Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Välbyggd kompaktstereo med rikigt bra ljud

Panasonic SC-PMX7EG

  Art.nr: 205744
  • 120 Watt uteffekt
  • Strömma musik via Bluetooth
  • Docka för iPrylar med lightningkontakt
  • CD-spelare
  • Borstad aluminium

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Inbyggda högtalare Ja
Integrerad subwoofer Ja
Uteffekt (Max) 120 Watt
Uteffekt per högtalare (RMS) 60 Watt
Skärmteknik LED
Skärmstorlek Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Pekskärm Nej
Dockning
Dockningsmöjlighet Ja
Dockningsstöd iPhone 5, iPod touch (5 G)
Uppspelning
Optisk enhet CD
Ljudförbättring Bas-/ Diskant-kontroll, D.Bass, Digital förstärkare, Equalizer, Surround Sound
Stöd CD-format CD DA, MP3
Ljudfiler som stöds MP3
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Nej
Förval 30st
RDS-stöd Ja
Funktioner
Klocka Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Timer Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Alarm Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Snooze Information saknas / Anges ej av tillverkaren
App-kontroll Ja
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
3,5 mm ljudingång Ja
Hörlursutgång 1 st
Subwoofer-utgång 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudingång (Optisk) 0 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Mikrofoningång 0st
HDMI-utgångar 0 st
Kompositvideoutgång 0st
Videoutgång 0st
S-videoutgång Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 210,0 mm
Höjd 120,0 mm
Djup 266,0 mm
Vikt 3,0 kg
Bredd fristående högtalare 161mm
Höjd fristående högtalare 238mm
Djup fristående högtalare 262mm
Vikt fristående högtalare 2,600kg
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) 60,0 Watt
Strömförbrukning (standby) 0,4 Watt
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Tidlös kompaktstereo med riktigt bra ljudkvalitet

Panasonic är kända för att leverera små men välbyggda high-end system med riktigt bra ljudkvalitet och nya PMX7 är inget undantag. Detta mikrosystem erbjuder både smarta finesser och en imponerande ljudkvalitet. 

Den stilrena, tidlösa designen i borstad aluminium förstärkare ytterligare kvalitetskänslan. PMX7 passar in överallt och den är smidig nog för att placeras på din byrå, i din bokhylla eller på ditt skrivbord utan problem.

Med en mängd olika uppspelningsmöjligheter som Bluetooth, CD, USB- och AUX-ingång blir du aldrig utan musik. Du kan enkelt spela upp musik från både nya enheter och äldre enheter. Det finns också en docka med lightningkontakt för anslutning av nyare iPhone modeller och 5:e generationen av iPod touch.

Njut av trådlös frihet med Bluetooth

Panasonic SC-PMX7 är utrustad med Bluetooth-teknik så att du enkelt kan strömma musik från din telefon, surfplatta eller annan Bluetooth-aktiverad enhet. Med en räckvidd på 10 meter kan du styra musiken från mobilen utan att oroa dig över störningar. Du kan också docka din iPhone direkt i systemet för att samtidigt som du lyssnar på musik ladda mobiltelefonen.

Det finns inga begränsningar när det kommer till uppspelningen av musik. Du kan spela upp musik och ljud från vad som helst. Ditt lokala musikbiblitoket, Spotify, Rdio eller annan tredjeparts applikation du har på tillgänglig på mobilen. Du kan också använda dig av "Panasonic Music Streaming App" som Panasonic utvecklat för att underlätta uppspelning av musik från telefoner, datorer eller surfplattor. Appen laddas enkelt ner från App Store eller Google Play och är självklart helt gratis.

Högkvalitativa komponenter

Högtalarna är väl genomarbetade för att levera bästa möjliga ljud när du lyssnar på musik. 3-vägshögtalarna har separata filer och ett basreflexsystem som ger en bra botten och klang i alla register. En 1,5 cm Pizeo-tweeter adderar det lilla extra som behövs för diskten, så att du verkligen kan njuta av din favoritmusik precis som den ska låta. Oavsett om du spelar upp musik via 3,5 mm stereokabel, Bluetooth eller lyssnar på CD-skivor så kommer du få bästa möjliga kvalitet med PMX7.

Damma av din CD-samling

PMX7 är utrustad med en CD-spelare så att du kan njuta av din favoritmusik lagrad på CD-skivor. Med uppspelning av CD-skivor kan du lyssna på musiken i riktigt hög kvalitet, tillsammans med dom högkvalitativa högtalarna får du ljud i toppklass.

Panasonic Panasonic SC-PMX7EG SC-PMX7EG-S Tidlös kompaktstereo med riktigt bra ljudkvalitetPanasonic är kända för att leverera små men välbyggda high-end system med riktigt bra ljudkvalitet och nya PMX7 är inget undantag. Detta mikrosystem erbjuder både smarta finesser och en imponerande ljudkvalitet. Den stilrena, tidlösa designen i borstad aluminium förstärkare ytterligare kvalitetskänslan. PMX7 passar in överallt och den är smidig nog för att placeras på din byrå, i din bokhylla eller på ditt skrivbord utan problem.Med en mängd olika uppspelningsmöjligheter som Bluetooth, CD, USB- och AUX-ingång blir du aldrig utan musik. Du kan enkelt spela upp musik från både nya enheter och äldre enheter. Det finns också en docka med lightningkontakt för anslutning av nyare iPhone modeller och 5:e generationen av iPod touch.Njut av trådlös frihet med BluetoothPanasonic SC-PMX7 är utrustad med Bluetooth-teknik så att du enkelt kan strömma musik från din telefon, surfplatta eller annan Bluetooth-aktiverad enhet. Med en räckvidd på 10 meter kan du styra musiken från mobilen utan att oroa dig över störningar. Du kan också docka din iPhone direkt i systemet för att samtidigt som du lyssnar på musik ladda mobiltelefonen.Det finns inga begränsningar när det kommer till uppspelningen av musik. Du kan spela upp musik och ljud från vad som helst. Ditt lokala musikbiblitoket, Spotify, Rdio eller annan tredjeparts applikation du har på tillgänglig på mobilen. Du kan också använda dig av "Panasonic Music Streaming App" som Panasonic utvecklat för att underlätta uppspelning av musik från telefoner, datorer eller surfplattor. Appen laddas enkelt ner från App Store eller Google Play och är självklart helt gratis.Högkvalitativa komponenterHögtalarna är väl genomarbetade för att levera bästa möjliga ljud när du lyssnar på musik. 3-vägshögtalarna har separata filer och ett basreflexsystem som ger en bra botten och klang i alla register. En 1,5 cm Pizeo-tweeter adderar det lilla extra som behövs för diskten, så att du verkligen kan njuta av din favoritmusik precis som den ska låta. Oavsett om du spelar upp musik via 3,5 mm stereokabel, Bluetooth eller lyssnar på CD-skivor så kommer du få bästa möjliga kvalitet med PMX7.Damma av din CD-samlingPMX7 är utrustad med en CD-spelare så att du kan njuta av din favoritmusik lagrad på CD-skivor. Med uppspelning av CD-skivor kan du lyssna på musiken i riktigt hög kvalitet, tillsammans med dom högkvalitativa högtalarna får du ljud i toppklass. Dockningsstation 2690 SEK 2690 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Dockningsstation