Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Strömbank som håller din telefon och surfplatta laddad

Andersson PRB 2.0 - 5200 mAh

  Art.nr: 174592
 • 5200 mAh
 • Ladda via USB
 • Perfekt till telefon och surfplatta
 • Batteriindikator
 • USB-laddare och micro-USB-kabel medföljer (värde ca 129kr)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(14 st)

 • electricityseaker 2014-08-09

  Nej nej nej

  5200 mAh, jag vet inte jag... Laddat min Sony Z1 compact (som har ett batteri på 2300 mAh) 3 gånger nu med min Andersson PRB 2.0 och fått ladda upp den efter varje laddning. Dessutom har den endast göra min mobil fulladdad en enda gång. Andra gången kom telefonen upp i 71 procent och tredje gången till 63.

  Den gör ljud av sig när man laddar den och som jag läst på flera forum har produkten fel på adaptern. Jag bytte till en egen adapter som jag hade vilket gjorde att den fungerade.

  Nej jag skulle verkligen inte rekommendera denna produkt. Sett ett flertal produkter på ebay med mer än 3 ggr så stor kapacitet till en tredjedel av priset för denna sketna strömbank.

  Eller
  Avbryt
 • 2014-06-07

  Funkade bra

  Har fungerat bra, d.v.s. gjort sitt jobb vid ett par tillfällen. Nu ett år senare så går den inte att ladda upp. Den skickar ström till telefonen och tar emot ström när man stoppar in den i väggen men den går aldrig över en "prick" och blir således aldrig fulladdad.

  Eller
  Avbryt
 • Stefan007 2014-05-23

  Fel på 3 ex

  Jättebra ide och undermålig produkt. Bytte 3 ggr och ingen fungerade. En fungerade en gång sen samma fel igen. Laddar och blinkar på tredje lampan i evighet utan att ta emot laddning....

  Eller
  Avbryt
 • Jerkenhag 2014-05-19

  Prisvärt val.

  Jag köpte denna inför en resa då jag visste att jag skulle använda mobilen i princip hela tiden under en hel dag.
  Tyvärr så lyckades jag inte ladda den ordentligt förrän samma morgon och då hade jag inte tid. Det visade sig att den inte laddades i ett uttag i huset men att det fungerade i ett annat. Det är tidigare nämnt att den låter men för mig att detta något positivt då det innebär att den laddas.
  På hemvägen kunde jag däremot använda mobilen desto mer då jag laddade den ordentligt innan och har sedan dess använt den lite av och till under långa skoldagar.
  Det är ingen direkt nöd men det är skönt att kunna använda mobilen utan att behöva oroa sig för att batteriet ska ta slut.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • vete 2014-05-04

  strul

  funkade 1ggr.
  andra gången ville den inte ladda powerbanken.
  efter 12h var den fortfarande bara halvfull.
  retur!

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej Jag var och köpte en Andersson PRB 2.0 men när jag packade upp den så märker jag att ingen instruktionsbok finns med. Jag skulle vilja veta hur länge den måste laddas första gången? Är det bara att plugga i enheten som ska laddas? Vad är knappen ovanpå till för? M.m. Hör av er snarast, behöver ha den på lördag!!! Vänligen Henrik

  Zquad 2013-06-12
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det tar inte så många timmar att ladda upp. Låt den laddas över natten så är det inga problem. Knappen är en på/av knapp och ja det är bara att plugga in din telefon och starta med knappen.

   purken 2013-07-15
  • Den är redan laddad till 50% eller mer (så var det med min vad jag kan minnas), annars är det bara ladda den tills alla dom 4 ringarna lyser. Eftersom jag laddar den under natten vet jag inte hur lång tid som behövs. Den har ju 2 usb ingångar, en för att ladda laddaren och en för att ladda mobilen tex. Knappen är till för att slå på laddaren (laddaren stängs av av sig själv), men för att slå på eller av led ficklampan.

   Astraltrance 2013-07-17
  • 1) Fem-sex timmar för att laddas upp. 2) För att ladda upp en annan enhet (som en mobiltelefon) kopplar man in den till batteriet och trycker på knappen så de blå indikatorlamporna tänds och laddningen börjar. 3) Knappen används för att aktivera laddningen av annan enhet (som en mobiltelefon) vid en tryckning och aktiverar den inbyggda ficklampan vid två tryckningar.

   Umebon 2013-08-29
 • Hur lång tid tar det att ladda upp en Kompakt portabel strömbank för USB-enheter Andersson PRB 2.0 5200mAh?

  Larschan 2013-05-21
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Lite drygt fem timmar är angivet för att ladda upp Andersson PRB 2.0 och det stämmer bra med min erfarenhet också. Sen tog det en timme och 40 minuter ungefär att ladda min iPhone 5 från 10 till 100 procent med hjälp av denna portabla strömbank.

   Umebon 2013-08-29

Produktbeskrivning

Andersson PRB 2.0

Är du trött på att batteriet tagit slut i mobilen, och du inte har möjlighet att ladda den någonstans? Andersson PRB 2.0 är lösningen, med sitt portabla uppladdningsbara batteri och väggladdare. Du laddar enkelt upp batteriet innan du åker hemifrån och använder sedan det och laddar din enhet med. Den passar till alla enheter som har en USB-anslutning. Du kan ladda dina smartphones och andra mobila enheter som GPS eller surfplattor. 

Enheten har fyra lampor (ringar) på ovansidan som indikerar när batteriet är fulladdat i strömbanken.

Specifikation:

 • Strömbank och väggladdare som passar till alla enheter som har en USB-anslutning.
 • Inspänning: DC 5 V / 1 A
 • Utspänning USB Micro: DC 5 V / 1 A
 • Utspänning USB: DC 5 V / 1 A
 • Batterikapacitet: 5200 mAh
 • Batterityp: Li-ion
 • Laddningstid: 5,5 timmar
 • Mått: 93x 21 x 42 mm
 • Vikt: 122 g
 • Utgångar: Mini-USB och USB

Obs! USB-kabel för iPhone medföljer ej. För laddning av iPhone används egen 30Pin-kabel eller lightningkabel.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson PRB 2.0 - 5200 mAh SMDP23-00WG-UG(white) Andersson PRB 2.0Är du trött på att batteriet tagit slut i mobilen, och du inte har möjlighet att ladda den någonstans? Andersson PRB 2.0 är lösningen, med sitt portabla uppladdningsbara batteri och väggladdare. Du laddar enkelt upp batteriet innan du åker hemifrån och använder sedan det och laddar din enhet med. Den passar till alla enheter som har en USB-anslutning. Du kan ladda dina smartphones och andra mobila enheter som GPS eller surfplattor. Enheten har fyra lampor (ringar) på ovansidan som indikerar när batteriet är fulladdat i strömbanken.Specifikation: Strömbank och väggladdare som passar till alla enheter som har en USB-anslutning. Inspänning: DC 5 V / 1 A Utspänning USB Micro: DC 5 V / 1 A Utspänning USB: DC 5 V / 1 A Batterikapacitet: 5200 mAh Batterityp: Li-ion Laddningstid: 5,5 timmar Mått: 93x 21 x 42 mm Vikt: 122 g Utgångar: Mini-USB och USBObs! USB-kabel för iPhone medföljer ej. För laddning av iPhone används egen 30Pin-kabel eller lightningkabel. Portabel strömbank 2,9 14 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Portabel strömbank