Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Slimmad kompaktstereo med CD-spelare och DualDock!

Philips DCM2260/12

  Art.nr: 194437
 • 20 W RMS
 • Basreflex
 • DualDock
 • Spela upp musik från din iPhone eller iPod
 • USB-anslutning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Hoggleworth 2016-03-29
  Topp 1000 skribent

  Bra

  Bra ljud, gillar att man har 2 sorters anslutningar på dockningsstationen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HasseLBladh 2015-11-01

  Smart produkt

  Jag letade efter en bra apparat att lyssna på ljudböcker i sovrummet. Denna radio, tillsammans med en iPod, iPhone eller en iPad gör jobbet perfekt! Man kan till och med styra iPoden mha av fjärrkontrollen! Lätt att sätta sleep timern, och den pausar, och startar igen, efter stop, Ljudet är ju inget HiFi direkt med räcker mer än väl för talböcker.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • josf 2015-03-29

  Smart med dubbla dockningskontakter!

  Köpte denna främst för att vi har både nya och gamla appleenheter. Denna har ett smidigt sätt att växla mellan lightning och klassisk 30-pin. Funkar bra till både iPhones och ipads. Denna enhet fungerar som vår laddare, musikspelare och köks-tv (med iPad i)

  Lätt att sköta och hantera men ljudet är inte något vidare men man kan inte förvänta sig något mer av denna som är såpass tunn.

  Man får med fästen för väggmontage, men det är obegripligt hur den ska monteras då skruvskallarna inte har någonstans man kan fästa dem i. Antingen saknar vi någon del i vår förpackning eller också förstår jag inte...

  Prismässigt är den dyr, men det är allt med lightningkontakt så det är väl en licensfråga.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Uskan 2014-12-29

  Bra investering

  Levde upp till alla krav som önskades samt så är det ett mycket bra ljud.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mian2 2014-08-22

  Smidig och liten

  Enkel att använda. Hyfsat ljud. Utmärkt för att lyssna på ljudböcker, podcasts och liknande. Klarar även mina krav för musik under matlagning men klarar inte kraven för "festmusik" vilket jag heller inte förväntat mig.
  Helt nöjd med köpet. Sambon gillar att det går att köra CDskivor också.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag har köpt en i julklapp till min son.

  greenday 2014-12-05
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Denna passar utmärkt både iPhone 6 och äldre modeller av iPhone. Din son kommer bli riktigt nöjd med denna!

   SebastianNetOnNet 2014-12-14
  • Tyvärr inte, endast Iphone 4 samt 5

   Uskan 2014-12-29
  • Ja

   josf 2015-03-29

Teknisk specifikation

Allmänt
Inbyggda högtalare Ja
Integrerad subwoofer Nej
Uteffekt (RMS/Nominell) 20 Watt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Skärmteknik LED
Dockning
Dockningsmöjlighet Ja
Dockningsstöd iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod nano (5 G), iPod nano (6 G), iPod nano (7 G), iPod touch (3 G), iPod touch (4 G), iPod touch (5 G)
Uppspelning
Optisk enhet CD
Ljudförbättring Bass Reflex
Stöd CD-format CD, CD-R, CD-RW
Ljudfiler som stöds MP3, WAV, WMA
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Nej
Förval 20st
RDS-stöd Nej
Funktioner
Klocka Ja
Timer Nej
Alarm Nej
Snooze Nej
App-kontroll Nej
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
3,5 mm ljudingång Ja
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 0 st
Subwoofer-utgång 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudingång (Optisk) 0 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Mikrofoningång 0st
HDMI-utgångar 0 st
Kompositvideoutgång 0st
Videoutgång 0st
S-videoutgång Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
AirPlay Nej
Bluetooth Nej
Dimensioner
Bredd 420,0 mm
Höjd 223,0 mm
Djup 99,0 mm
Vikt 3,3 kg
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Slimmad kompaktstereo med fantastiskt ljud!

Spela upp och ladda alla iPod-, iPhone- och iPad-enheter med DualDock. Du kan enkelt byta mellan Lightning- eller 30-stiftkontakt så att dockstationen passar både äldre och nya modeller. Det här musiksystemet har ett sensationellt ljud och ser fantastiskt ut i alla hem med sitt 2-i-1 bordsstativ för flexibla placeringsmöjligheter.

Du kan spela upp musik på flera olika sätt. Docka din iPhone eller iPod, anslut en MP3-spelare via AUX-ingången eller anslut ett USB-minne. Hur du än väljer att spela upp musik så kommer musiken låta levande och äkta!

Högtalare med basreflex

Basreflexhögtalare klarar av att ge en djup bas från kompakta och slimmade högtalarlådor. Det skiljer sig från vanliga baslådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet av denna tekniken blir en djupare, mer kontrollerad bas med mindre distorsion.

Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen vibrerar som i en konventrionell woofer för att på så sätt skapa en mäktig resonans så att även mindre högtalare klarar av att spela högt med bra ljud.

DualDock, ladda och spela upp musik samtidigt

DCM2260 kommer med en otroligt smart DualDock. Med en DualDock kan du enkelt byta vilken typ av anslutning du vill ska vara aktiv, antingen den nya Lightning-pin som återfinns på dom nya Apple-enheterna som till exempel iPhone 5, 5C och 5S eller så kan du använda dig av 30-pin anslutning som återfinns på äldre modeller som till exempel iPhone 3G, 4 och 4S.

DualDock klarar även att ladda din mobil samtidigt som du spelar upp musik. Så du behöver aldrig oroa dig att batteriet ska ta slut.

Digital FM-mottagare

Om du inte vill lyssna på musik via din mobil kan du istället lyssna på radio. Med digital FM-radio får du ytterligare musikalternativ att välja mellan. Att söka och spara dina favoritkanaler är supersimpelt, när du hittar den kanalen du söker håller du snabbvalsknappen intryckt och automatiskt sparas frekvensen så att du enkelt kan lyssna på kanalen nästa gång du startar enheten.

Titta även på

Philips BTM2460 - Black
(2 st)
 • Bluetooth®
 • Basreflexhögtalare
 • USB, CD och 3,5 mm-ingång

1 490:-

Philips Philips DCM2260/12 DCM2260/12 Slimmad kompaktstereo med fantastiskt ljud! Spela upp och ladda alla iPod-, iPhone- och iPad-enheter med DualDock. Du kan enkelt byta mellan Lightning- eller 30-stiftkontakt så att dockstationen passar både äldre och nya modeller. Det här musiksystemet har ett sensationellt ljud och ser fantastiskt ut i alla hem med sitt 2-i-1 bordsstativ för flexibla placeringsmöjligheter. Du kan spela upp musik på flera olika sätt. Docka din iPhone eller iPod, anslut en MP3-spelare via AUX-ingången eller anslut ett USB-minne. Hur du än väljer att spela upp musik så kommer musiken låta levande och äkta! Högtalare med basreflex Basreflexhögtalare klarar av att ge en djup bas från kompakta och slimmade högtalarlådor. Det skiljer sig från vanliga baslådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet av denna tekniken blir en djupare, mer kontrollerad bas med mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen vibrerar som i en konventrionell woofer för att på så sätt skapa en mäktig resonans så att även mindre högtalare klarar av att spela högt med bra ljud. DualDock, ladda och spela upp musik samtidigt DCM2260 kommer med en otroligt smart DualDock. Med en DualDock kan du enkelt byta vilken typ av anslutning du vill ska vara aktiv, antingen den nya Lightning-pin som återfinns på dom nya Apple-enheterna som till exempel iPhone 5, 5C och 5S eller så kan du använda dig av 30-pin anslutning som återfinns på äldre modeller som till exempel iPhone 3G, 4 och 4S. DualDock klarar även att ladda din mobil samtidigt som du spelar upp musik. Så du behöver aldrig oroa dig att batteriet ska ta slut. Digital FM-mottagare Om du inte vill lyssna på musik via din mobil kan du istället lyssna på radio. Med digital FM-radio får du ytterligare musikalternativ att välja mellan. Att söka och spara dina favoritkanaler är supersimpelt, när du hittar den kanalen du söker håller du snabbvalsknappen intryckt och automatiskt sparas frekvensen så att du enkelt kan lyssna på kanalen nästa gång du startar enheten. Dockningsstation 5 7 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Dockningsstation