Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Väggladdare med Lightning-kabel!

Andersson Lightning cable with fixed Wal

  Art.nr: 182049
 • 2.1 A
 • Sladdlängd: 1 meter
 • Passar alla Apple-enheter med Lightning-anslutning
 • Perfekt på resan

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • 2014-04-28

  Varning! Smälte efter 4 dagars bruk

  Trots att laddaren ska kunna leverera de 2.1 A som en iPAD behöver för att ladda effektivt så verkar denna produkt inte på något sätt säker att använda. Plasten på själva transformatordelen smälte på ena sidan och frilade kärnan i trafon. Som tur var fanns inget brännbart i närheten.

  Slarvig som jag är så hittade jag inte kvittot, så det blev till att kliva in på Apple Store och köpa en 30% dyrare orginal-laddare.

  Men är du trött på hemmet och har en bra hemförsäkring så är den ett kap ;-)

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Väggladdare med Lightning-kabel!

Idag har man med sig sin telefon överallt, och det finns inte mycket som är så frustrerande som när batteriet börja ta slut. Att alltid ha en laddare nära till hands är numera ett måste för de flesta; i sovrummet, vid tv-soffan och på jobbet.

Andersson Power-charger för iPhone är en väggladdare till Apples iPrylar med lightning-uttag och passar perfekt som extraladdare eller som ersättare ifall originalet försvunnit.
Sladden är 1 meter, tålig och slitstark.

Passar till

 • iPad 4:e generationen
 • iPad Mini
 • iPhone 5
 • iPod Touch 5:e generationen
 • iPod Nano 7:e generationen
Andersson Andersson Lightning cable with fixed Wal DSLTNG0004 Väggladdare med Lightning-kabel! Idag har man med sig sin telefon överallt, och det finns inte mycket som är så frustrerande som när batteriet börja ta slut. Att alltid ha en laddare nära till hands är numera ett måste för de flesta; i sovrummet, vid tv-soffan och på jobbet. Andersson Power-charger för iPhone är en väggladdare till Apples iPrylar med lightning-uttag och passar perfekt som extraladdare eller som ersättare ifall originalet försvunnit. Sladden är 1 meter, tålig och slitstark. Passar till iPad 4:e generationen iPad Mini iPhone 5 iPod Touch 5:e generationen iPod Nano 7:e generationen Laddare & Synkning 1 1 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Laddare & Synkning