Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Paket med träningshörlur och sportarmband

Andersson SSE 1.0 + SGS 1.0 - Black

  Art.nr: 203055
Paket med ett sportarmband samt ett par regn och svettsäkra hörlurar. Kompatibelt med bl.a. Samsung Galaxy S3, S3 4G, S3 Neo och S4.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Brommabo 2014-11-19

  Skräp

  Armbandet gick sönder efter 10 minuter på första turen.

  Eller
  Avbryt
 • Ooops 2014-05-21

  Strålande...

  Strålande som alltid. Snabb leverans och en jättebra pris. Produkten fungerar utomordentligt jag har ingenting att klaga på.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • TiBl 2014-04-24
  Topp 50 skribent

  Prisvärda lurar

  Lurarna har bra ljud för pengarna och sitter bra. Enda anmärkningen skulle möjligtvis kunna vara något lågt volym. Både mobilens och hörlurens volym måste vara på max för lagom volym när man är ute och tex cyklar.

  Sportarmbandet som man får på köpet funkar bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kala 2014-04-18
  Topp 500 skribent

  Bra armband och lurar.

  Prisvärt paket. Träningsarmbandet funkar bra till många modeller och hörlurarna sitter bra när man springer.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Passar till Galaxy S3, Galaxy S4

Produktbeskrivning

Praktisk in-ear-hörlur perfekt för träningen

Andersson SSE 1.0 är en fjäderlätt, praktisk in-ear-hörlur som lämpar sig väl för träningen. Eftersom hörluren är regn och svettsäker lämpar den sig mycket bra för utomhusaktiviteter till exempel om du är ute och springar, cyklar. Hörluren sitter bekvämt och säkert så att du kan fokusera på träningen.

Hörlurarna formar sig behagligt efter dina öron och stannar kvar på plats även under dom mest intensiva träningspassen.

Med mikrofon och volymkontroll behöver du inte ta fram mobilen för att svara på samtal, byta spår eller pausa musiken. Du kan fokusera på träningen utan bekymmer. Kablen är förstärkt med en kevlartråd som minskar risken för kabelbrott.

Praktiskt sportarmband för din smartphone

Andersson SGS 1.0 är ett bekvämt sportarmband i tunn design som ser till att skydda din smartphone och håller den stadigt på armen. Med stretchigt neopren-material får din hud andas och sportarmbandet rengörs lätt eftersom det tål handtvätt. Fodralet har också ett skyddande material i plast som skyddar mot svett och stötar under tiden du tränar.

Sportarmbandet är perfekt för dig som tycker om att vara ute och springa samtidigt som du vill lyssna på musik via din telefon. Nu behöver du inte längre ta upp och stoppa ner din telefon i fickan så fort du vill byta låt, SGS 1.0 är helt enkelt mycket användbart för den sportintresserade.

Kompatibel med bl.a. Samsung Galaxy S3, S3 4G, S3 Neo och S4.

Andersson Andersson SSE 1.0 + SGS 1.0 - Black Praktisk in-ear-hörlur perfekt för träningenAndersson SSE 1.0 är en fjäderlätt, praktisk in-ear-hörlur som lämpar sig väl för träningen. Eftersom hörluren är regn och svettsäker lämpar den sig mycket bra för utomhusaktiviteter till exempel om du är ute och springar, cyklar. Hörluren sitter bekvämt och säkert så att du kan fokusera på träningen.Hörlurarna formar sig behagligt efter dina öron och stannar kvar på plats även under dom mest intensiva träningspassen.Med mikrofon och volymkontroll behöver du inte ta fram mobilen för att svara på samtal, byta spår eller pausa musiken. Du kan fokusera på träningen utan bekymmer. Kablen är förstärkt med en kevlartråd som minskar risken för kabelbrott.Praktiskt sportarmband för din smartphoneAndersson SGS 1.0 är ett bekvämt sportarmband i tunn design som ser till att skydda din smartphone och håller den stadigt på armen. Med stretchigt neopren-material får din hud andas och sportarmbandet rengörs lätt eftersom det tål handtvätt. Fodralet har också ett skyddande material i plast som skyddar mot svett och stötar under tiden du tränar.Sportarmbandet är perfekt för dig som tycker om att vara ute och springa samtidigt som du vill lyssna på musik via din telefon. Nu behöver du inte längre ta upp och stoppa ner din telefon i fickan så fort du vill byta låt, SGS 1.0 är helt enkelt mycket användbart för den sportintresserade.Kompatibel med bl.a. Samsung Galaxy S3, S3 4G, S3 Neo och S4. Sport & Träning 4 4 98 SEK 98 NewCondition SoldOut
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Sport & Träning