Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakt reseadapter för hela världen

SKROSS World Adapter Pro

  Art.nr: 184969
Reseadapter som omvandlar den europeiska tvåstiftkontakten till de allra flesta två- och trestifts-uttagen i världen.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • misterister 2016-05-18

  Trasig

  Kommer fram till London, trasig direkt från paketet. Glappkontakt, totalt oanvändbar. Har blivit lovad en ny i utbyte. Verkar inte vara nån direkt superkvalité.

  Eller
  Avbryt
 • Stenetz 2016-03-01

  Fungerar ej i Karibien

  Oklart i vilka länder den fungerar i. Stod att den skulle fungera i Dominikanska Republiken på SKROSS hemsida , dock har de ojordade uttag där vilket upptäcktes när vi väl kom fram. I de länderna den fungerar är den förmodligen väldigt bra, då den är väldigt liten och praktisk.

  Eller
  Avbryt
 • AUSSIE 2016-02-09

  Bra överlag

  Fungerar bra överlag men om den skulle varit mindre hade den fått 5/5. Lite problem ibland med att det är trångt kring eluttagen (detta i Australien). Rekommenderas dock för att den är så pass kompatibel.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Beatriz 2015-04-08

  Oanvändbar

  Köpte denna inför min Japanresa. Dock gick den inte att använda pga en tredje pigg (jorden) eftersom de allra flesta uttag i Japan är ojordade.

  Eller
  Avbryt
 • SweetAnnie 2014-12-01

  Superb

  Jag reser utomlands ofta och till olika delar i världen, just nu sitter jag på Jamaica och använder reseadapter. Kan inte vara nöjdare än så här. Funkar perfekt.
  A+++

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

SKROSS World Adapter Pro

Riskera inte att bli utan din telefon eller laptop när du är på resande fot på grund av att du inte kan ladda den i utländska vägguttagen. SKROSS World Adapter Pro är den ultimata reseadaptern för europeiska kontakter till vägguttag över hela världen. 

World Adapter Pro passar de flesta 2- och 3-poliga och jordade kontakter i skyddsklass I och II och är det absolut säkraste sättet att koppla in dina bärbara apparater över hela världen. Lämplig för bland annat hårfönar, mobiltelefoner, rakapparater, MP3-spelare, laptops, digitalkameror, spelkonsoler, GPSer, videokameror med mera.

Specifikationer

För resande från Europa (Schuko & 2-poliga Euro)
Till hela världen (över 150 länder). För komplett landslista klicka här (PDF, öppnas i nytt fönster/flik)
Inspänning: 100-240 VAC~
Effekt: max. 240V-2400W, 110V-1100W
Integrerad säkring: T10A
Storlek BxHxD: 57x72x54
Vikt: 147g

Observera att adaptern inte är någon spänningsomvandlare: inspänningen för de
apparater som ska anslutas måste överensstämma med spänningen i det lokala elnätet.

SKROSS SKROSS World Adapter Pro 1.103118 SKROSS World Adapter ProRiskera inte att bli utan din telefon eller laptop när du är på resande fot på grund av att du inte kan ladda den i utländska vägguttagen. SKROSS World Adapter Pro är den ultimata reseadaptern för europeiska kontakter till vägguttag över hela världen. World Adapter Pro passar de flesta 2- och 3-poliga och jordade kontakter i skyddsklass I och II och är det absolut säkraste sättet att koppla in dina bärbara apparater över hela världen. Lämplig för bland annat hårfönar, mobiltelefoner, rakapparater, MP3-spelare, laptops, digitalkameror, spelkonsoler, GPSer, videokameror med mera.SpecifikationerFör resande från Europa (Schuko & 2-poliga Euro)Till hela världen (över 150 länder). För komplett landslista klicka här (PDF, öppnas i nytt fönster/flik)Inspänning: 100-240 VAC~Effekt: max. 240V-2400W, 110V-1100WIntegrerad säkring: T10AStorlek BxHxD: 57x72x54Vikt: 147gObservera att adaptern inte är någon spänningsomvandlare: inspänningen för deapparater som ska anslutas måste överensstämma med spänningen i det lokala elnätet. Reseadapter 2,9 7 229 SEK 229 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Laddare & Synkning
 3. Reseadapter