Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hörselskydd med aktiv brusreducering

Peltor Sport Tac Hunting

  Art.nr: 191871
 • Kraftfull ljuddämpning
 • Ihopfällbar design
 • Upp till 600h standbytid
 • Ljudingång för extern ljudkälla
 • Ett extra par skal medföljer

Recensioner

Snittbetyg
(8 st)

 • 2015-07-01

  Underbart inköp

  En fantastisk kvalitetsprodukt som blivit hårdtestad på skjutbanan hittils, inga problem att kommunicera samtidigt som hörseln skyddas från smällar

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Patrik11111 2015-03-31

  Fina lurar!

  Grymt nöjd med dessa! Använder mina för pistolskytte och fungerar utmärkt. Sitter skönt på skallen!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • NJohan 2015-03-15

  Jägarexamen

  Upptäckte denna utmärkta produkt i samband med att jag tog jägarexamen. Ingen produkt jag visste ens fanns, har använt "vanliga" hörselskydd tills nu. Beställde den direkt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • 17832 2015-01-13

  Utmärkt produkt med snabb leverans

  Har efter flera års jakt slitit ut de gamla paret. Fungerar bra, hoppas att nyare versioner tar bort en del brus som uppstår vid blåst utomhus. Det vore också bra om ingången från t.ex. jaktradion fungerade även om man inte slår på enheten.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Leoa 2014-11-17

  Dämpande hörselskydd

  Jag har sen tidigare haft likadana skydd men då dom nu hängt med i 4 år så ville jag skaffa nya eftersom tekniken har utvecklats på dessa hörsel skydd, som har mikrofoner och steglös förstärkning.
  Använder dom både i jobbet och på skjutbanan fungerar utmärkt. Klarar även att vara ute i regn men man får se till att det är torrt under dom lösa kåporna.
  Den stora skillnaden från äldre lika dana skydd är att grund bruset som äldre skydd skapar av sej självt nu är nästan borttaget. Förr fanns det alltid nästan ett sus i lurarna även om man står inne i ett helt tyst rum. Dämpning av höga smällar fungerar utmärkt och att kunna ansluta radio. Låg strömförbrukning

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Peltor Sport Hunting

Peltor Sport Hunting hörselskydd passar dig som arbetar högljudat område eller bara utsätts mycket för oönskat ljud och därmed skydda hörseln. Peltor Sport Hunting är utrustad med justerbar aktiv brusreducering som ger dig möjligheten att ställa in hur mycket ljud som skall dämpas.

Peltor Sport Hunting hörselskydd kan även anslutas till en jaktradio för att kunna uppehålla komunikationen med arbetskamrater, vänner och/eller familj med tillbehöret Icom Peltor 4 in 1 för smidig och enkel användning. 

Peltor Sport Hunting är även försedd med aoutomatisk avstängning och det går även lätt att byta ytterskalen på till önskad färg. 

Titta även på

Icom Peltor 4 in 1 for iPhone sync
(1 st)
 • Enkel installation
 • Koppla till jaktheadsetet för smart användning
 • IPhone & Android kompatibel

499:-

Peltor Peltor Sport Tac Hunting Peltor Sport HuntingPeltor Sport Hunting hörselskydd passar dig som arbetar högljudat område eller bara utsätts mycket för oönskat ljud och därmed skydda hörseln. Peltor Sport Hunting är utrustad med justerbar aktiv brusreducering som ger dig möjligheten att ställa in hur mycket ljud som skall dämpas.Peltor Sport Hunting hörselskydd kan även anslutas till en jaktradio för att kunna uppehålla komunikationen med arbetskamrater, vänner och/eller familj med tillbehöret Icom Peltor 4 in 1 för smidig och enkel användning. Peltor Sport Hunting är även försedd med aoutomatisk avstängning och det går även lätt att byta ytterskalen på till önskad färg.  Tillbehör 4,5 8 990,0000 new True