Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nya, kvalitativa One M9 med utmärkt ljud

HTC One (M9) GunMetal Grey

  Art.nr: 216121
  • 5-tums skärm
  • Mycket bra och fyllig ljud
  • 20.7 MP-kamera med vidvinkelobjektiv
  • Snapdragon 810 (Octa-core)
  • Design helt i metall

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HTC One (M9) är det nya kvalitativa flaggskeppet ifrån HTC med tvåfärgad design och speglade kanter. Telefonen är utrustad med allt ifrån en 5-tums skärm till 20.7 MP-kamera. One M9 har också givits den mycket snabba processorn Snapdragon 810, som gör att du kan spela mobilspel, surfa och läsa tidningen utan fördröjningar. Med den snygga och slimmade designen i kombination med de kraftfulla komponenterna och dess funktioner, kommer du få en smartphone som underlättar och gör din vardag roligare.

Design

Med ett tvåfärgat skal helt i metall, samt speglade kanter som är ergonomiskt avsmalnande för att ligga perfekt i handen. Får du inte bara en väldigt snygg och stilren telefon utan även en ergonomisk sådan. Dess unibody-baksida är rundad för att få det smäckra utseendet och en stark kvalitetskänsla.

HTC One M9 har fått en 5-tums skärm som gör det behagligt att svara på SMS/Mail eller kolla på den senaste action-filmen. Skärmen är gjord av Corning Gorilla Glass 4, vilket gör att skärmen blir mer tålig och säker. 

20.7 MP-kamera

Huvudkamera med 20MP och en främre UltraPixel-kamera ger dig foto- och bildkontroll som aldrig förr. Med programvaran HTC Eye Experience kan du ta röst-selfies och lägga på makeup m.m. Detta plus att du kan kombinera dina foton och videor med dina vänners.

One M9 har ett vidvinkelobjektiv som är utformat för att fånga ett större synfält, så att du alltid får med alla dina vänner på bild.

Optimerat ljud

Genom att samarbeta med Dolby omskapar HTC One M9 5.1 surroundljud-effekten och ger en bioupplevelse med äkta vänster- och högerkanalsljud. HTC BoomSound med Dolby Audio ger ett optimerat ljud. HTC One M9 har även stöd för 24 bitar, så att du kan njuta av fyllig, autentisk musik.

HTC HTC One (M9) GunMetal Grey 99HADF127-00 HTC One (M9) är det nya kvalitativa flaggskeppet ifrån HTC med tvåfärgad design och speglade kanter. Telefonen är utrustad med allt ifrån en 5-tums skärm till 20.7 MP-kamera. One M9 har också givits den mycket snabba processorn Snapdragon 810, som gör att du kan spela mobilspel, surfa och läsa tidningen utan fördröjningar. Med den snygga och slimmade designen i kombination med de kraftfulla komponenterna och dess funktioner, kommer du få en smartphone som underlättar och gör din vardag roligare. Design Med ett tvåfärgat skal helt i metall, samt speglade kanter som är ergonomiskt avsmalnande för att ligga perfekt i handen. Får du inte bara en väldigt snygg och stilren telefon utan även en ergonomisk sådan. Dess unibody-baksida är rundad för att få det smäckra utseendet och en stark kvalitetskänsla.HTC One M9 har fått en 5-tums skärm som gör det behagligt att svara på SMS/Mail eller kolla på den senaste action-filmen. Skärmen är gjord av Corning Gorilla Glass 4, vilket gör att skärmen blir mer tålig och säker.  20.7 MP-kamera Huvudkamera med 20MP och en främre UltraPixel-kamera ger dig foto- och bildkontroll som aldrig förr. Med programvaran HTC Eye Experience kan du ta röst-selfies och lägga på makeup m.m. Detta plus att du kan kombinera dina foton och videor med dina vänners.One M9 har ett vidvinkelobjektiv som är utformat för att fånga ett större synfält, så att du alltid får med alla dina vänner på bild. Optimerat ljud Genom att samarbeta med Dolby omskapar HTC One M9 5.1 surroundljud-effekten och ger en bioupplevelse med äkta vänster- och högerkanalsljud. HTC BoomSound med Dolby Audio ger ett optimerat ljud. HTC One M9 har även stöd för 24 bitar, så att du kan njuta av fyllig, autentisk musik. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter