Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Enkel mobiltelefon med lång batteritid.

Samsung E1080i + Comviq Start

  Art.nr: 152600
  • Stöldspårning
  • Högtalartelefon
  • SMS
  • Endast 64,5 g
  • Passningstid upp till 550 h

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBS! Operatörslåst till Tele2/Comviq

Samsung E1080 är enkel att använda och har tydliga knappar, genvägar och ett genomtänkt användarvänligt menysystem. I och med dess storlek - endast 14 mm tjock och väger in på 64 gram, kan du enkelt bära med dig telefon överallt.

Smart design
Med dess 1,43 tums stora färgskärm, hög upplösning och mer än 65 000 färger får du alltid fin kontrast och klar bild.

Inbyggd högtalarfunktion möjliggör samtal utan att du håller i telefonen eller samtal för flera personer.

Dess långa passnings-/taltid gör Samsung E1080 perfekt för dig som använder telefonen mycket eller är på resande fot och inte har tillgång till att ladda mobiltelefonen så ofta som du skulle vilja.

Säkerhet
Öka dina chanser att få tillbaka mobiltelefonen om den hamnar i orätta händer eller tappas bort. Skicka ett sms till ett nummer du valt om ditt SIM-kort i mobilen eventuellt skulle bytas ut. I meddelandet finns det sedan information om det nya SIM-kortet som kan underlätta spårningen.

152600 152600 Samsung Samsung E1080i + Comviq Start GT-E1080ZKACOV OBS! Operatörslåst till Tele2/Comviq Samsung E1080 är enkel att använda och har tydliga knappar, genvägar och ett genomtänkt användarvänligt menysystem. I och med dess storlek - endast 14 mm tjock och väger in på 64 gram, kan du enkelt bära med dig telefon överallt. Smart design Med dess 1,43 tums stora färgskärm, hög upplösning och mer än 65 000 färger får du alltid fin kontrast och klar bild. Inbyggd högtalarfunktion möjliggör samtal utan att du håller i telefonen eller samtal för flera personer. Dess långa passnings-/taltid gör Samsung E1080 perfekt för dig som använder telefonen mycket eller är på resande fot och inte har tillgång till att ladda mobiltelefonen så ofta som du skulle vilja. Säkerhet Öka dina chanser att få tillbaka mobiltelefonen om den hamnar i orätta händer eller tappas bort. Skicka ett sms till ett nummer du valt om ditt SIM-kort i mobilen eventuellt skulle bytas ut. I meddelandet finns det sedan information om det nya SIM-kortet som kan underlätta spårningen. Okategoriserade produkter 3,8 41 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter