Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Väggladdare med dubbla USB-uttag

Andersson Dual port wall charger 2.1+1A

  Art.nr: 182472
 • För surfplatta och mobil
 • Perfekt hemma eller på resan
 • 2.1 + 1 A
 • Laddindikator
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Torda 2014-11-05

  sådär

  Den gör jobbet som den ska, men den tjuter väldigt högt när den laddar.

  Eller
  Avbryt
 • Lenscooter 2014-10-06

  Halvbra

  Kopplar jag in min iPad och min iPhone samtidigt (vilket väl var meningen med denna!?) börjar laddaren tjuta med ett högt och högfrekvent ljud. Den blir också mycket varm, och laddningen tar mycket lång tid.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Andersson Dual port wall charger 2.1+1A

Smidig USB-laddare för väggen med dubbla USB-portar för laddning av två usb-enheter samtidigt. Erbjuder effektiv laddning i hemmet, på kontoret eller på resan. Det ena uttaget har en styrka på 1 Ampere som passar för mobiltelefoner, medan det andra uttaget har starkare strömförsörjning som även laddar surfplattor.

Kompakt och praktisk

Strömadaptern utgör ett kompakt och praktiskt sätt att ladda dina enheter med USB-anslutning som till exempel smartphones, kameror och bärbara spelkonsoler. Det är inte svårare än att koppla in adaptern i ett vägguttag och sedan ansluta dina enheter med en passande USB-kabel. En lysdiod indikerar när enheterna laddar.

Funktioner

- Enkel laddning hemma och på resan
- Dubbla USB-uttag
- 2.1+1 Ampere
- Strömförsörjning för din smartphone/surfplatta med mera
- Laddindikator

USB-kablar ingår ej.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson Dual port wall charger 2.1+1A NON20120035 Andersson Dual port wall charger 2.1+1A Smidig USB-laddare för väggen med dubbla USB-portar för laddning av två usb-enheter samtidigt. Erbjuder effektiv laddning i hemmet, på kontoret eller på resan. Det ena uttaget har en styrka på 1 Ampere som passar för mobiltelefoner, medan det andra uttaget har starkare strömförsörjning som även laddar surfplattor. Kompakt och praktisk Strömadaptern utgör ett kompakt och praktiskt sätt att ladda dina enheter med USB-anslutning som till exempel smartphones, kameror och bärbara spelkonsoler. Det är inte svårare än att koppla in adaptern i ett vägguttag och sedan ansluta dina enheter med en passande USB-kabel. En lysdiod indikerar när enheterna laddar. Funktioner - Enkel laddning hemma och på resan - Dubbla USB-uttag - 2.1+1 Ampere - Strömförsörjning för din smartphone/surfplatta med mera - Laddindikator USB-kablar ingår ej. Apple 1,5 2 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Laddare & Synkning
 3. Apple