Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snyggt mobilskydd till din Xperia Z1

Bugatti Book Cover Oslo Xperia Z1

  Art.nr: 202453
 • Skyddar mot damm och repor
 • Hög kvalitet
 • Alla anslutningar tillgängliga
 • Äkta läder
 • Passar Xperia Z1

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Stickhan 2014-10-12

  Ett bra cover!

  Mycket nöjd med detta Cover!

  Snyggt och skyddar samtidigt telefonen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Bertinge 2014-07-16

  Fungerar inte i laddstället

  Fodralet hade nog antagligen i och för sej god kvalitet, åtminstone såvitt jag kunde bedöma under de få dagar som jag hade det hemma. Det är i äkta läder. Jag lämnade emellertid tillbaka fodralet. Jag hade avsett att använda det tillsammans med det magnetiska laddställ för Sony Experia Z1 som gör att man inte behöver pilla med telefonens lucka för USB-kontakten. Luckan är en del av telefonens vattentålighet. Fodralet medförde dock att det som skulle sättas ner i laddfacket blev för tjockt för att rymmas i facket och därför inte gick ner där.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Passar till Xperia Z1

Produktbeskrivning

Mobilväska till Sony Xperia Z1 som ger din smartphone ett bra skydd samtidigt som väskan är stilren. Mobilväskan är utformad i läder vilket ger en bra hållbarhet.

Mobilväskan kan öppnas som en bok vilket är smidigt för snabb åtkomst. Din Sony Xperia sitter stabilt och säkert i denna väska och kan inte glida ut. Väskan är perfekt för dig som är på resande fot och vill ha ett skyddande fodral för din smartphone.

Bugatti Bugatti Book Cover Oslo Xperia Z1 BUG08398 Mobilväska till Sony Xperia Z1 som ger din smartphone ett bra skydd samtidigt som väskan är stilren. Mobilväskan är utformad i läder vilket ger en bra hållbarhet.Mobilväskan kan öppnas som en bok vilket är smidigt för snabb åtkomst. Din Sony Xperia sitter stabilt och säkert i denna väska och kan inte glida ut. Väskan är perfekt för dig som är på resande fot och vill ha ett skyddande fodral för din smartphone. Mobilskal & Fodral 4 2 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal & Fodral