Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilskal till Samsung Galaxy Note 2.

Samsung Flip Cover Note II Silver

  Art.nr: 178124
  • Mobilskal med flippskydd
  • Enkelt tillgång till displayen
  • Slimmat och lätt skal
  • Gjort i läder
  • Enkel montering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Mobilskal till Samsung Galaxy Note 2.


Mobilskal som skyddar på både fram och baksida. Fliken på framsidan är gjord i läder och skyddar din display mot repor, smuts och damm. Tack vare att du kan "flippa" skyddet har du full tillgång till alla funktioner på din Galaxy Note 2.

Skalet har en slimmad design. På det är skalet väldigt lätt. Materialet på baksidan är gjort i hårt plast och skalet monteras lätt genom att du byter ut bakstycket. På så sätt kommer inte skalet ut något på kanterna. Mobilskalet täcker minimalt samtidigt som det skyddar din smartphone.

Mått: 87 x 148,8 x 11,6 mm
Vikt: 73,2 g
Samsung Samsung Flip Cover Note II Silver EFC-1J9FSEGSTD Mobilskal till Samsung Galaxy Note 2.Mobilskal som skyddar på både fram och baksida. Fliken på framsidan är gjord i läder och skyddar din display mot repor, smuts och damm. Tack vare att du kan "flippa" skyddet har du full tillgång till alla funktioner på din Galaxy Note 2.Skalet har en slimmad design. På det är skalet väldigt lätt. Materialet på baksidan är gjort i hårt plast och skalet monteras lätt genom att du byter ut bakstycket. På så sätt kommer inte skalet ut något på kanterna. Mobilskalet täcker minimalt samtidigt som det skyddar din smartphone.Mått: 87 x 148,8 x 11,6 mmVikt: 73,2 g Okategoriserade produkter 3,7 7 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter