Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös hemtelefon med belyst knappsats och högtalarfunktion

Gigaset A220 Trio Svart

  Art.nr: 179551
 • Belyst skärm
 • Telefonbok med upp till 80 kontakter
 • Trippla handenheter
 • Högtalarfunktion
 • kraftfullt batteri
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • nappe9092 2015-01-01

  Läs innehållsdeklarationerna

  Läste dåligt, så missade det jag tycker är "viktigt" Dåligt med val av ringsignaler. Antingen hårda eller korta signaler som man inte reagerar på. Men dom får duga.

  Eller
  Avbryt
 • Smedpojken 2014-12-27

  Inte så bra

  Displayen är för liten, text blir svår att läsa. Det är svårt att leta upp och se vem som har ringt. Det blir lätt att man ringer upp ett tidigare nummer. Har köpt Panasonic TG6813 istället som är bättre att hantera.

  Eller
  Avbryt
 • KaptenBuzz 2014-11-08

  Bra telefon

  Bra telefon med bra funktioner, men lite "plåttunne ljud.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Erchkan 2014-10-01

  Bärbar telefon

  Enda nackdelen är att när vi varit bortresta i fyra dagar hade vi ingen telefon förrän efter en natt hemma eftersom vi inte vågat lämna någon handenehet på laddning på grund av risk för åska.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Edgmat 2014-01-28

  Bra köp

  Har använt dessa telefoner några veckor och dom funkar som en telefon ska göra. Inga konstigheter. Bra högtalarfunktion, mycket bra när man sitter och väntar placerad i en telefonkö t.ex.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • kjell967 2016-10-21
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Funktioner
Telefonbok Ja
Antal kontakter 80st
Nummerpresentation Ja
Telefonsvarare Nej
Högtalarfunktion Ja
Intercall Ja
Klocka Ja
Knapplås Ja
Ringsignaler 10st
Display Ja
Hörlursuttag Nej
Räckvidd (Inomhus) 50meter
Räckvidd (Utomhus) 300meter
Strömförsörjning
Batterityp AAA/ NiMH
Taltid 18,0h
Strömförbrukning (standby) 200,0 Watt
Dimensioner
Bredd 47,0 mm
Djup 31,0 mm
Höjd 151,0 mm
Vikt 30 gram
Övrigt
SAR-värde Godkänd
Max antal handenheter 4st
Menyspråk Skandinaviska
Bruksanvisning Skandinaviska
Medföljande tillbehör Batteri, laddare, manual

Produktbeskrivning

En hemtelefon med många funktioner och praktisk högtalarfunktion. Enkelt och smidigt för dig som till exempel lagar mat samtidigt som du för ett viktigt samtal. Gigaset A220 har också en telefonbok med upp till 80 kontakter.

Gigaset A220 har en enkel knappsats som är tydlig och enkel att navigera med. Installationen av denna trådlösa hemtelefon är enkel. Du behöver endast använda dig av "Plug & Play". Telefonen har en mycket bra ljudkvalité, som ser till att du tydligt hör den du pratar med. Gigaset A220 har också 10 olika polyfoniska ringsignaler som gör telefonen unik.

En belyst bakgrund gör skärmen enkel att läsa. Den trådlösa telefonen har också en lång samtalstid på upp till 18 timmar, standby-tiden ligger på hela 200 timmar.

Gigaset Gigaset A220 Trio Svart L36852H2411R211 En hemtelefon med många funktioner och praktisk högtalarfunktion. Enkelt och smidigt för dig som till exempel lagar mat samtidigt som du för ett viktigt samtal. Gigaset A220 har också en telefonbok med upp till 80 kontakter. Gigaset A220 har en enkel knappsats som är tydlig och enkel att navigera med. Installationen av denna trådlösa hemtelefon är enkel. Du behöver endast använda dig av "Plug & Play". Telefonen har en mycket bra ljudkvalité, som ser till att du tydligt hör den du pratar med. Gigaset A220 har också 10 olika polyfoniska ringsignaler som gör telefonen unik. En belyst bakgrund gör skärmen enkel att läsa. Den trådlösa telefonen har också en lång samtalstid på upp till 18 timmar, standby-tiden ligger på hela 200 timmar. Trådlös - 3 handenheter 3,7 6 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Hemtelefon
 3. Trådlös - 3 handenheter