Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Väckarklocka med iPhone 5-dockning!

Philips DS1155/12

  Art.nr: 182712
 • Docka för iPhone 5
 • Kompakt utförande
 • Lightning-kontakt
 • Kan användas som väckarklocka
 • USB-laddning för extra enhet
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • Olander 2016-01-12

  Funkade inte med skal på

  Köpte denna som väckarklocka och högtalare åt dottern. Hon har ett rätt så standard 5S-skal men tyvärr är inte kontakten tillräckligt hög för att det skall fungera med skalet på. Hade det inte varit för problemet med kontakt med skal på hade jag rekommenderat den.

  Eller
  Avbryt
 • iPet 2015-04-15

  Ingen väckarklocka!

  Av någon anledning marknadsförs den här produkten som en väckarklocka med dockning på NetOnNet. Dockning kan jag hålla med om, men väckarklocka, nej. Produkten har ingen larmfunktion.

  För att det senare ska fungera måste man installera en app med någon typ av larmfunktion på sin iPhone/iPod och använda den appen. Då kan du bli väckt genom att produkten spelar valt larmljud i högtalarna.

  Att använda iPohones inbyggda alarm funkar förstås också, men ljudet kommer då från iPhones högtalare och inte dockningsstationens högtalare.

  Men som dockningsstation är den ganska snygg i alla fall. Och ljudet helt ok.

  Eller
  Avbryt
 • kallen 2015-03-10

  Aldrig mer leta efter laddaren

  En riktigt bra högtalare,klockradio och framför allt laddare till detta priset
  klockan ställer in sig själv första gången du sätter mobilen på laddning
  du vet vart du har laddaren och behöver inte leta efter sladdar som försvinner
  hade jag kunnat ladda med mitt skal som bara lämnar en smal öppning hade det inte funnits något att gnälla på, köp

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Steel 2014-10-26

  Perfekta presenten

  Denna docka för Iphone 5 överträffade mina förväntningar. Jag köpte samtidigt en Big Jambox för mer än dubbla kostnaden och ljudet ligger i samma kvallité.

  Jag tyckte att den inte såg så värst snygg ut på bilden här på Internet men i verkligheten var den faktiskt riktigt läcker. Den har även en träpanel på ovansidan där man dockar telefonen, snyggt!

  Perfekt för att lyssna på ljudböcker då man lagt sig i sängen eller varför inte lite musik.
  Smidig funktion då klockan på dockan ställer in sig automatiskt efter telefonens tid.
  Det finns knappar på dockan för att höja och sänka volymen samt ändra ljusstyrka.
  Det är ett USB uttag på baksidan vilket flitigt används för att ladda surfplattan.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Maryyy 2014-04-03

  Bra köp

  Jag är nöjd med mitt köp, Produkten motsvara mina förväntningar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Se fråga. Förstår att det går att ansluta en iPhone 6 via det extra uttaget, men jag är nyfiken på om det går att "ställa" en iPhone 6 i denna likt den iPhone 5 som visas på bilden.

  mafur90 2014-10-04
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Självaste anslutningen är densamma, lightning connector, däremot är det inte samma form på iPhone 6 och iPhone 5/5s. iPhone 6 är lite bredare, länge och tunnare vilket gör att den inte passar in. Jag hade inte rekommenderat dig att använda denna med din iPhone 6.

   SebastianNetOnNet 2014-10-10
  • Javisst. Dockningen sitter på en släde som åker ut från fronten. Man kan ha en Ipad ansluten också.

   BoCa 2014-12-25

Teknisk specifikation

Funktioner
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt (RMS/Nominell) 6 Watt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Alarm Ja
Alarm Alarmsignal, iPhone-alarm
Ljudförbättring Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Inställningsbart nattljus
Anslutningar
Dockningsmöjlighet Ja
Dockningsstöd iPhone 5, iPod nano (7 G), iPod touch (5 G)
3,5 mm ljudingång Nej
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning USB 2.0
AirPlay Nej
Bluetooth Nej
Display
Display Ja
Skärmteknik Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Klocka Ja
Tidvisare 24 timmar
Radio
AM-radio Nej
FM-radio Nej
Dimensioner
Bredd 177,0 mm
Höjd 100,0 mm
Djup 177,0 mm
Vikt 880 gram
Övrigt
Färg Grå, Silver
Back up-batteri Nej
Strömförsörjning AC-adapter
Batterityp -
Medföljande tillbehör AC-adapter, snabbstartguide

Produktbeskrivning

Philips DS1155 är en kompakt iPhone- och iPod-docka för de senaste iPhone- och iPod-modellerna med lightning-kontakt. Dockningsstationen synkroniseras automatiskt med klockinställningarna på din iPhone/iPod och låter dig använda dockningsstationen som väckarklocka. Dockningsstationen har även ett inställningsbart nattljus samt möjlighet att ladda en extra mobil eller MP3-spelare via USB-ingången. DS1155 är utrustad med avskärmningsteknik för blockering av mobiltelefonstörning och har en 360 graders-design som sprider ljudet jämnt ut i hela rummet.

iPhone-/ iPod-docka

Med iPhone-/ iPod-dockan kan man spela upp all sin favoritmusik och få ett riktigt bra ljud tack vare dockans inbyggda högtalare, samt att man kan ladda enheten samtidigt och vakna till iPod eller iPhone. Med den nya anslutningskontakten, lightning-kontakt, kan man ladda och spela upp musik från de senaste Apple-modellerna iPhone 5, iPod nano 7G och iPod touch 5G.

Obs! iPod eller iPhone medföljer ej!
Obs! Passar ej de äldre dockningsanslutningarna (30-stiftsanslutningen) som återfinns på bl.a. iPhone 4 och 4S, iPad 2, iPod touch (4 generationen) och iPod nano (6:e generationen).

Philips Philips DS1155/12 DS1155/12 Philips DS1155 är en kompakt iPhone- och iPod-docka för de senaste iPhone- och iPod-modellerna med lightning-kontakt. Dockningsstationen synkroniseras automatiskt med klockinställningarna på din iPhone/iPod och låter dig använda dockningsstationen som väckarklocka. Dockningsstationen har även ett inställningsbart nattljus samt möjlighet att ladda en extra mobil eller MP3-spelare via USB-ingången. DS1155 är utrustad med avskärmningsteknik för blockering av mobiltelefonstörning och har en 360 graders-design som sprider ljudet jämnt ut i hela rummet. iPhone-/ iPod-docka Med iPhone-/ iPod-dockan kan man spela upp all sin favoritmusik och få ett riktigt bra ljud tack vare dockans inbyggda högtalare, samt att man kan ladda enheten samtidigt och vakna till iPod eller iPhone. Med den nya anslutningskontakten, lightning-kontakt, kan man ladda och spela upp musik från de senaste Apple-modellerna iPhone 5, iPod nano 7G och iPod touch 5G. Obs! iPod eller iPhone medföljer ej! Obs! Passar ej de äldre dockningsanslutningarna (30-stiftsanslutningen) som återfinns på bl.a. iPhone 4 och 4S, iPad 2, iPod touch (4 generationen) och iPod nano (6:e generationen). Dockningsstation 3,8 6 749 SEK 749 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Dockningsstation