Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fantastiska bilder med Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z5 Compact Black

  Art.nr: 221452
  • 23 MP kamera med Hybrid Autofocus
  • Två dagars batteritid
  • Fingeravtrycks-sensor
  • Vattentät ned till 1,5 meter
  • Unik design i frostat glas

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony Xperia Z5 Compact är det senaste tillskottet i Sonys hyllade Z-serie. Med Xperia Z5 Compact får du tillgång till mycket hög prestanda tillsammans med en genomtänkt och snygg design. Telefonen har bland annat blivit utrustad med en ny kamera som hittar fokus på rekordsnabba 0,03 sekunder, vilket ger dig världens snabbaste autofokus i en smartphone. Dessutom kan du nu låsa upp din smartphone med hjälp av dina fingeravtryck, ett smart sätt att öka säkerheten.

Ska även nämna att Xperia Z5 Compact är vattentät och dammtålig, vilket betyder att du inte behöver vara orolig över att ta med dig telefonen på alla dina äventyr. Samt att du får tillgång till en stort batteri med upp till två dagars batteritid. När batteriet till sist tar slut går det snabbt att ladda upp det igen.

Nästa generations kamera

Sony Xperia Z5 Compact hjälper dig med att fånga de där perfekt ögonblicken som annars kanske glider mellan fingrarna. Genom att kombinera två olika tekniker hittar Hybrid Autofokus skärpan på endast 0,03 sekunder. Telefonen låter dig även komma närmare dina motiv med 5x zoom. Kameran är utrustad med 23 megapixlar, allt ovanstående görs tillgängligt via Sonys kvalitativa kamerasensorer och linser.

Med Xperia Z-modellerna har du alltid kunnat ta bra bilder, men Xperia Z5 Compact är verkligen en klass för sig. Du behöver inte oroa dig om det börja skymma ute, telefonen klarar av att ta snygga foton även i dåliga ljusförhållanden. Mycket tack vare en ny typ av kamerasensor, som låter dig ta bilder i mörka miljöer utan att dina bilder blir brusiga. Du kan även filma i 4K-upplösning.

Upp till två dagars batteritid

Nu kan du lyssna på musik, surfa och prata i telefon längre, utan att behöva ladda din smartphone lika ofta. Xperia Z5 Compact ger dig upp till två dagars batteritid vid normal användning, när batteriet sedan tar slut går det snabbt att ladda upp det igen. 

Fingeravtryck som lösenord

Sonys nya smartphone kan låsas upp med hjälp av av dina fingeravtryck, på så sätt får du en enkel och hög säkerhet. Sensorn är placerad på sidan av din Xperia, så att du kan ta fram den och låsa upp den i en och samma rörelse.

Damm och vattentät

För att du alltid ska kunna känna dig säker med din nya telefon så har Sony givit den en design som både är damm och vattentät. Telefonen är vattentät ned till 1,5 meters djup, och har klassificeringen IP68.

221452 Sony Sony Xperia Z5 Compact Black 1298-2036 Sony Xperia Z5 Compact är det senaste tillskottet i Sonys hyllade Z-serie. Med Xperia Z5 Compact får du tillgång till mycket hög prestanda tillsammans med en genomtänkt och snygg design. Telefonen har bland annat blivit utrustad med en ny kamera som hittar fokus på rekordsnabba 0,03 sekunder, vilket ger dig världens snabbaste autofokus i en smartphone. Dessutom kan du nu låsa upp din smartphone med hjälp av dina fingeravtryck, ett smart sätt att öka säkerheten.Ska även nämna att Xperia Z5 Compact är vattentät och dammtålig, vilket betyder att du inte behöver vara orolig över att ta med dig telefonen på alla dina äventyr. Samt att du får tillgång till en stort batteri med upp till två dagars batteritid. När batteriet till sist tar slut går det snabbt att ladda upp det igen. Nästa generations kamera Sony Xperia Z5 Compact hjälper dig med att fånga de där perfekt ögonblicken som annars kanske glider mellan fingrarna. Genom att kombinera två olika tekniker hittar Hybrid Autofokus skärpan på endast 0,03 sekunder. Telefonen låter dig även komma närmare dina motiv med 5x zoom. Kameran är utrustad med 23 megapixlar, allt ovanstående görs tillgängligt via Sonys kvalitativa kamerasensorer och linser.Med Xperia Z-modellerna har du alltid kunnat ta bra bilder, men Xperia Z5 Compact är verkligen en klass för sig. Du behöver inte oroa dig om det börja skymma ute, telefonen klarar av att ta snygga foton även i dåliga ljusförhållanden. Mycket tack vare en ny typ av kamerasensor, som låter dig ta bilder i mörka miljöer utan att dina bilder blir brusiga. Du kan även filma i 4K-upplösning. Upp till två dagars batteritid Nu kan du lyssna på musik, surfa och prata i telefon längre, utan att behöva ladda din smartphone lika ofta. Xperia Z5 Compact ger dig upp till två dagars batteritid vid normal användning, när batteriet sedan tar slut går det snabbt att ladda upp det igen.  Fingeravtryck som lösenord Sonys nya smartphone kan låsas upp med hjälp av av dina fingeravtryck, på så sätt får du en enkel och hög säkerhet. Sensorn är placerad på sidan av din Xperia, så att du kan ta fram den och låsa upp den i en och samma rörelse. Damm och vattentät För att du alltid ska kunna känna dig säker med din nya telefon så har Sony givit den en design som både är damm och vattentät. Telefonen är vattentät ned till 1,5 meters djup, och har klassificeringen IP68. Okategoriserade produkter 3878 SEK 3878 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter