Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ljudadapter från iPhone-hörlurar till datorn

Goobay W48980

  Art.nr: 181390
 • Adapter för Apple-headset till PC eller notebook
 • Både hörlur och mikrofon fungerar
 • Använd dina favorithörlurar vid datorn
 • 1st 3,5mm till 2 st 3,5mm-kontakter

Recensioner

Snittbetyg
(2 st)

 • einsturz 2015-03-20

  Funkade inte till iPhone-headset

  Den här fungerar inte alls till mitt iPhone-headset - det bara tjuter högt. Den fungerar dock alldeles utmärkt till mitt headset från Philips... Eftersom den marknadsförs som att den ska funka särskilt till Apple-headsets så får den bara en stjärna. (Men vore den till Philips skulle den få fem!)

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • Jesper87 2013-04-05

  Värdelös?

  Skaffade mig en sådan här i förhoppning att iphone hörlurar skulle funka. Tyvärr så funkade inget av mina 3 olika typer av hörlurar som ska vara iphone hörlurar varav ett par orginal hörlurar.

  De som följde med min s3 funkade dock perfekt därav två stjärnor.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Använd dina favorithörlurar anpassade för Apple-produkter till datorn med denna adapter som gör att både hörlurar och mikrofon fungerar i din PC eller notebook. Lika bra hemma framför din stationära dator som till laptopen på tågresan.

3,5mm-hona för anslutning av headset till 2x 3,5 mm-hanar för anslutning till hörlurs- och mikrofoningångarna i datorn.

Goobay Goobay W48980 Använd dina favorithörlurar anpassade för Apple-produkter till datorn med denna adapter som gör att både hörlurar och mikrofon fungerar i din PC eller notebook. Lika bra hemma framför din stationära dator som till laptopen på tågresan.3,5mm-hona för anslutning av headset till 2x 3,5 mm-hanar för anslutning till hörlurs- och mikrofoningångarna i datorn. Hörlurar & Headset 1,5 2 59,0000 new InStock