Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfulla Nexus 5X med senaste Android

LG Nexus 5X 32GB White

  Art.nr: 221875
  • 5,2"-skärm
  • 12,3 MP-kamera (Videoläge: 2160p 30fps)
  • Android 6.0 Marshmallow
  • Fingeravtrycks-sensor
  • USB Typ-C

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG Nexus 5X 32GB är det senaste tillskottet i Nexus-familjen som erbjuder dig utmärkt prestanda i en kompakt och lätt design. Under den 5,2" stora skärmen döljer sig en hexa-core-processor samt 2 GB RAM-minne, vilket ger dig snabba hastigheter och en bra mobilupplevelse. Nexus 5X har dessutom givits en 12,3 MP-kamera (Videoläge: 2160p 30fps) med autofokus, kameran ser till att du kan fånga alla dina ögonblick i hög upplösning. Allt detta och mycket mer får du ta del av med nya Nexus 5X.

Nexus Imprint

Din Nexus är nu både snabbare och säkrare med den nya fingeravtrycks-sensorn. Sensorn är placerad på baksidan av telefonen, vilket gör att den ligger nära till hands när du håller i din telefonen. Ett smart och enkelt sätt att höja säkerheten på din nya smartphone.

USB Typ-C

Den nya USB Typ-C-laddaren är reversibel. Vilket innebär att du nu inte längre behöver gissa vilken sida som är rätt, när du ska sätta i laddaren i din telefon. Laddningen går även mycket fort, du får nästan fyra timmars användning efter bara 10 minuters laddning.

Android 6.0 Marshmallow

Byggt för att få ut det bästa och mesta av världens mest populära operativsystem, Android 6.0 Marshmallow kommer finnas i din nya Nexus och ge dig den ultimata Android-upplevelsen. Du kommer dessutom vara bland de första att få programvara och säkerhets-uppdateringar. Android 6.0 Marshmallow, den snabbaste versionen av operativsystemet kommer fungera för dig direkt ur lådan.

Kraftfull kamera

Kameran som denna smartphone blivit utrustad med är den bästa som någonsin suttit i en Nexus-telefon. Kameran kommer imponera i lågupplysta miljöer, eftersom den fortfarande kommer leverera snygga bilder trots de dåliga ljusförhållandena.

De stora pixlarna på 1.55μm fångar mer ljus och kommer kunna producera bilder med hög detaljrikedom. Med den nu ännu snabbare Google kamera-appan kommer du aldrig missa ett fototillfälle.

Ska även nämna att Nexus 5X kan fånga video i 2160p@30fps, perfekt för actionfyllda filmer.

Telefonen innehåller dessutom Google Foto som enkelt låter dig lagra, söka och dela din bilder och filmer. Materialet organiseras automatiskt och man kan söka på personer, platser och andra saker, för att lätt kunna hitta det man söker.

Notera: Svensk manual medföljer ej men kan hittas på denna länk.

221875 221875 LG LG Nexus 5X 32GB White LGH791.A3NEWH LG Nexus 5X 32GB är det senaste tillskottet i Nexus-familjen som erbjuder dig utmärkt prestanda i en kompakt och lätt design. Under den 5,2" stora skärmen döljer sig en hexa-core-processor samt 2 GB RAM-minne, vilket ger dig snabba hastigheter och en bra mobilupplevelse. Nexus 5X har dessutom givits en 12,3 MP-kamera (Videoläge: 2160p 30fps) med autofokus, kameran ser till att du kan fånga alla dina ögonblick i hög upplösning. Allt detta och mycket mer får du ta del av med nya Nexus 5X. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Nexus Imprint Din Nexus är nu både snabbare och säkrare med den nya fingeravtrycks-sensorn. Sensorn är placerad på baksidan av telefonen, vilket gör att den ligger nära till hands när du håller i din telefonen. Ett smart och enkelt sätt att höja säkerheten på din nya smartphone. USB Typ-C Den nya USB Typ-C-laddaren är reversibel. Vilket innebär att du nu inte längre behöver gissa vilken sida som är rätt, när du ska sätta i laddaren i din telefon. Laddningen går även mycket fort, du får nästan fyra timmars användning efter bara 10 minuters laddning. Android 6.0 Marshmallow Byggt för att få ut det bästa och mesta av världens mest populära operativsystem, Android 6.0 Marshmallow kommer finnas i din nya Nexus och ge dig den ultimata Android-upplevelsen. Du kommer dessutom vara bland de första att få programvara och säkerhets-uppdateringar. Android 6.0 Marshmallow, den snabbaste versionen av operativsystemet kommer fungera för dig direkt ur lådan. Kraftfull kamera Kameran som denna smartphone blivit utrustad med är den bästa som någonsin suttit i en Nexus-telefon. Kameran kommer imponera i lågupplysta miljöer, eftersom den fortfarande kommer leverera snygga bilder trots de dåliga ljusförhållandena. De stora pixlarna på 1.55μm fångar mer ljus och kommer kunna producera bilder med hög detaljrikedom. Med den nu ännu snabbare Google kamera-appan kommer du aldrig missa ett fototillfälle. Ska även nämna att Nexus 5X kan fånga video i 2160p@30fps, perfekt för actionfyllda filmer. Telefonen innehåller dessutom Google Foto som enkelt låter dig lagra, söka och dela din bilder och filmer. Materialet organiseras automatiskt och man kan söka på personer, platser och andra saker, för att lätt kunna hitta det man söker. Notera: Svensk manual medföljer ej men kan hittas på denna länk. Okategoriserade produkter 4,6 7 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter