Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Headset med hög komfort och röststyrning

Jabra Motion

  Art.nr: 191572
 • Hög komfort
 • Bluetooth
 • Brusreducering
 • Röststyrning
 • HD Voice
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • jesp00 2016-05-14

  blåtands headset med hög kvalitet, busenkel att använda, och med ljud i HD kvalitet..

  Jabra Motion tillhör toppeliten tycker jag, som rubriken antyder, i toppklass!

  VÄLDIGT enkel att använda, sitter klockrent, låter suveränt, anpassar sig finfint efter omgivningsljud...

  LJUDET i sig helt annat än något jag provat tidigare...mycket klarare och distinktare än tidigare köp...

  Inget orda mer om...Givet köp!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Fregar 2015-04-04

  Jabra Motion

  Riktigt bra ljud och mottagaren hör mig väldigt bra då Jabra:n ställer om sig beroende på vilket brus det är runt dig. Appen som finns till denna är perfekt. Nackdelarna är att den kommer inte in ordentligt i örat vilket gör att rör man mycket på huvudet så åker den av. Det finns inte olika storlekar på örongelen vilket också är dåligt.

  Eller
  Avbryt
 • MidnattsSol 2014-10-18

  Inget att arbeta i!

  Jabra Motion blev en besvikelse, trodde i min enfald att denna skulle sitta lika bra som Wave men ack vad jag bedrog mig. Sitter man helt stilla kanske den sitter på örat men knappt, ljudet blir dåligt genom att högtalaren ej kan vridas in i örat, och svara knappen sitter på högtalaren som man pillar på hela tiden eftersom den inte sitter bra och då avslutas samtalet. jag tappar headsetet stup i ett.
  Det här köpet var detsamma som att kasta pengarna i sjön, jag har haft Jabra som sitter bakom örat i många år, denna är den sämsta.

  Eller
  Avbryt
 • impala59 2014-08-31

  Ett Jättebra inköp

  Den är lättanvänd med bra kvalitet och ett bra pris,
  med bra batterikapacitet som håller länge.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • stelex 2014-05-13
  Topp 50 skribent

  Bra

  Mycket bra headset med fint ljud, men sitter lite dåligt på örat och ljudnivån är lite för låg.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

JABRA MOTION är ett mycket bekvämt headset med alla de funktioner som man kan tänkas behöva. Ett exempel på en sådan funktion är de inbyggda rörelsesensorerna som reagerar på dina rörelser och olika ljudmiljöer, vilket möjliggör intuitiv samtalshantering. 

Röststyrning 

Med röststyrningen behöver du bara säga "answer" för att svara på samtal och den vikbara mikrofonarmen gör det också lätt att svara på och avsluta samtal. Detta betyder att du alltid kommer kunna ha två händer fria oavsett vad du gör.

Komfort 

Med Jabra Motion har man verkligen försökt få med alla de viktiga delar som ett riktigt bra headset är uppbyggt av. Man har bland annat satsat mycket på komfort, detta genom att möjliggöra justering av höjden på hörlurarna samt genom att med tre olika storlekar på öronpropparna skräddarsy just ditt headset.

Ljudkvalitet

Med Jabra Motion garanteras att vartenda ord du säger hörs tack vare bra ljudfunktioner – i alla miljöer. HD Voice, Noise Blackout 3.0 och vindbrusreducerande teknik ingår som standard.

Taltid: Upp till 7 timmar

Passningstid: Upp till 360 timmar

USB-laddning: Ja

Bluetooth-version: 4,0

Jabra Jabra Motion 100-99500000-60 JABRA MOTION är ett mycket bekvämt headset med alla de funktioner som man kan tänkas behöva. Ett exempel på en sådan funktion är de inbyggda rörelsesensorerna som reagerar på dina rörelser och olika ljudmiljöer, vilket möjliggör intuitiv samtalshantering.  Röststyrning  Med röststyrningen behöver du bara säga "answer" för att svara på samtal och den vikbara mikrofonarmen gör det också lätt att svara på och avsluta samtal. Detta betyder att du alltid kommer kunna ha två händer fria oavsett vad du gör. Komfort  Med Jabra Motion har man verkligen försökt få med alla de viktiga delar som ett riktigt bra headset är uppbyggt av. Man har bland annat satsat mycket på komfort, detta genom att möjliggöra justering av höjden på hörlurarna samt genom att med tre olika storlekar på öronpropparna skräddarsy just ditt headset. Ljudkvalitet Med Jabra Motion garanteras att vartenda ord du säger hörs tack vare bra ljudfunktioner – i alla miljöer. HD Voice, Noise Blackout 3.0 och vindbrusreducerande teknik ingår som standard. Taltid: Upp till 7 timmar Passningstid: Upp till 360 timmar USB-laddning: Ja Bluetooth-version: 4,0 Hörlurar & Headset 3,8 6 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Hörlurar & Headset