Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Möt framtiden med iPhone X

Apple iPhone X 64GB Space Grey

  Art.nr: 247686
 • 5,8-tums Super Retina HD-skärm med HDR och True Tone
 • Vattentålig design i glas och rostfritt stål
 • Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS
 • Face ID för säker autentisering
 • Trådlös laddning
 • Max 2 per kund

Psst!

Ännu mer lagrings-utrymme 12 490:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iPhone X. Du har aldrig sett något liknande. Och den har aldrig sett någon som du. 

iPhone X har en heltäckande 5,8-tums Super Retina HD-skärm med HDR och True Tone (1). Designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett rostfritt stålband av kirurgisk kvalitet. Laddas trådlöst (2). Står emot vatten och damm (3). Dubbel 12 MP-kamera med dubbel optisk bildstabilisering för snygga bilder i svagt ljus. TrueDepth-kamera med porträttläge för selfies och den nya funktionen porträttljus (4). 

Avancerad teknik för ansiktsigenkänning låser upp iPhone X på ett säkert sätt med bara ett ögonkast. Drivs av A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone. Stöder förstärkt verklighet i appar och spel. iPhone X är början på en ny era för iPhone.

De viktigaste funktionerna 

 • 5,8-tums Super Retina HD-skärm med hdr och True Tone (1) 
 • En design helt i glas och rostfritt stål som står emot vatten och damm (3) 
 • Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS, porträttläge, porträttljus och video i 4K (upp till 60 bilder/s) (4) 
 • 7 MP-kamera med TrueDepth, porträttläge och porträttljus4 
 • Face ID för säker autentisering 
 • A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet i en smartphone 
 • Trådlös laddning (kompatibel med Qi-laddare) (2)
Apple iPhone X

Juridisk information 

 1. Skärmen på iPhone X har rundade hörn. Uppmätt som en rektangel är skärmen 5,85 tum diagonalt. Den faktiska visningsarean är något mindre. 
 2. Laddningsplatta krävs, säljs separat. 
 3. iPhone X står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normal användning. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Vätskeskador täcks inte av garantin. 
 4. Porträttljus finns i betaversion.

Teknisk information

Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/

Apple Apple iPhone X 64GB Space Grey MQAC2QN/A iPhone X. Du har aldrig sett något liknande. Och den har aldrig sett någon som du.  iPhone X har en heltäckande 5,8-tums Super Retina HD-skärm med HDR och True Tone (1). Designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett rostfritt stålband av kirurgisk kvalitet. Laddas trådlöst (2). Står emot vatten och damm (3). Dubbel 12 MP-kamera med dubbel optisk bildstabilisering för snygga bilder i svagt ljus. TrueDepth-kamera med porträttläge för selfies och den nya funktionen porträttljus (4).  Avancerad teknik för ansiktsigenkänning låser upp iPhone X på ett säkert sätt med bara ett ögonkast. Drivs av A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone. Stöder förstärkt verklighet i appar och spel. iPhone X är början på en ny era för iPhone. De viktigaste funktionerna  5,8-tums Super Retina HD-skärm med hdr och True Tone (1) En design helt i glas och rostfritt stål som står emot vatten och damm (3) Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS, porträttläge, porträttljus och video i 4K (upp till 60 bilder/s) (4) 7 MP-kamera med TrueDepth, porträttläge och porträttljus4 Face ID för säker autentisering A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet i en smartphone Trådlös laddning (kompatibel med Qi-laddare) (2) Juridisk information  Skärmen på iPhone X har rundade hörn. Uppmätt som en rektangel är skärmen 5,85 tum diagonalt. Den faktiska visningsarean är något mindre. Laddningsplatta krävs, säljs separat. iPhone X står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normal användning. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Vätskeskador täcks inte av garantin. Porträttljus finns i betaversion. Teknisk information Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/ iPhone 4,4 7 10790 SEK 10790 NewCondition PreOrder
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner
 3. iPhone