Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mycket prisvärd smartphone med 5,0" skärm

LG L Bello 2 White

  Art.nr: 223859
  • 5,0" skärm
  • 5 MP-kamera med många fotofunktioner
  • Fyrkärnig processor
  • 2540 mAh-batteri
  • Stilren design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG L Bello 2 är en mycket prisvärd smartphone som givits många användbara och smarta funktioner, för att ge dig en bra mobilupplevelse till en låg kostnad. L Bello 2 har bland annat utrustats med en 5,0"-skärm, som gör det behagligt att göra allt från att kolla på film till att spela spel och maila. Telefonen har även givits en 5 MP-kamera samt flera smarta fotofunktioner, på så sätt kan du enkelt fånga alla dina ögonblick. Ska även nämna att enheten innehåller ett 2540 mAh-batteri samt en fyrkärnig processor.

5,0"-skärm

Nu får du möjligheten att vidga vyerna med en 5-tum stor skärm. LG L Bello 2 erbjuder en fantastisk bildupplevelse för både bilder och filmer. Med 5" IPS LCD-skärmen kommer du få en hög bildkvalitet tillsammans med de mest naturliga färgerna, samt breda betraktningsvinklar.

Foto

LG L Bello 2 har som ovannämnt en 5 MP-kamera samt en smidig kamera på framsidan. Till din telefon får du dessutom med ett gäng smarta fotofunktioner som kommer hjälp dig att ta snygga bilder. Exempelvis Gesture Shot som gör det enklare än någonsin för dig att fina selfies. Bara genom att öppna och stänga din hand, så kan du ta perfekta bilder på dig själv. Och tack vare selfie-blixten kan du ta perfekta bilder även i mörka miljöer.

Batteri och processor

Nu kan du prestera bättre under en längre tid, detta med den kraftfulla hårdvaran som gömmer sig inuti L Bello 2. Batteriet på 2540 mAh räcker under lång tid, så att du inte behöver vara orolig för att telefonen ska dö. Samtidigt som den fyrkärniga processorn på 1.3 GHz klarar de flesta uppgifterna.

LG LG L Bello 2 White LGX150.ANEUSW LG L Bello 2 är en mycket prisvärd smartphone som givits många användbara och smarta funktioner, för att ge dig en bra mobilupplevelse till en låg kostnad. L Bello 2 har bland annat utrustats med en 5,0"-skärm, som gör det behagligt att göra allt från att kolla på film till att spela spel och maila. Telefonen har även givits en 5 MP-kamera samt flera smarta fotofunktioner, på så sätt kan du enkelt fånga alla dina ögonblick. Ska även nämna att enheten innehåller ett 2540 mAh-batteri samt en fyrkärnig processor. 5,0"-skärm Nu får du möjligheten att vidga vyerna med en 5-tum stor skärm. LG L Bello 2 erbjuder en fantastisk bildupplevelse för både bilder och filmer. Med 5" IPS LCD-skärmen kommer du få en hög bildkvalitet tillsammans med de mest naturliga färgerna, samt breda betraktningsvinklar. Foto LG L Bello 2 har som ovannämnt en 5 MP-kamera samt en smidig kamera på framsidan. Till din telefon får du dessutom med ett gäng smarta fotofunktioner som kommer hjälp dig att ta snygga bilder. Exempelvis Gesture Shot som gör det enklare än någonsin för dig att fina selfies. Bara genom att öppna och stänga din hand, så kan du ta perfekta bilder på dig själv. Och tack vare selfie-blixten kan du ta perfekta bilder även i mörka miljöer. Batteri och processor Nu kan du prestera bättre under en längre tid, detta med den kraftfulla hårdvaran som gömmer sig inuti L Bello 2. Batteriet på 2540 mAh räcker under lång tid, så att du inte behöver vara orolig för att telefonen ska dö. Samtidigt som den fyrkärniga processorn på 1.3 GHz klarar de flesta uppgifterna. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter