Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tunt mobilskal i läder till din Xperia Z1

Krusell SlimCover for Xperia Z1

  Art.nr: 202322
 • Mycket tunn
 • Skydd mot repor och damm
 • Plasthållare
 • Kvalitetsläder

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • HappyMom 2014-05-19

  Bra köp

  Valde denna efter att jag var otroligt missnöjd med mitt förra mobil fodral / väska som jag köpte. Denna har dock ingen plats för visa kort mm men det gör inget.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Passar till Xperia Z1

Produktbeskrivning

Krusell SlimCover for Xperia Z1 är en välgjord fullt skyddande väska för din smartphone. Den modellspecifika väskan är mycket tunn och ger dig ett säkert skydd mot repor och damm.

Du kan behålla fodralet på när du talar, laddar eller tar foton. Enheten sitter säkert i en plasthållare som är klädd med en mjuk och följsam sammet för bästa skydd. Utsidan är klädd med ett kvalitetsläder.

Krusell Krusell SlimCover for Xperia Z1 Krusell SlimCover for Xperia Z1 är en välgjord fullt skyddande väska för din smartphone. Den modellspecifika väskan är mycket tunn och ger dig ett säkert skydd mot repor och damm.Du kan behålla fodralet på när du talar, laddar eller tar foton. Enheten sitter säkert i en plasthållare som är klädd med en mjuk och följsam sammet för bästa skydd. Utsidan är klädd med ett kvalitetsläder. Mobilskal & Fodral 4 1 99,0000 new Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal & Fodral