Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Nya Lumia 1020 med 41 megapixels kamera!

Nokia Lumia 1020 White

  Art.nr: 193328
 • 4,5" AMOLED skärm
 • Gorilla Glas
 • Bluetooth
 • 41 megapixel PureView kamera
 • Snabbt WiFi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • 2014-02-26

  bara den bästa ..

  Det är svårt att kritisera en telefon som har den bästa kamera som finns att ha på en telefon. Den är inte av den här världen. 41 Megapixels betyder att efter du ta en foto kan du zooma in i foto:en i oändligheten.

  Sedan älskar jag windows phone (jag är en windows phone developer så jag kan inte vara så värst neutral i denna fråga) och alla features i windows phone är fantastiskt bra och snygg.

  Det enda jag kommer på som är lite sämre är att
  telefonen är mycket lättare än tidigare versioner och det är bra MEN kamera delen är stor och tung så att telefonen är inte längre vikt balanserade. Men man märker det inte så värst mycket.

  Sedan kan man klaga på att man kan inte längre ladda den på en laddningsplatta. Men jag visste det innan jag köpte det. De kommer snart med en speciell laddningsplatta för denna telefon tror jag eftersom de har förberett med 3 kontakter på baksidan.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Operativsystem Windows Phone 8
Operatörslåst Nej
Typ av mobil Smartphone
SAR-värde Godkänd
Tangentbord Qwerty-tangentbord (skärm)
Processor
Processorhastighet 1,5GHz
Antal kärnor 2 st
Processortyp Snapdragon™ S4
RAM-minne 2,0GB
Lagring
Internminne 32 GB
Minneskortsläsare Nej
Max minnesmängd 32GB
Bildegenskaper
Skärmstorlek 4,5 tum
Skärmteknik AMOLED
Bildskärmsupplösning 768x1280
Antal färger 16miljoner
Pekskärm Ja
Pekskärmstyp Kapacitiv
Kommunikation
3G Ja
4G Ja
GSM band 1800, 1900, 850, 900
3G band 1900, 2100, 850, 900, HSDPA
4G band 1800, 2100, 2600, 800, 900, LTE
SMS Ja
MMS Ja
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP
Bluetooth-version 3.0
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Ja
Trådlös nätverksstandard 802.11 a/b/g/n
Wi-Fi hotspot Ja
DLNA-certifierad Ja
Webläsare Ja
E-post Ja
Sociala medier Facebook, Twitter (Hämtas från Windows Store)
Kamera
Kamera Ja
Inbyggd blixt Ja
Typ av blixt Xenon & LED-blixt
Antal pixlar 41,0 megapixlar
Upplösning för stillbilder (effektiv) 7152x5368
Videoinspelning Ja
Videosamtal Ja
Upplösning för video 1920 x 1080 (HD 1080)
Autofokus Ja
Ansiktsigenkänning Ja
Bildstabilisator i objektivet Ja
Leendeigenkänning Ja
Navigering
Inbyggt navigeringssystem Ja
GPS-typ A-GPS med GLONASS-stöd
Inbyggd geotagging Ja
Funktioner
Högtalartelefon Ja
Vibrator Ja
Stöd för dubbla SIM-kort Nej
Typ av SIM-kort Micro-SIM
Stöttålig Nej
Vattentät Nej
Anslutningar
Hörlursutgång 1 st
HDMI 0 st
Typ av USB-kontakt Micro-USB
USB-version 2.0
Dekodrar
Bildfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Videofiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
FM-radio Ja
RDS-radio Nej
Strömförsörjning
Batterityp Li-Ion
Batterikapacitet 2000 mAh
Standbytid 384.0 h
Taltid 13,2h
Design
Färg Svart
Material Plast
Dimensioner
Bredd 130,0 mm
Djup 10,4 mm
Höjd 71,4 mm
Vikt 158 gram
Övrigt
Menyspråk 25 språk
Medföljande tillbehör Headset, Laddare, Väggadapter
Bruksanvisning Engelska med flera språk.
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Mobil.se rekommenderar

Det finns mycket mer än megapixel att älska med kameran i Nokia Lumia 1020.

Läs Mobil.se recension om Nokia Lumia 1020 här.

 

Lumia 1020 i samarbete med National Geographic

Fotografen Stephen Alvarez från National Geographic antog utmaningen att på tio dagar fotografera och filma den Amerikanska västern - enbart utrustad med en Nokia Lumia 1020. Följ hans fantastiska resa nedan.

 

Häpnadsväckande kvalitet

Nokia Lumia 1020 tar foton och video som ingen annan smartphone, med hela 41 megapixels kamera garanteras häpnadsväckande kvalitet och detaljrikhet med imponerande färgnivåer med varje tagen bild och film. PureView teknologi, Optisk bildstabilisering och imponerade zoom är några av de funktioner du får med Nokia Lumia 1020.

 

Zooming har uppfunnits på nytt

Nokia Lumia 1020 inbyggda Nokia Pro Camera funktion ger dig möjligheten att fotografera med imponerande hög upplösning, detta betyder att du kan förstora bilden och komma riktigt nära in på alla färgrika detaljer i den tagna bilden.  Rotera de nya bilderna, omforma, beskär och dela dem så många gånger du vill.

Hack i häl med proffsen

Ta fantastiskt vackra och färgrika bilder har aldrig varigt enklare med den inbyggda funktionen Nokia Pro Camera i Nokia Lumia 1020. Ta din fotografering till en ny nivå med med Nokia Lumia 1020 genom att ställa in fokus, slutartid, vitbalans och annat med enkla och intuitiva kontroller för att få den perfekta bilden.

 

Video som ger dig ögonblicket tillbaka

Fånga skarp och detaljerad Full-HD video med möjligheten att zooma upp till 6 gånger utan att kvaliteten blir lidande. Med Nokia Rich Recording spelar du in distorsionsfri video med högkvalitativt stereoljud så att du kan återuppleva ögonblicket som om du var där igen.

 

 

Fullständiga funktioner

Nokia Lumia 1020 har Windows Phone 8 och kommer fullspäckad med suveräna smartphone-funktioner. Arbeta var du än är med MS Office, njut av gratis låtar på Nokia Musik och upptäck staden runt omkring dig med HERE Maps, eller snäpp fast ett trådlöst laddande skal för att ladda utan sladdar.

 

Nokia Nokia Lumia 1020 White A00014182 Mobil.se rekommenderar Det finns mycket mer än megapixel att älska med kameran i Nokia Lumia 1020. Läs Mobil.se recension om Nokia Lumia 1020 här.   Lumia 1020 i samarbete med National Geographic Fotografen Stephen Alvarez från National Geographic antog utmaningen att på tio dagar fotografera och filma den Amerikanska västern - enbart utrustad med en Nokia Lumia 1020. Följ hans fantastiska resa nedan.   Häpnadsväckande kvalitet Nokia Lumia 1020 tar foton och video som ingen annan smartphone, med hela 41 megapixels kamera garanteras häpnadsväckande kvalitet och detaljrikhet med imponerande färgnivåer med varje tagen bild och film. PureView teknologi, Optisk bildstabilisering och imponerade zoom är några av de funktioner du får med Nokia Lumia 1020.   Zooming har uppfunnits på nytt Nokia Lumia 1020 inbyggda Nokia Pro Camera funktion ger dig möjligheten att fotografera med imponerande hög upplösning, detta betyder att du kan förstora bilden och komma riktigt nära in på alla färgrika detaljer i den tagna bilden.  Rotera de nya bilderna, omforma, beskär och dela dem så många gånger du vill. Hack i häl med proffsen Ta fantastiskt vackra och färgrika bilder har aldrig varigt enklare med den inbyggda funktionen Nokia Pro Camera i Nokia Lumia 1020. Ta din fotografering till en ny nivå med med Nokia Lumia 1020 genom att ställa in fokus, slutartid, vitbalans och annat med enkla och intuitiva kontroller för att få den perfekta bilden.   Video som ger dig ögonblicket tillbaka Fånga skarp och detaljerad Full-HD video med möjligheten att zooma upp till 6 gånger utan att kvaliteten blir lidande. Med Nokia Rich Recording spelar du in distorsionsfri video med högkvalitativt stereoljud så att du kan återuppleva ögonblicket som om du var där igen.     Fullständiga funktioner Nokia Lumia 1020 har Windows Phone 8 och kommer fullspäckad med suveräna smartphone-funktioner. Arbeta var du än är med MS Office, njut av gratis låtar på Nokia Musik och upptäck staden runt omkring dig med HERE Maps, eller snäpp fast ett trådlöst laddande skal för att ladda utan sladdar.   Nokia 5 1 4189 SEK 4189 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefon
 3. Nokia