Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfulla Nexus 6 med Android 5.0 Lollipop

Motorola Nexus 6 Blue 32 GB

  Art.nr: 213676
  • 6 "Quad HD-skärm
  • Fyrkärnig 2,7GHz-processor
  • 13MP-kamera
  • 3220 mAh-batteri och Turbo charger
  • 32GB internminne

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Motorola Nexus 6 är en kraftfull smartphone med en fantastisk 6-tums Quad HD-skärm, som är bra för allt från filmer till bilder, spel, e-böcker och att surfa på nätet. Telefonen har även ett stort "dygnet runt-batteri" på hela 3220 mAh. Men batteriet är inte bara stort utan laddas även väldigt fort, på bara 15 minuter laddas ungefär 6 timmars batteritid. Förutom ovanstående så har Nexus 6 blivit utrustad med 3GB RAM, en 2,7GHz-processor samt den senaste versionen av Android (Android 5 Lollipop).

6 "Quad HD-skärm

Den pixelrika 6" Quad HD-skärm är perfekt för att få arbeta, spela spel och titta på filmer med fantastisk klarhet. Motorolas teknik ger dig dessutom bättre och bredare betraktningsvinklar samt naturligare färger.

13MP-kamera

Med en f2.0 lins och en 13 megapixel-kamera som har optisk bildstabilisering kan du enkelt ta fantastiska bilder. Både i dagsljus och i svagare ljus. Och med hjälp av en avancerad fotograferings-teknik och HDR+ gör den förinstallerade Google-kameran grovjobbet. Så att du kan njuta av ögonblicket och enkelt fånga perfekta bilder.

Android 5.0 (Lollipop)

Med den senaste versionen av Android blir du den första som får njuta av de senaste funktionerna och förbättringarna. Du kommer enkelt kunna växla mellan att redigera dokument, surfa på webben, titta på film och lyssna på musik. Alla dina favorit Google-program fungerar smidigt tillsammans på alla dina enheter, exempelvis dator och mobil.

2,7GHz-processor

Den fyrkärniga-processorn Snapdragon 805 på 2,7 GHz ger blixtsnabb multitasking och Adreno 420 GPU ger dig lysande grafik. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt med din nya smartphone.

Batteri

Ett stort 3220 mAh-batteri ger upp till 24 timmars batteritid per laddning. Med Motorola Turbo Charger är 15 minuter allt som krävs för att få upp till 6 extra timmars batteritid.

213676 Motorola Motorola Nexus 6 Blue 32 GB SM4034AY2N3 Motorola Nexus 6 är en kraftfull smartphone med en fantastisk 6-tums Quad HD-skärm, som är bra för allt från filmer till bilder, spel, e-böcker och att surfa på nätet. Telefonen har även ett stort "dygnet runt-batteri" på hela 3220 mAh. Men batteriet är inte bara stort utan laddas även väldigt fort, på bara 15 minuter laddas ungefär 6 timmars batteritid. Förutom ovanstående så har Nexus 6 blivit utrustad med 3GB RAM, en 2,7GHz-processor samt den senaste versionen av Android (Android 5 Lollipop).6 "Quad HD-skärmDen pixelrika 6" Quad HD-skärm är perfekt för att få arbeta, spela spel och titta på filmer med fantastisk klarhet. Motorolas teknik ger dig dessutom bättre och bredare betraktningsvinklar samt naturligare färger.13MP-kameraMed en f2.0 lins och en 13 megapixel-kamera som har optisk bildstabilisering kan du enkelt ta fantastiska bilder. Både i dagsljus och i svagare ljus. Och med hjälp av en avancerad fotograferings-teknik och HDR+ gör den förinstallerade Google-kameran grovjobbet. Så att du kan njuta av ögonblicket och enkelt fånga perfekta bilder.Android 5.0 (Lollipop)Med den senaste versionen av Android blir du den första som får njuta av de senaste funktionerna och förbättringarna. Du kommer enkelt kunna växla mellan att redigera dokument, surfa på webben, titta på film och lyssna på musik. Alla dina favorit Google-program fungerar smidigt tillsammans på alla dina enheter, exempelvis dator och mobil.2,7GHz-processorDen fyrkärniga-processorn Snapdragon 805 på 2,7 GHz ger blixtsnabb multitasking och Adreno 420 GPU ger dig lysande grafik. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt med din nya smartphone.BatteriEtt stort 3220 mAh-batteri ger upp till 24 timmars batteritid per laddning. Med Motorola Turbo Charger är 15 minuter allt som krävs för att få upp till 6 extra timmars batteritid. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter