Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tunt, skyddande mobilskal till din Galaxy S5/S5 Neo

Andersson Galaxy S5 Soft TPU case smoke

  Art.nr: 218606
  • Mycket tunn design
  • Skyddar effektivt mot repor
  • Öppning för kamera och anslutningar
  • Tåligt och elastiskt material
  • Greppvänlig

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson mobilskal för Galaxy S5 och S5 Neo

Skydda din Galaxy S5 och S5 Neo mot repor och stötar. Anderssons mobilskal är tillverkat i TPU – ett elastiskt och tåligt material som ligger bra i handen. Utskurna hål för kamera och knappar gör att du har full tillgång till din smartphones alla funktioner. Den tunna designen gör att din telefon förblir slimmad, så att din telefon alltid är smidig att använda. Det låga priset gör även skalet prisvärt.

218606 Andersson Andersson Galaxy S5 Soft TPU case smoke Galaxy S5 Soft TPU case smoke Andersson mobilskal för Galaxy S5 och S5 Neo Skydda din Galaxy S5 och S5 Neo mot repor och stötar. Anderssons mobilskal är tillverkat i TPU – ett elastiskt och tåligt material som ligger bra i handen. Utskurna hål för kamera och knappar gör att du har full tillgång till din smartphones alla funktioner. Den tunna designen gör att din telefon förblir slimmad, så att din telefon alltid är smidig att använda. Det låga priset gör även skalet prisvärt. Mobilskal 9 SEK 9 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal