Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös FM-sändare från Belkin

Belkin TuneCast 2 FM Transmitter

  Art.nr: 102490
 • Räckvidd: 10 meter
 • 4 minnesplatser
 • Automatisk Av/På
 • Batterier ingår
 • Anslut till bilens 12 V-uttag
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(8 st)

 • 98765 2016-10-15

  Mindre bra strömförsörjning

  Strömkabeln är fast monterad i adaptern och ingången i enheten är inte usb, så om man vill ladda telefonen eller andra apparater samtidigt som man använder fm-sändaren får man låta den gå på batteri.

  Eller
  Avbryt
 • Heinkel111 2015-04-08

  FM-sändare är svåra att få bra

  Denna sändare är bättre än de jag tidigare provat, men inne i storstäder så är det så mycket störningar även på FM-frekvenser där inga radiostationer är, så där är det svårare. Sändaren behöver också ligga i höjd med stereon för minimalt med brus, vilket i min bil är ok.

  Sätter på sig automatiskt när signal kommer från telefonen i mitt fall, vilket är bra. Ciggladdaren något klumpig

  Men prisvärd och helt funktionsduglig när man lider brist på 3.5-AUX-ingång i bilen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Arta 2015-01-07

  världens bästa sändare

  Tack. En fantastisk FM sändare, både kvalitet och pris mässigt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Chili2 2014-11-21

  Dålig ljudkvalitet

  Väldigt praktisk och enkel produkt till ett bra pris. Dock alldeles för dålig ljudkvalitet. Man får skruva upp ljudet rejält på bilstereon för att det ska höras. Känslig för störning.

  Eller
  Avbryt
 • Wilma2014 2014-05-16

  Belkin tuncast

  Enkel och prisvärd tycker jag!Prisvärd!Lättanvänd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Nu kan du använda din MP3-spelare, PDA, CD, dator eller laptop för att lyssna på din musik via din bilstereo, stereo eller annan apparat med inbyggd FM-mottagare. Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter kopplar trådlöst ihop din portabla spelare med din bilstereo eller hemmastereo med hjälp av FM radiovågor.

Plugga in apparaten i hörlursuttaget på din MP3-spelare eller dator och ställ in en ledig frekvens på radiomottagaren och njut av musiken utan kablar.

Utrustad med automatisk avstängning som slår av apparaten efter 60 sekunder om ingen signal detekteras.

Levereras med ciggkabel så att du kan använda den i bilen utan att slösa på batterier (kan dock inte användas för att ladda batterierna).

Specifikationer

Belkin Belkin TuneCast 2 FM Transmitter F8V3080EABLKP Nu kan du använda din MP3-spelare, PDA, CD, dator eller laptop för att lyssna på din musik via din bilstereo, stereo eller annan apparat med inbyggd FM-mottagare. Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter kopplar trådlöst ihop din portabla spelare med din bilstereo eller hemmastereo med hjälp av FM radiovågor. Plugga in apparaten i hörlursuttaget på din MP3-spelare eller dator och ställ in en ledig frekvens på radiomottagaren och njut av musiken utan kablar. Utrustad med automatisk avstängning som slår av apparaten efter 60 sekunder om ingen signal detekteras. Levereras med ciggkabel så att du kan använda den i bilen utan att slösa på batterier (kan dock inte användas för att ladda batterierna). Specifikationer Biltillbehör 3,8 8 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Biltillbehör