög kontrast som gör det enkelt för dig att läsa och navigera i dess menyer. Gigaset A420 har också en högtalarfunktion som är perfekt för dig som vill kunna prata i telefon samtidigt som du står i köket och har händerna fulla eller villl göra något annat under tiden.Gigaset A420 har också en väldigt lång taltid. Hela 20 timmar taltid och en standbytid upp till 240 timmar. En smart funktion som telefonen har är att du kan stänga av ringsignalen på ljudlös under natten då du inte vill bli störd när du sover.ECO-modeSiemens A400 är utrustad med ECO-mode vilket medför att enheten drar mindre ström. Sändningseffekten minskas från telefonen till basstationen beroende på avståndet emellan dem, du kan även minska sändningseffekten med hela 80% genom att välja ECO-läget. När telefonen är i vänteläge reduceras sändningseffekten med 100%. Trådlös - 2 handenheter 4,3 12 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Hemtelefon
 3. Trådlös - 2 handenheter