Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Displayskydd till din LG G2

ZAGG IS LG G2

  Art.nr: 200046
  • Skyddar mot repor och smuts
  • Livstidsgaranti
  • Självläkande material
  • 100% modellanpassad
  • Lätt att applicera - utan bubblor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Passar till LG G2

Produktbeskrivning

Displayskydd är en enkel lösning till det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm.

ZAGG InvisibleShield

Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield!

Hållbarhet

Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt.

Passform

Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motvsvarande produkter.

Enkel montering

Skärmskyddet appliceras lätt med medföljande appliceringsvätska och gummiskrapa. Se gärna på videon för komplett installationsanvisning.

Grepp

Materialet i Invisible Shield ger dig även bättre grepp om din enhet.

Livstidsgaranti

Om din InvisibleShield någonsin blir sliten eller skadad, kommer ZAGG att ersätta dig med en ny produkt så länge du äger din enhet. Ta kontakt med ZAGG för att använda garantin.

I produktförpackningen medföljer:

- 1st skärmskydd
- Appliceringsvätska
- Gummiskrapa
- Installationsanvisning

ZAGG ZAGG IS LG G2 Displayskydd är en enkel lösning till det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm. ZAGG InvisibleShield Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield! Hållbarhet Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt. Passform Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motvsvarande produkter. Enkel montering Skärmskyddet appliceras lätt med medföljande appliceringsvätska och gummiskrapa. Se gärna på videon för komplett installationsanvisning. Grepp Materialet i Invisible Shield ger dig även bättre grepp om din enhet. Livstidsgaranti Om din InvisibleShield någonsin blir sliten eller skadad, kommer ZAGG att ersätta dig med en ny produkt så länge du äger din enhet. Ta kontakt med ZAGG för att använda garantin. I produktförpackningen medföljer: - 1st skärmskydd- Appliceringsvätska- Gummiskrapa- Installationsanvisning LG 49,0000 new Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Displayskydd
  4. LG