Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Universal hem- och reseladdare för upp till 4 USB-enheter

Arctic Charger PRO 4 Rev.2

  Art.nr: 185187
 • USB-laddare för hemmet och resan
 • 4 USB-portar
 • 2.5 A
 • Pluggar för EU, USA och Storbritannien
 • Transportväska

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Apple Lightning to usb cable 1m
(5 st)

USB 2.0-kabel där du kan ansluta din iPhone 5 med Lightning-kontakten till datorns USB-port. Längd på kabeln är 1 meter.

199:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(10 st)

 • Degboll 2016-08-01

  Gav upp efter 2år och 2månader

  Beställde min i slutet på maj 2014 och nu dog den, har varit sparsamt använd på resor (dock mycket bra när den har använts, så skönt att slippa flera laddare) så effektiv laddningstid är inte jättemånga timmar. Sammanfattningsvis var jag nöjd fram tills idag :)

  Eller
  Avbryt
 • VarEMinLaddare 2015-09-22

  Bra lösning men urkass kvalitet

  Den första funkade bra i 5 dagar. Laddade 2st iPhone och en iPad samtidig. Slutade att fungera helt av sig själv efter 5 dagar. Fick den utbytt till en ny en men den small direkt när jag skulle ladda en iPhone 6. Tänker inte köpa den igen.

  Eller
  Avbryt
 • Tallkotten2 2015-06-21

  Sämre än kasst

  Första fungerade inte. Andra small så proppen gick

  Eller
  Avbryt
 • Swanthe 2015-03-31

  Fyra portar till tre enheter

  Fungerar bra att ladda tre men inte fyra enheter. Då börjar den växla mellan vilka enheter som laddas. Om du däremot bara behöver ladda tre enheter åt gången så gör den ett bra jobb.
  Bra med utbytbara nätadaptrar när man ska ut och resa.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • qsbpef 2015-02-26

  Äntligen en 4-in-1 reseladdarare för vägguttag

  Gedigen kvalitet, laddar två surfplattor och två mobiltelefoner samtidigt, alternativt fyra telefoner. Ett måste både hemma och i resväskan när man har mycket prylar eller familj. Två av uttagen ger 2,5A och de övriga två 1A. Rekommenderas varmt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Kalsa 2015-12-02
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning

Arctic Cooling Charger PRO 4

Visst känner vi igen problemet att USB-portarna inte räcker till? Likaså vägguttagen när du ska ladda dina portabla prylar? Charger PRO 4 från Arctic Cooling är lösningen på båda de problemen. Det är en kompakt reseladdare med hela fyra usb-portar för att ladda dina usb-enheter, såsom mobiltelefon, kamera, surfplatta, GPS eller bärbar spelkonsol.

Lika bra hemma som på resan

Charger PRO 4 fungerar lika bra i hemmet som på resan, då du får med tre olika kontakter för EU, USA och Storbritannien, vilket gör att den passar i stora delar av världen. Det gör att ni kan ladda till exempel båda era mobiler, kameran och GPS'en samtidigt på hotellet innan ni ger er ut på nästa sightseeingtur!

Fast charge för iPads och iPhones

Denna laddare stöder snabbladdning för iPads och iPhones. Ju mindre tid du spenderar på att ladda dessa enheter, desto mer tid för använding har du med dem.

Säker laddning

Med både kortslutnings- överström- och överspänningsskydd, så du kan lita på att Charge PRO 4 laddar dina USB-prylar säkert och bekymmersfritt.

Smidig förvaring och transport

När du inte har Charge PRO 4 inpluggad i väggen för laddning förvarar du den i den medföljande förvaringspåsen som rymmer både laddaren och de tre olika pluggarna.

Tekniska specifikationer

Input:  AC 100 - 240 V, 50 / 60 Hz
Output:  DC 5 V, 2.5 A
Storlek (L x B x H)  78 x 57 x 29 mm (endast laddare)
Vikt: 0.3 kg

 

Komplettera ditt köp

Apple Lightning to usb cable 1m
(5 st)

USB 2.0-kabel där du kan ansluta din iPhone 5 med Lightning-kontakten till datorns USB-port. Längd på kabeln är 1 meter.

199:-

Arctic Arctic Charger PRO 4 Rev.2 PSAEQ-AC02201-BL Arctic Cooling Charger PRO 4Visst känner vi igen problemet att USB-portarna inte räcker till? Likaså vägguttagen när du ska ladda dina portabla prylar? Charger PRO 4 från Arctic Cooling är lösningen på båda de problemen. Det är en kompakt reseladdare med hela fyra usb-portar för att ladda dina usb-enheter, såsom mobiltelefon, kamera, surfplatta, GPS eller bärbar spelkonsol.Lika bra hemma som på resanCharger PRO 4 fungerar lika bra i hemmet som på resan, då du får med tre olika kontakter för EU, USA och Storbritannien, vilket gör att den passar i stora delar av världen. Det gör att ni kan ladda till exempel båda era mobiler, kameran och GPS'en samtidigt på hotellet innan ni ger er ut på nästa sightseeingtur!Fast charge för iPads och iPhonesDenna laddare stöder snabbladdning för iPads och iPhones. Ju mindre tid du spenderar på att ladda dessa enheter, desto mer tid för använding har du med dem.Säker laddningMed både kortslutnings- överström- och överspänningsskydd, så du kan lita på att Charge PRO 4 laddar dina USB-prylar säkert och bekymmersfritt.Smidig förvaring och transportNär du inte har Charge PRO 4 inpluggad i väggen för laddning förvarar du den i den medföljande förvaringspåsen som rymmer både laddaren och de tre olika pluggarna.Tekniska specifikationerInput:  AC 100 - 240 V, 50 / 60 HzOutput:  DC 5 V, 2.5 AStorlek (L x B x H)  78 x 57 x 29 mm (endast laddare)Vikt: 0.3 kg  Reseadapter 3,3 10 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Laddare & Synkning
 3. Reseadapter