Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Displayskydd till din Sony Xperia Z1 Compact

ZAGG IS SONY Xperia Z1 Compact

  Art.nr: 199990
 • Skyddar mot repor och smuts
 • Livstidsgaranti
 • Självläkande material
 • 100% modellanpassad
 • Lätt att applicera - utan bubblor
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Oldie 2014-08-24

  Bra val

  Tröttnat på Iphone och det här blev rätt val. Utmärkt kamera går t.o.m. att göra widescreenbilder. Lagom stor, ligger bra i handen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Volgograd 2014-03-20

  Grymt bra

  Jag har faktiskt efter några veckors användande inte hittat något "fel" denna telefon. Jättenöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Miiikki 2014-04-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det är endast för framsidan av telefonen dvs. Skärmen. // Samuel

   Samuelh 2014-05-26
  • Endast sydd för skärm. Men man får med 1-2 st, kommer inte ihåg exakt, men fler än ett iallafall! =)

   Riode 2014-09-08

Teknisk specifikation

Passar till Xperia Z1 Compact

Produktbeskrivning

Displayskydd är en enkel lösning till det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm.

ZAGG InvisibleShield

Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield!

Hållbarhet

Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt.

Passform

Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motvsvarande produkter.

Enkel montering

Skärmskyddet appliceras lätt med medföljande appliceringsvätska och gummiskrapa. Se gärna på videon för komplett installationsanvisning.

Grepp

Materialet i Invisible Shield ger dig även bättre grepp om din enhet.

Livstidsgaranti

Om din InvisibleShield någonsin blir sliten eller skadad, kommer ZAGG att ersätta dig med en ny produkt så länge du äger din enhet. Ta kontakt med ZAGG för att använda garantin.

I produktförpackningen medföljer:

- 1st skärmskydd
- Appliceringsvätska
- Gummiskrapa
- Installationsanvisning

ZAGG ZAGG IS SONY Xperia Z1 Compact XZCOWS-F00 Displayskydd är en enkel lösning till det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm. ZAGG InvisibleShield Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield! Hållbarhet Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt. Passform Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motvsvarande produkter. Enkel montering Skärmskyddet appliceras lätt med medföljande appliceringsvätska och gummiskrapa. Se gärna på videon för komplett installationsanvisning. Grepp Materialet i Invisible Shield ger dig även bättre grepp om din enhet. Livstidsgaranti Om din InvisibleShield någonsin blir sliten eller skadad, kommer ZAGG att ersätta dig med en ny produkt så länge du äger din enhet. Ta kontakt med ZAGG för att använda garantin. I produktförpackningen medföljer: - 1st skärmskydd- Appliceringsvätska- Gummiskrapa- Installationsanvisning Sony 5 2 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Displayskydd
 4. Sony