Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mobilskal till iPhone 5.

SwitchEasy Tones iPhone 5 Rosa

  Art.nr: 180146
Skal som är helt anpassat till iPhone 5. Med detta skal får du en unik passform och unik känsla.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Mobilskal till iPhone 5.

Skal som är helt anpassat till iPhone 5. Med detta skal får du en unik passform och unik känsla. Skalet är utformat så att det ska ha den design som iPhone 5 har.

Skalet har ett stötdämpande material både i övre och nedre kanten som skyddar din iPhone 5. Skalet har ett polykarbonat för att det ska skydda din mobil och även se visuellt tilltalande ut. Med ett skal som täcker hela din iPhone 5 ger det dig det bästa skyddet.

Detta skal till iPhone 5 är både hårt och mjukt. Mobilskalet ger både ett bra grepp samtidigt som det skyddar din mobil. När du har detta skal på din iPhone 5 så glider mobilen enkelt ner i fickan. Enkelt och lätt.

Alla knappar kommer du åt utan några hinder. Även hörlursuttag och uttaget för högtalare kommer du lätt åt med detta skal på din iPhone 5.

SwitchEasy SwitchEasy Tones iPhone 5 Rosa Mobilskal till iPhone 5. Skal som är helt anpassat till iPhone 5. Med detta skal får du en unik passform och unik känsla. Skalet är utformat så att det ska ha den design som iPhone 5 har. Skalet har ett stötdämpande material både i övre och nedre kanten som skyddar din iPhone 5. Skalet har ett polykarbonat för att det ska skydda din mobil och även se visuellt tilltalande ut. Med ett skal som täcker hela din iPhone 5 ger det dig det bästa skyddet. Detta skal till iPhone 5 är både hårt och mjukt. Mobilskalet ger både ett bra grepp samtidigt som det skyddar din mobil. När du har detta skal på din iPhone 5 så glider mobilen enkelt ner i fickan. Enkelt och lätt. Alla knappar kommer du åt utan några hinder. Även hörlursuttag och uttaget för högtalare kommer du lätt åt med detta skal på din iPhone 5. Mobiltelefontillbehör 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör