Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vattentät jaktradio från Zodiac med 155 Mhz.

Zodiac Easyhunt 2 - 155Mhz

  Art.nr: 176458
 • Belyst display
 • Vattentät jaktradio
 • Tangentlås
 • 155 Mhz frekvensområde
 • Batteriindikator

Recensioner

Snittbetyg
(3 st)

 • Lumpan 2013-09-04

  Smidig Jaktradio

  Fungerar perfekt bland bergen på Orust dessutom är ju vattentåligheten perfekt i samband med sjöfågeljakten.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • BURTON 2013-03-07

  Enkel & prisvärd!

  En jaktradio med enkla grundläggande funktioner som fungerar utan krångel. Robust känsla, litet format ,bra batterikapacitet och ett konkurrenskraftigt pris gör det till ett bra köp.
  Att det är ett känt varumärke borgar dessutom för att man kan få tag på reservdelar som batteri mm. även i framtiden.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Monroe 2013-02-25

  Kanonradio

  Denna produkt är helt lysande. Bra sänding/mottagning och ett batteri som värkar orka med hur mycket som hellst.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Zodiac Easyhunt 2


Vattentät jaktradio med hög kvalité och användarvänliga funktioner. Zodiac Easyhunt 2 har en ställbar brusspärr som gör att dina samtal blir av hög kvalité. Jaktradion har också ett batteri på 2200 mAh som ger dig en lång livslängd. Perfekt för dig som är ute på ett långt jaktpass där du inte behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut.

Jaktradion har en kansökningsfunktion som scannar av alla kanaler för att få in bästa kanal. Jaktradion har också ett tangentlås och belyst display som ger dig smarta och enkla funktioner som blir användbara ute i skogen. Trots att batteriet är på hela 2200 mAh så har jaktradion en batteriindikator som varnar när batterinivån blir låg.

Vattentålig jaktradio

IP54-klass innebär att radion är mycket damm- och vattentålig. MIL-STD innebär att radion uppfyller kraven för Amerikansk militärklassning. Zodiac ger dig även 2 års garanti på jaktradion.

Jaktradio för plan terräng

Denna jaktradio går på frekvensbandet 155 MHz. Detta band är bäst för dig som har tänkt att använda jaktradion i plan terräng. Det eftersom mottagningen anpassar sig för det kala området och ger dig den bäst möjliga mottagningen i det område som du befinner dig.

Egenskaper

Förpackningen innehåller:

155 MHz antenn, 2200 mAh batteri, bordsladdare och bältesclips.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Icom Peltor 4 in 1 for iPhone sync
(2 st)
 • Enkel installation
 • Koppla till jaktheadsetet för smart användning
 • IPhone & Android kompatibel

499:-

Zodiac Zodiac Easyhunt 2 - 155Mhz Zodiac Easyhunt 2 Vattentät jaktradio med hög kvalité och användarvänliga funktioner. Zodiac Easyhunt 2 har en ställbar brusspärr som gör att dina samtal blir av hög kvalité. Jaktradion har också ett batteri på 2200 mAh som ger dig en lång livslängd. Perfekt för dig som är ute på ett långt jaktpass där du inte behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut. Jaktradion har en kansökningsfunktion som scannar av alla kanaler för att få in bästa kanal. Jaktradion har också ett tangentlås och belyst display som ger dig smarta och enkla funktioner som blir användbara ute i skogen. Trots att batteriet är på hela 2200 mAh så har jaktradion en batteriindikator som varnar när batterinivån blir låg. Vattentålig jaktradio IP54-klass innebär att radion är mycket damm- och vattentålig. MIL-STD innebär att radion uppfyller kraven för Amerikansk militärklassning. Zodiac ger dig även 2 års garanti på jaktradion. Jaktradio för plan terräng Denna jaktradio går på frekvensbandet 155 MHz. Detta band är bäst för dig som har tänkt att använda jaktradion i plan terräng. Det eftersom mottagningen anpassar sig för det kala området och ger dig den bäst möjliga mottagningen i det område som du befinner dig. Egenskaper Förpackningen innehåller: 155 MHz antenn, 2200 mAh batteri, bordsladdare och bältesclips. Jaktradio 4,3 3 1790,0000 new InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Jakt & Komradio
 3. Jaktradio